- Reaksiyon puanı
- 50,351
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Pazartesi günleri yayınlanıyor ABD'de. Bizde de Salı sabahı düşüyor nete.Bu dizinin yeni bölümü ne zaman çıkacak? Bir hafta var 10 hafta yok. Hiç tat alamadım bu sezon. @Çiğdem- @Harunnn60
Sen hem bizimle konuşup hemde dizi mi izliyorsun 😱2x11. Bölüm
asronot mike miler in kurtcuğuyla okyanusun ortasındaki gemiye dikey iniş yaptığı eğlenceli bir bölümdü
mike miller renkli bir karakter gibi duruyor grupla karşılaştığında tandy gibi mala bağlamasa güzel olacak tekne sahibi şişko pat brown da eğlenceli bir tipti umarım o da gruba katılır
11.bölüm aa komedisi düşüktü philin kardeşine özel bir bölümdü ama 1.bölümden itibaren merak edilen bir soruya cevap aldık bu bölümde 🙂 @destere @Harunnn60 @OzaN @sürgünüm @Castei
aa bizimkiler yoktu ama philin kardeşide idare etti bölümü bence denizde şişme bisikleti güldürdü vlla beni
aaa virüsten ölen insanların cesetleri nerede bu eleştiri çok geliyordu bu bölümde gördük cesetleri
toplam 20 dakika zatenSen hem bizimle konuşup hemde dizi mi izliyorsun 😱
baya geride kalmışsın sen cnm 13.bölümü izledik biz yetiş bize2x11. Bölüm
asronot mike miler in kurtcuğuyla okyanusun ortasındaki gemiye dikey iniş yaptığı eğlenceli bir bölümdü
mike miller renkli bir karakter gibi duruyor grupla karşılaştığında tandy gibi mala bağlamasa güzel olacak tekne sahibi şişko pat brown da eğlenceli bir tipti umarım o da gruba katılır
İki hafta önce 3. sezon onayı aldı. Ayrıca Brooklyn Nine-Nine ve Mom da 4. sezon onaylarını aldılar.
bu sezon biticek diye o umutla katlanıp izliyordum 3.sezonuna kim sabredecek şimdi bununİki hafta önce 3. sezon onayı aldı. Ayrıca Brooklyn Nine-Nine ve Mom da 4. sezon onaylarını aldılar.
Şu an o kadar mutlu oldum ki. Mom bu sezon biter diye düşünüyordum, çok sevindim teşekkürler.İki hafta önce 3. sezon onayı aldı. Ayrıca Brooklyn Nine-Nine ve Mom da 4. sezon onaylarını aldılar.