Diğer The Knick 1. Sezon Yorumları

5x8

Bazı kısımları sıkıcıydı ama geneli iyi bir bölümdü bence. :)

Thackery'nin kokainsiz çaresiz durumları üzerine kurulu bir bölümdü bu bölüm biraz da. Yalnız bölümün başında Lucy ile Thack kokainle bir şeyler yaptılar ama ne yaptılar o kısmı anlamadım. Gerçi çok da önemli bir şey değildi ama merak işte. :D

Bunun haricinde pek de bir olay yok gibi fazla ya da benim aklıma başka bir şey gelmedi. :)

Puanım: 8/10

1x7

Gerçekten harika bir bölümdü. Dizinin açık ara şu ana kadarki en iyi bölümüydü bence.

O dönemlerde siyah ve beyaz insanlar arasındaki birbirine karşı olan nefreti bu bölümde daha net bir şekilde görebildik. İnsanlar kışkırmaya yer arıyorlar resmen. :) Hastane basma sahnesi hastaları diğer hastaneye kaçırma olayları falan çok iyiydi.

Thackery bu bölüm adamlığını gösterdi. Zaten sevdiğim bir karakterdi ama bu bölüm hem zencilere hem de Algernon'a karşı tavırlarının da yumuşamasıyla iyice sevdiğim bir karakter haline geldi.

Bu bölüm Lucy de aştı kendini. Thackery'ide gözü olduğu ilk bölümden belli bir şeydi ve sürpriz olmadı sevişmeleri. :D

Cornelia ile Algernon arasındaki yakınlaşmayı da bekliyordum açıkçası.

Puanım: 9.5/10
dedim sana lucy kapalı kutu kalmayacak diye :) kız açık kutu haline geldi?:) ama keşke thackery iyi değilde bert i seçseydi morukta ne buldu anlamadım adam sevişmeden önce bile kokain enjekte ediyor kendisine demekki kokainsiz hiç bir yeri çalışmıyor :)

o zencilere saldırı sahneleri hastaneye baskın anları gerçekten güzeldi ayrıca o rahibenin işini artık çömüşsündür sanırım o dönemin kürtaj uzmanlığını yapıyor :)

dedim sana lucy kapalı kutu kalmayacak diye :) kız açık kutu haline geldi?:) ama keşke thackery iyi değilde bert i seçseydi morukta ne buldu anlamadım adam sevişmeden önce bile kokain enjekte ediyor kendisine demekki kokainsiz hiç bir yeri çalışmıyor :)

o zencilere saldırı sahneleri hastaneye baskın anları gerçekten güzeldi ayrıca o rahibenin işini artık çömüşsündür sanırım o dönemin kürtaj uzmanlığını yapıyor :)
Aynen Bertie'ye varması kendisi için daha hayırlı olurdu ama gönül bu yapacak bir şey yok. :D

Evet onunla at arabalı ambulans şoförü adam işi götürüyor. :)

1x9

Yine çok iyi bir bölümdü. Aslında farklı da bir bölümdü. :)

Thackery'den başlayalım adamın 1 bölümde çevresindeki tüm karizması çizildi. Savaş en çok Thackery'i vurdu sanırım. Lucy olmasa hali duman adamın. Lucy de gerçekten esaslı kızmış Thack için her şeyi yapıyor. Yalnız bir sorun var ki o da Lucy'nin Alman Hastanesi'ne girdiği sırada Thackery soyismini kullanması oldu. Buradan sorun çıkacak yüksek ihtimal. Bir de bu ikilinin değişik bir seks hayatı var onu da yavaş yavaş çözmeye başlıyorum. :D

Cornelia'nın hamile kalması kötü oldu. Algernon çocuğu da alamadı. Böylelikle kürtaj ustası rahibeye iş çıkmış oldu. :D

Everett'ı da başta sevmemiştim ama artık adam için üzülmeye başladım. Önce kendi çocuğuna hastalık bulaştırdı, çocuk öldü. Çocuk ölünce karısı kafayı sıyırdı. Kadının bu bölüm çocuğa zarar vereceği belliydi. Yeni gelen çocuk da öldü. Şimdi de karısını kendi elleriyle akıl hastanesine yatıracak zor bir durum.

