FOX The Last Man on Earth 2. Sezon Yorumları

2x15 2x16

İki bölüm de güzeldi. Dizi komedi anlamında bu sezonki zirvesini yaptı bence iki bölümde de pek çok yerde güldüm. :D

Mike karakteri renk kattı.

Phil'in yataktan düştüğü sahnede koltuktan düşüyordum gülmekten. :A

Tabii Phil'in yeni stili de diziye renk kattı. :D Todd da hem yeni stiliyle hem de son bölümde yaptığı atarlarla güldürdü. :D

Konu baya saçma gidiyor da neyse güldürüyorsa sıkıntı yok. :D

8/10 8+ /10

2x17

İneğin Mike'ın hastalığı nedeniyle öldüğünü düşünmelerine şaşırdım doğrusu. Sığırlardan insanlara geçen şarbon veya şap hastalığı duydum ama insanlardan sığırlara hastalık bulaşıp ölebileceğini ilk defa bu diziden öğrenmiş oldum. :D

Mike'ı baştan beri hiç sevmedim, bölümün ortalarına doğru keşke ölsede kurtulsak diyordum fakat yine de en sondaki vedası üzdü.

6/10

2x17

Mike çok iyi bi karakterdi gitmesine üzüldüm :( Melissa'ya da gıcık oldum hemen adama ölü muamelesi yapıyo :(

6/10

2x17

Son bölümlerin altındaydı ama dizinin en duygusal bölümüydü herhalde. :(

Mike macerası uzun sürmedi de şu kamera olayıyla sezon finali yapacaklar herhalde. Oradan ne çıkacağını merak ediyorum. :)

7- /10

2x18 (Sezon Finali)

Yine duygusal bir bölümdü. Fakat finali Lostvari merak ve gizem yarattı. :)

7/10

2x18 (Sezon Finali)

Bence komedi anlamında sezonun en zayıf bölümüydü. Yalnız sonu çok iyiydi ve gerçekten Lostvariydi. :D Merakla bekliyoruz bakalım neler olacak. :D

6/10

aa bundada 5 bölüm eksiğim varmış bunuda tamamlayıp bitirdim çok şükür:Z
18.bölüm sezon finalinden bahsedelim @sürgünüm @OzaN @Harunnn60
bu sezon genel olarak sınıfta kaldı malesef hatta bitseydi keşke 🙂🙂🙂
zenci phil ve tod saçmalığını izleyip durduk vlla koca sezonda :F
ayy neyseki son haftalarda philin kardeşi biraz toparlamıştı diziyi :Z
son sahne aksiyonlu ve merak uyandırıcı bitti bakalım gelecek sezon toparlarmı dizi ama komediden gittikçe uzaklaşmaya devam ediyor dizi🙂🙂🙂

2x18

Hem duygusal hemde komik bir bölümdü. Phil ve Mike'ın şakaları ve kavanoz olayı güldürdü :D Sonuda bayaa iyi bitti :D

8/10

13. bölüm dahil.

Dizi güzel ilerliyor ama Phil/Tandy artık havasını kaybetmeye başladı. Artık spot ışıklarını almaya çalışan şerefsiz çıkarcı karakter yazmayı bırakmalılar. Forumdakilerin aksine Todd'un bulunduğu her olay ilgi çekici ve güzel geliyor bana. Son zamanlarda Phil'i/Tandy'i geçti.