FOX The Last Man on Earth 2. Sezon Yorumları

2x11

Bölümü sevdiğimi söyleyemem. Phil'siz Last Man on Earth olur muymuş hiç :D

6/10

2x12

Bence güzel bölümdü. Phil'i özlemişim. Adam harika ya, maşallah okçulukta da potansiyel olimpiyat şampiyonu. :A

8- /10

2x13

İyiydi bence. Phil'in testleri sürekli denemesi filan güldürdü :D Ayrıca Todd'un olayı çok saçma bütün kadınları nası hallediyo o haliyle :D

En sonda ki sahne sesli güldürdü :D

8/10

2x10. Bölüm

güzel bir bölümdü? phil in apandisit ameliyatı gail in doktorluğu, kadavra bulma faaliyetleri tandy nin azman phil e karşı abartılı şefkat gösterisi komik sahnelerdi :)

2x11. Bölüm

asronot mike miler in kurtcuğuyla okyanusun ortasındaki gemiye dikey iniş yaptığı eğlenceli bir bölümdü :)
mike miller renkli bir karakter gibi duruyor grupla karşılaştığında tandy gibi mala bağlamasa güzel olacak :) tekne sahibi şişko pat brown da eğlenceli bir tipti umarım o da gruba katılır :)

2x11. Bölüm

asronot mike miler in kurtcuğuyla okyanusun ortasındaki gemiye dikey iniş yaptığı eğlenceli bir bölümdü :)
mike miller renkli bir karakter gibi duruyor grupla karşılaştığında tandy gibi mala bağlamasa güzel olacak :) tekne sahibi şişko pat brown da eğlenceli bir tipti umarım o da gruba katılır :)
Sen hem bizimle konuşup hemde dizi mi izliyorsun 😱

11.bölüm aa komedisi düşüktü philin kardeşine özel bir bölümdü ama 1.bölümden itibaren merak edilen bir soruya cevap aldık bu bölümde 🙂 @destere @Harunnn60 @OzaN @sürgünüm @Castei
aa bizimkiler yoktu ama philin kardeşide idare etti bölümü bence denizde şişme bisikleti güldürdü vlla beni :F:F:F

aaa virüsten ölen insanların cesetleri nerede bu eleştiri çok geliyordu bu bölümde gördük cesetleri :F:F:F

yalnız onlar cesetmi tam çözemedim:) üstündeki örtüleri kaldırsaydılar da görseydik cesetmi değilmi :)

Sen hem bizimle konuşup hemde dizi mi izliyorsun 😱
toplam 20 dakika zaten :)

2x11. Bölüm

baya geride kalmışsın sen cnm 13.bölümü izledik biz yetiş bize :F:F:F
@destere @Harunnn60 çok uzun zaman sonra biraz eğlenclei bölüm denebilir🙂
todd eksik anlattı ayoll diğer kadınlarla öpüştüğünü anlattı ama carolla öpüştüğünü anlatmadı oda vardı :F:F:F

son sahne çok komikti bence bu sezonun en komik sahnelerinden olabilir hatta phil kardeşiyle duygusal bir saırlma sahnesini nasıl bukadar komik bir sahneye dönüştürdü bravo gerçekten hahaha :F:F:F

aa bu arada tandy demeyin phil o :(:(:(

İki hafta önce 3. sezon onayı aldı. Ayrıca Brooklyn Nine-Nine ve Mom da 4. sezon onaylarını aldılar. :)
Şu an o kadar mutlu oldum ki. Mom bu sezon biter diye düşünüyordum, çok sevindim teşekkürler. :Z

2x13

Bence sezonun en komik bölümüydü. :D

Umarım Phill kısır değildir, bu adamın çekmediği kalmadı. :( Todd sonunda çarpık ilişkilerden kurtuldu, açılması iyi oldu. :F

8.5/10

2x14

Güzeldi. Phil ve Mike'ın çekişmesi bayaa güldürdü ama son bombayı Mike patlattı :D

9/10

2x14

Güzeldi yine, geçen bölümle birlikte dizi eski tadını vermeye başladı. Tandy'nin hiç yüzü gülmeyecek gibi. :F @yatutarsa @Çiğdem- @Harunnn60

3LV6P4.png

8.5/10

2x15

Süper bir bölümdü. Mike'ın şakaları ve Phil reyizin kafayı yemesi sesli güldürdü :D Özellikle yataktan düştüğü sahne efsaneydi :D

9/10

2x16

Aşırı saçma geliyor ama yer yer de güldürdükleri için şimdilik devam bakalım. :)

Phil gerçekten kısır değilse, büyük bir gav*tlık yapmış oldu. Yalnız ben Carol'un Tandy'den hamile kalmış olabileceğini düşünüyorum. :)

8/10

2x16

Phil'in olan olay esnasında onları izlemesi sesli güldürdü :D Mike'ın Carol'la konuşurken ilk ben seni görseydim daha çok işerdim dediği sahnede kahkaha atttım :D

8/10

2x16
Sezonun en iyi bölümüydü baya güldürdüğü sahneler vardı ayrıca Carol'ın Tandy reyizden hamile olmasına sevindim ve o son sahne çok meraklandırdı beni biter bitmez hemen fragmanı izlemeye koştum.

8/10

2x13

Vasat bölümdü bence. Todd'un olayını çok abarttılar ama açıklamayı yaptığı sahne komikti. :D

6/10

-----------------------

2x14

Bir önceki bölümden biraz daha iyiydi. Yer yer gülümsetti ama daha komik ve eğlenceli olabilir bölümler. :):)

7- /10