Puanım: 9/10

Son düzenleme:
1x9 bölüm

harikaydı süper bir bölümdü

thackery nin bu kadar rezil duruma düşeceğini tahmin etmezdim o kadar kişiliksizleştiki daha önce kapıdan kovduğu dolandırıcı kılıklı adama yalvarmak zorunda kalışı uyuşturucunun insanları nasıl karaktersiz hale getirişini göstermesi bakımında süper sahneydi ..
eczaneye girip hırsızlık yapması , eski şişe artıklarını toplayıp dibinden kokain artığı araması ayrıca kendisiyle birlikte güzelim lucy i ateşe atması rezillikti :)
lucy gidip ping wu ya altın nilüferini yalatması ( burda olay neydi @gundix123 ? ben altın nilüfer kısmını tam anlayamadım çinli vatandaş lucy nin ayağınımı yaladı orda neydi durum ? :) )
daha sonra thackery nasıl aldın dediğinde bisikletimi verdim demesi yalandı hem afyon tohumu aldı hemde yankee dolarını kaptı kız ? altın nilüfer ne kadar değerliymiş :)
lucy nin alman hastanesinden kokain çalmayı başarması thackery nin krizini bir ölçüde çözdü ama nereye kadar vatandaş fazla yaşamaz bence :)
everet ın karısı elenor un kafayı yiyip evlatlık çocuğunu boğduğu sahne çok hüzünlüydü kimsenin everet ın durumuna düşmesini istemem rezalet ve çaresizlik böyle bir durumda işin içinde nasıl çıkılır ? bir yanda karısı bir yanda çocuğu gibi sevdiği evlatlığını kaybetti, elenor un bundan sonraki ömrü tımarhanede geçer artık ..
algernon ile cornelia cephesindede işler çok karışık cornelia algernon un çocuğuna hamile ama günün koşulları çocuğu doğurmasına engel kadın kürtaj yapmak istiyor algernon kürtaja karşı ? umarım kürtajdan vazgeçerler ikisinin evlenip çocuk sahibi olması o günün koşullarında devrim sayılır ..

son sahnedeki lucy ile thackery arasındaki sex sahnesini bende anlamadım @gundix123 ? noldu orda thackery tamam kokain alıyorda lucy niye kendinden geçti ona ne enjekte ettiler :))

Son düzenleme:
1x9 bölüm

harikaydı süper bir bölümdü

thackery nin bu kadar rezil duruma düşeceğini tahmin etmezdim o kadar kişiliksizleştiki daha önce kapıdan kovduğu dolandırıcı kılıklı adama yalvarmak zorunda kalışı uyuşturucunun insanları nasıl karaktersiz hale getirişini göstermesi bakımında süper sahneydi ..
eczaneye girip hırsızlık yapması , eski şişe artıklarını toplayıp dibinden kokain artığı araması ayrıca kendisiyle birlikte güzelim lucy i ateşe atması rezillikti :)
lucy gidip ping wu ya altın nilüferini yalatması ( burda olay neydi @gundix123 ? ben altın nilüfer kısmını tam anlayamadım çinli vatandaş lucy nin ayağınımı yaladı orda neydi durum ? :) )
daha sonra thackery nasıl aldın dediğinde bisikletimi verdim demesi yalandı hem afyon tohumu aldı hemde yankee dolarını kaptı kız ? altın nilüfer ne kadar değerliymiş :)
lucy nin alman hastanesinden kokain çalmayı başarması thackery nin krizini bir ölçüde çözdü ama nereye kadar vatandaş fazla yaşamaz bence :)
everet ın karısı elenor un kafayı yiyip evlatlık çocuğunu boğduğu sahne çok hüzünlüydü kimsenin everet ın durumuna düşmesini istemem rezalet ve çaresizlik böyle bir durumda işin içinde nasıl çıkılır ? bir yanda karısı bir yanda çocuğu gibi sevdiği evlatlığını kaybetti, elenor un bundan sonraki ömrü tımarhanede geçer artık ..
algernon ile cornelia cephesindede işler çok karışık cornelia algernon un çocuğuna hamile ama günün koşulları çocuğu doğurmasına engel kadın kürtaj yapmak istiyor algernon kürtaja karşı ? umarım kürtajdan vazgeçerler ikisinin evlenip çocuk sahibi olması o günün koşullarında devrim sayılır ..

