Diğer The Knick 1. Sezon Yorumları

Az olalım, öz olalım. :D @destere

1x4

Bu bölüm dizinin en güzel bölümüydü şu ana kadar. Giderek daha da iyi bir dizi olacağını belli ediyor.
Rahibenin ne iş olduğunu anladık. :D Ama bu kadar tıp şeyini nereden öğrenmiş? Tıp mı okumuş acaba? Terimleri falan da biliyor.

Bir de müdürün pis işlerini öğrenebilseydik, tam olacaktı. :D

Türk kahvesi. :D
Aslında ortalara doğru biraz sıkılıyorum ama bitince de, devam etse hala bakardım diyorum. :d

8.5/10

American dönem dizilerini nedense hiç sevemiyorum. İzlesemmi diye girdim puanlarınızda çok iyi ama izlemeyeceğim her halde.:(

American dönem dizilerini nedense hiç sevemiyorum. İzlesemmi diye girdim puanlarınızda çok iyi ama izlemeyeceğim her halde.:(
Bu ön yargıları hiç anlamıyorum. Dönem dizisi var dönem dizisi var. Niye ön yargılı olunur ki bu kadar geniş kapsamı olan bir şeye? Bu diziyi gerçekten sevmeyebilirsin ama izleyip karar vermek lazım. Vikings de bir bakıma dönem dizisi. :):)

Bu ön yargıları hiç anlamıyorum. Dönem dizisi var dönem dizisi var. Niye ön yargılı olunur ki bu kadar geniş kapsamı olan bir şeye? Bu diziyi gerçekten sevmeyebilirsin ama izleyip karar vermek lazım. Vikings de bir bakıma dönem dizisi. :):)

Şimdi düşündümde Boardwalk Empire, Dracula sıkıcı geldi bana. Dediğim iki diziye benzettim ben genel bakış açısıyla yine öyle bir şeyler olur tabi diziyi izlemeye başladım sadece ön yargımı belirttim.:)

Şimdi düşündümde Boardwalk Empire, Dracula sıkıcı geldi bana. Dediğim iki diziye benzettim ben genel bakış açısıyla yine öyle bir şeyler olur tabi diziyi izlemeye başladım sadece ön yargımı belirttim.:)
Dracula fantastik yönü ön planda olan bir dizi. (İzlemedim ama öyle herhalde) Boardwalk Empire ise daha çok gangster dizisi. :) İzliyorsan sorun yok da ön yargılı olunmasına karşıyım. :):)

Dracula fantastik yönü ön planda olan bir dizi. (İzlemedim ama öyle herhalde) Boardwalk Empire ise daha çok gangster dizisi. :) İzliyorsan sorun yok da ön yargılı olunmasına karşıyım. :):)

Dönem dizisiydi ikiside sonuçta genel bakışta benzettin. İkisinide çok az izledim hatta sakın sinirlenme ama sslında Boardwalk Empire'a 1 bölüm baktım ama sıkıcıydı.:F

1x5: 8/10
1x6: 9/10

Dizinin enerjisi ortalara doğru çok düşüyor. :( Bu yüzden arada biraz mola vermek durumunda kalıyorum. Ama yine de sona doğru toparlıyorlar.
Rahibe beni gıcık ediyor. :D Tipi, sigara içişi, hastanenin işlerine bu kadar karışması. Biraz da onun neden bu kadar tıp bildiğini henüz anlatmadıkları için onun sahneleri tam sevemiyorum.

Doktorlar arasındaki savaş kızıştı. :D İkisi de yeni şeyler buluyorlar. Merakla takip ediyorum bu yüzden.

Bertie hemşireyi elde edemeyecek bence. Kızın gözü yükselerde. :D

Dönem dizisiydi ikiside sonuçta genel bakışta benzettin. İkisinide çok az izledim hatta sakın sinirlenme ama sslında Boardwalk Empire'a 1 bölüm baktım ama sıkıcıydı.:F
Boardwalk Empire'ı forumun yarısı ilk bölümde bırakmış herhalde. :( Oysa son yıllardaki en iyi dizilerdendi. :(

1x7

Bu bölüm bayağı hareketliydi.

Irkçılık olayları vardı hep bu bölümde. Doktorumuzun bir anda zencileri koruma altına almasını biraz saçma oldu. Çünkü adam çok net bir bir çizgideydi. Keşke bu kadar ani bir değişim olmasaydı.

Algernon ve çocukluk arkadaşı arasındaki ilişki beklenen bir şeydi. -kadın belli ediyordu- Ama keşke olmasaydı. :(

9/10

8. bölüm diye indirdiğim, 9. bölüm çıktı. 8. bölümü bulamıyorum. :(

İlk bölümü izledim. güzel diziye benziyor ama tıp olayı beni aşıyormu ne sevdiğimden çok sıkıldığım noktalar var.

Dizide karakterler çok iyi gibi yani ilk bölüm izlenimim bu oldu ama senaryo çok kasvetli biraz sıkıyor. Onun dışında baş hekimi direk sevdim. Dönemde dizisi olması biraz uzaklaştırıyordu beni ama hiç öyle olmadı çekimleri sevdim. Gerçekçilik şahaneydi:X

Dizid müzikler çok şahane birde.:X

Bölüme 7/10 verilir.:X 2. 3. bölümede bakarım.:X

Karşılaştırılmaz bile bence Boardwalk Empire açık ara daha iyi ama üstteki yorumu yaparken mini dizi olduğu için True Detective'i düşünmemiştim. :):)
true nun bir ilk sahnesine baktığımda diziye kendimi kaptırmıştım:) boardwalk da ise iki sefer izleme girişimim başarısızlıkla sonuçlandı :)

1x9

Uzun sayılabilecek bir aranın ardından diziye geri dönüş yaptım. Bugün yarın son bölümü de izlerim.

Açıkçası şu ana kadarki en kötü bölümdü. Dizi boyunca,
doktorumuzun uyuşturucu bulma macerasını izledik. :(
7/10

1x9

Uzun sayılabilecek bir aranın ardından diziye geri dönüş yaptım. Bugün yarın son bölümü de izlerim.

Açıkçası şu ana kadarki en kötü bölümdü. Dizi boyunca,
doktorumuzun uyuşturucu bulma macerasını izledik. :(
7/10
altın nilüferi anlayabildinmi :) kızın neresi oluyordu o kısım :)