son sahnedeki lucy ile thackery arasındaki sex sahnesini bende anlamadım @gundix123 ? noldu orda thackery tamam kokain alıyorda lucy niye kendinden geçti ona ne enjekte ettiler :))
Altın Nilüfer olayını bende başta anlamamıştım sonradan Thackery bir şey söyledi oradan fark ettim. :) Olay anladığın gibi yani Çinli fetiş adam Lucy'nin ayağını yaladı ya da ağzına aldı onun gibi bir şey. :D

Lucy de kokain aldı ama ona enjekte etmediler. Cinsel organlarına döküyorlar sanırsam kokaini. :)

Altın Nilüfer olayını bende başta anlamamıştım sonradan Thackery bir şey söyledi oradan fark ettim. :) Olay anladığın gibi yani Çinli fetiş adam Lucy'nin ayağını yaladı ya da ağzına aldı onun gibi bir şey. :D

Lucy de kokain aldı ama ona enjekte etmediler. Cinsel organlarına döküyorlar sanırsam kokaini. :)
demek ki dünyada her cinsten mahlükat var? kızın onca yeri dururken ayağa kitlenmek için farklı bir kafa yapısı şart :)) ben lucy için bir çok övgüde bulunabilirim ama bugüne kadar ayağına dikkat etmemiştim:) bundan sonra ilk işim kızın ayağını yakın çekime almak olacak :)

kokain kana karışmadan sadece vücudun üstüne boşaltmak yoluyla pekde etkili olmayacaktır başka bir iş olmasın orda, sanki thackery lucy e enjekte etti gibi ?

birazdan 10. bölümü, birinci sezonun finalini izleyeceğim.. diziler epey birikti gibi bunu aradan çıkarayım bir an önce :)

demek ki dünyada her cinsten mahlükat var? kızın onca yeri dururken ayağa kitlenmek için farklı bir kafa yapısı şart :)) ben lucy için bir çok övgüde bulunabilirim ama bugüne kadar ayağına dikkat etmemiştim:) bundan sonra ilk işim kızın ayağını yakın çekime almak olacak :)

kokain kana karışmadan sadece vücudun üstüne boşaltmak yoluyla pekde etkili olmayacaktır başka bir iş olmasın orda, sanki thackery lucy e enjekte etti gibi ?

birazdan 10. bölümü, birinci sezonun finalini izleyeceğim.. diziler epey birikti gibi bunu aradan çıkarayım bir an önce :)
Ya aslında sadece dökmek bana da pek mantıklı gelmedi ama 8. bölümün başında yine bu sahnenin benzeri vardı o zaman üstüme dök gibi bir şey diyordu Lucy. O yüzden öyle söyledim. Diğer türlü iğne daha mantıklı gibi. :)

1x10. bölüm SEZON FİNALİ

harika bir bölümle sezon finaline geldik sezon finali yine çok iyiydi

başta zenci algernon cephesini anlatalım, cornelia nın hamileliği sonunda kürtajla sona erdi ? kadın kürtaj içinde @gundix123 in tahmin ettiği gibi, kılıksız araba şöförü tom ile rahibe yi tercih etti , algernon kadının kürtaj olduğunu öğrendiğinde tepkisini kadını terkederek ortaya koydu cornelia sevmediği halde philips ile evlenirken, algernon daha öncede yaptığı gibi çareyi gidip kendisinden iriyarı bir zenciyle dövüşerek dayak yiyerek stres atmakta buldu, kilise ilahileri eşliğinde algernonun dayak yemesi güzeldi :)

üçkağıtçı hastane müdürü herman, thackery adına gidip ping wu dan borçlu olduğu bunky colier i öldürmesini istedi, ping wu nun colieri ve adamlarını imha ettiği sahneler mükemmeldi baltanın kafaya indirilişi güzel sahnelerdi :)
uyanık herman kurtulacağını zannettide şimdi daha kötüsü ping wu ya borçlandı bakalım diğer sezon ondan nasıl kurtulacak :)
bertie sonunda lucy nin kendisine değilde thackery e aşık olduğunu çözebildi, hemde ummadığı bir sahnede? thackery için yardım isteyen lucy, bertie nin gözleri önünde thackery i öpücüklere boğarken sanırım bertie içinden tüm bildiği küfürleri savurmuştur :)

doktor everet bunalımda, hırsını algernona saldırarak gösterdi ?
everett karısını tedavi için yatırdığı hastanede, tedavi adına karısına uygulanan vahşet tek kelimeyle iğrenç diş sökme olayı nedir ya ? neymiş güya dişler mikrop yuvasıymış da kadının dişlerini söküp steril hale getiriyorlarmış :) insan diyor iyiki o dönemde yaşamıyorum :)
daha psikopat doktor dişlede yetinmiyor bağırsağın kolon kısmını, bademcikleri, lenfleride almayı düşünüyor :) toptan kadını ateşe atıp yaksa daha iyi bence bu ne işkencedir :)

gelelim thackery cephesine ? thackery aslında sadece hastaları kurtarmak için çırpınmıyor çokçada hırsının kurbanı oluyor? bişeyleri herkesten önce icat etmek, herkesten önce başarıya ulaşmak vatandaşın uyuşturucu batağına saplanıp balataları sıyırmasına kadar götürdü işi :)
thackery ve doktor zinberg in keşfetmeye çalıştıkları alan sanırım anladığım kadarıyla hala çözüme kavuşmamış olan kan gruplarının farklı olduğunun hala belirlenemediği dönemde kan naklinin neden kan uyuşmazlıklarına yol açtığı problemini kim önce çözecek meselesiydi , thackery aslında kafasında olayı 5 grup diye ayırdıda kokain etkisiyle açıklayamadı bir türlü :) bertie ye: bak bak mikroskoptan bişeyler buldum dediği sahne komikti :) bertie garibim bakıyor bakıyor bişey yok :) oysa kolayı var işin, kokainden biraz çekse kendiside mutlaka olmayan bişeyler bulacak :))
son sahnede thackery tedavi için yatırıldığı hastanede tuhaf bir şekilde gülümsüyordu nedeni ise kokain tedavisine çare olarak vatandaşa eroin enjekte etmeleriydi :) böyle bir tedavi nasıl başarılı olacaktır fikrim yok? tıp alanında uzman olsam belki olaya daha çok hakim olabilirdim :)

Son düzenleme:
1x10 (Sezon Finali)

Gerçekten çok iyi bir bölümdü. Diziye yakışan bir sezon finali oldu. :)

Thackery'nin bağımlılığı en çok da kendisine zarar veriyor bunu bu bölüm bir kez daha gördük. Kan gruplarının henüz belli olmaması bana ilginç geldi. Tabii kan grupları yoktan var olmadı ama daha önce hiç kan gruplarının belli olmadığı bir dönemi düşünmemiştim bu bakımdan bana ilginç geldi. O zamanlar demek ki tıbbi yetersizliklerin yanında bir de kan uyuşmazlığı riski varmış gerçekten ilginç. :D Her neyse bölümün sonunda nihayet Thackery iyileşecek falan diyordum ama kokaine tedavi olarak eroini geliştirmişler. Eroin yazısının görüldüğü sahne bence harikaydı. Aslında bu kısımdan dizinin ne kadar öğretici olduğunu da anladım. Çünkü ben eroinin kokain tedavisinde kullanılıdığın bilmiyordum. :)

Everett'ın karısının başına gelenler çok üzücü. Kadın kendi suçu olmamasına rağmen çocuğunu kaybetti. Bu yüzden de şimdi akıl sağlığını kaybettiği için türlü deneylere maruz kalıyor. Aslında bu konu hakkında sanırım bir belgesel izlemiştim ve orada eski zamanlarda insanları tedavi etme yöntemleri için araştırmaları gösteriyordu. Bu konuya dizide de değinilmiş. Deli doktor kadının tedavisi için dişlerinin hepsini çekmiş. Daha neler yapacak kim bilir. :(

Müdür de uyanıklık yapmak istedi ama tüm planları başına yıkıldı. Eski adam müdüre rahat yüzü göstermiyordu ama kendi elleriyle başına bela ettiği Çinli adam öldürttüğü adamdan da tehlikeli.

Algernon'ı da çözdük artık. Canı sıkılınca kavgaya giden bir tip. Bu sefer dayak yedi gerçi ama olsun herhalde bir nebze rahatlamıştır. :D

Bertie'nin sevdiği kızın doktora aşık olduğunu öğrenmesi iyi oldu. Aslında Bertie'nin artık hastanede kalması için de bir sebep kalmadı. Babasının göndermek istediği doktora gidecek mi artık bunu da gelecek sezon göreceğiz. :)

1x10 (Sezon Finali)

Gerçekten çok iyi bir bölümdü. Diziye yakışan bir sezon finali oldu. :)

Thackery'nin bağımlılığı en çok da kendisine zarar veriyor bunu bu bölüm bir kez daha gördük. Kan gruplarının henüz belli olmaması bana ilginç geldi. Tabii kan grupları yoktan var olmadı ama daha önce hiç kan gruplarının belli olmadığı bir dönemi düşünmemiştim bu bakımdan bana ilginç geldi. O zamanlar demek ki tıbbi yetersizliklerin yanında bir de kan uyuşmazlığı riski varmış gerçekten ilginç. :D Her neyse bölümün sonunda nihayet Thackery iyileşecek falan diyordum ama kokaine tedavi olarak eroini geliştirmişler. Eroin yazısının görüldüğü sahne bence harikaydı. Aslında bu kısımdan dizinin ne kadar öğretici olduğunu da anladım. Çünkü ben eroinin kokain tedavisinde kullanılıdığın bilmiyordum. :)

Everett'ın karısının başına gelenler çok üzücü. Kadın kendi suçu olmamasına rağmen çocuğunu kaybetti. Bu yüzden de şimdi akıl sağlığını kaybettiği için türlü deneylere maruz kalıyor. Aslında bu konu hakkında sanırım bir belgesel izlemiştim ve orada eski zamanlarda insanları tedavi etme yöntemleri için araştırmaları gösteriyordu. Bu konuya dizide de değinilmiş. Deli doktor kadının tedavisi için dişlerinin hepsini çekmiş. Daha neler yapacak kim bilir. :(

Müdür de uyanıklık yapmak istedi ama tüm planları başına yıkıldı. Eski adam müdüre rahat yüzü göstermiyordu ama kendi elleriyle başına bela ettiği Çinli adam öldürttüğü adamdan da tehlikeli.

Algernon'ı da çözdük artık. Canı sıkılınca kavgaya giden bir tip. Bu sefer dayak yedi gerçi ama olsun herhalde bir nebze rahatlamıştır. :D

Bertie'nin sevdiği kızın doktora aşık olduğunu öğrenmesi iyi oldu. Aslında Bertie'nin artık hastanede kalması için de bir sebep kalmadı. Babasının göndermek istediği doktora gidecek mi artık bunu da gelecek sezon göreceğiz. :)

bertie de jeton geç düştü :) lucy ile ilgili planları vardı ciddi düşünüyordu hatta bir ara babasına bile konuyu çıtlatmıştıda artık lucy den vazgeçmesi şart :) , kadın balatayı sıyırandan yana kullandı şansını :) thackery nin son tedavi edilmek için yatırıldığı hastanede kullandığı eroine dikkat ettinmi ? kokain tedavisi için eroin veriyorlardı vatandaşa bu nasıl bir tedavidir ben o kısmı anlamadım ? :)

kan gruplarını günümüzdeki gibi 4 gruba ilk kez ayıran vatandaş Karl Landsteiner diye biriymiş 1902 de ayırmayı başarmış diziyi izleyince dedim bir bakayım belki ilk keşfi bizim sıyrık kafa thackery yapmıştır ama başaramamış elin karl ı yapmış keşfi :)

bertie de jeton geç düştü :) lucy ile ilgili planları vardı ciddi düşünüyordu hatta bir ara babasına bile konuyu çıtlatmıştıda artık lucy den vazgeçmesi şart :) , kadın balatayı sıyırandan yana kullandı şansını :) thackery nin son tedavi edilmek için yatırıldığı hastanede kullandığı eroine dikkat ettinmi ? kokain tedavisi için eroin veriyorlardı vatandaşa bu nasıl bir tedavidir ben o kısmı anlamadım ? :)

kan gruplarını günümüzdeki gibi 4 gruba ilk kez ayıran vatandaş Karl Landsteiner diye biriymiş 1902 de ayırmayı başarmış diziyi izleyince dedim bir bakayım belki ilk keşfi bizim sıyrık kafa thackery yapmıştır ama başaramamış elin karl ı yapmış keşfi :)
Evet o sahne epey dikkatimi çekti. Yani adam belki kokainden arınacak ama bu sefer de eroine geçiş yapacak. Benim anladığım kadarıyla kokain bağımlılarının tedavisi için eroini tasarlamışlar ama onun da bağımlılık yaptığının, zararlarının henüz farkında değiller. :)

Kan grubu olayı ilginçmiş. :D

Bu arada;

Kanı gruplara ayıran Karl Landsteiner, bizim Thack'ın rekabete girdiği doktorun Viyana'da bu konu hakkında beraber çalıştığı adammış @destere . :D Hatta ameliyat sırasında kanı gruplara ayırma konusunda Viyana'daki meslektaşımla beraber çalışıyoruz gibisinden bir şey demişti hatırlarsan. :)

Son düzenleme:
Evet o sahne epey dikkatimi çekti. Yani adam belki kokainden arınacak ama bu sefer de eroine geçiş yapacak. Benim anladığım kadarıyla kokain bağımlılarının tedavisi için eroini tasarlamışlar ama onun da bağımlılık yaptığının, zararlarının henüz farkında değiller. :)

Kan grubu olayı ilginçmiş. :D

Bu arada;

Kanı gruplara ayıran Karl Landsteiner, bizim Thack'ın rekabete girdiği doktorun Viyana'da bu konu hakkında beraber çalıştığı adammış @destere . :D Hatta ameliyat sırasında kanı gruplara ayırma konusunda Viyana'daki meslektaşımla beraber çalışıyoruz gibisinden bir şey demişti hatırlarsan. :)
bence orda thackery e uyguladıkları yöntem everett in karısına deliler hastanesinde uygulanan yöntem gibi baştan savma :) kadının dişi söküyorlardı akıl sağlığını yerine getirmek için thackery e eroin vermeleri aynı mantıksız mantık ürünü uygulama :)
dediğin gibiyse thackery yarışı kaybetti demektir? ben thackery nin son halinden sonra artık başaramayacağını biliyordumda:) dedim belki araştırmayı algernon veya bertie devralır onlar kan grubunun keşfinde ön plana çıkar demiştim ama sanırım alman hızlı çıkmış :)

bence orda thackery e uyguladıkları yöntem everett in karısına deliler hastanesinde uygulanan yöntem gibi baştan savma :) kadının dişi söküyorlardı akıl sağlığını yerine getirmek için thackery e eroin vermeleri aynı mantıksız mantık ürünü uygulama :)
dediğin gibiyse thackery yarışı kaybetti demektir? ben thackery nin son halinden sonra artık başaramayacağını biliyordumda:) dedim belki araştırmayı algernon veya bertie devralır onlar kan grubunun keşfinde ön plana çıkar demiştim ama sanırım alman hızlı çıkmış :)
Aynen doktorlar da zaten hastaları denek olarak kullanıyor. Kendileri de bilmiyor ne yaptıklarını.

Öyle gözüküyor zaten Thack'ın mikroskoptan çözmeye çalıştığı yöntem de çok alakasız bir şeydi. Şimdi bir de tedavi altındayken o doktora yetişmesi pek mümkün değildi. :)

Uzun zamandır başlamak istediğim bir diziydi. Kısmet bu geceyeymiş.

Açıkçası diziden beklediğimi aldım. Biraz ağır bir dizi ama böyle bir şeyler bekliyordum zaten. Özellikle ameliyat sahneleri çok iyi. :D Herkese göre değil ama.

İnsan düşünmeden edemiyor o dönemden bu döneme aslında 100 seneye yakın bir zaman geçmiş ama ne kadar da ilerlemişiz.

Şimdilik favori karakterim oluşmadı. Ama ilerleyen zamanlarda doktorlar arasında rekabet artacağından, bir tarafı seçerim diye düşünüyorum.

1x1: 8/10
1x2: 8/10

1x3

Bu bölümdeki gelişmeler güzeldi.
Zenci doktor bodrumda kendi hastanesini kurdu. Gelecek bölümdeki rehberlik yapacağı ameliyatta neler olacağını merak ediyorum.

Hastanedeki doktorların ırkçılıkları çok saçma. Adamın yaptıkları belli, hala önemsemiyorlar

Rahibenin varlığını anlamlandıramıyorum? :D

8/10

1x3

Bu bölümdeki gelişmeler güzeldi.
Zenci doktor bodrumda kendi hastanesini kurdu. Gelecek bölümdeki rehberlik yapacağı ameliyatta neler olacağını merak ediyorum.

Hastanedeki doktorların ırkçılıkları çok saçma. Adamın yaptıkları belli, hala önemsemiyorlar

Rahibenin varlığını anlamlandıramıyorum? :D

8/10
çok farklı bir dizi tempo yavaş ama işlenen konu çok ilgi çekiyor özellikle tıp daki ilk gelişmelere tanık olmak yapılan ameliyatların ilginçliği dikkat çekiyor ayrıca zencilerin her meslek grubunda olduğu gibi sağlık alanınada zorla kendilerini ispat ettirerek girdiklerine şahit oluyoruz ben zencinin başarılı olmasını çok istiyordum belkide zencileri desteklediğim ilk dizidir bu :)

birde @xemrexxx bize ırkçı yaftası yapıştırdı:) oysa zenci karakter haklı olunca heryerde destekliyoruz şekilde görüldüğü gibi :)

bu dizinin izleyici sayısı forumda sadece iki kişiydi benle @gundix123 ... yeni sezonda fire veren olmazsa! senle ve @OzaN la birlikte dört kişiyi tamamlamış olduk artık önümüzdeki yıl rahatlıkla okeye döneriz :))