başta zenci algernon cephesini anlatalım, cornelia nın hamileliği sonunda kürtajla sona erdi ? kadın kürtaj içinde
@gundix123 in tahmin ettiği gibi, kılıksız araba şöförü tom ile rahibe yi tercih etti , algernon kadının kürtaj olduğunu öğrendiğinde tepkisini kadını terkederek ortaya koydu cornelia sevmediği halde philips ile evlenirken, algernon daha öncede yaptığı gibi çareyi gidip kendisinden iriyarı bir zenciyle dövüşerek dayak yiyerek stres atmakta buldu, kilise ilahileri eşliğinde algernonun dayak yemesi güzeldi
üçkağıtçı hastane müdürü herman, thackery adına gidip ping wu dan borçlu olduğu bunky colier i öldürmesini istedi, ping wu nun colieri ve adamlarını imha ettiği sahneler mükemmeldi baltanın kafaya indirilişi güzel sahnelerdi
uyanık herman kurtulacağını zannettide şimdi daha kötüsü ping wu ya borçlandı bakalım diğer sezon ondan nasıl kurtulacak
bertie sonunda lucy nin kendisine değilde thackery e aşık olduğunu çözebildi, hemde ummadığı bir sahnede? thackery için yardım isteyen lucy, bertie nin gözleri önünde thackery i öpücüklere boğarken sanırım bertie içinden tüm bildiği küfürleri savurmuştur
doktor everet bunalımda, hırsını algernona saldırarak gösterdi ?
everett karısını tedavi için yatırdığı hastanede, tedavi adına karısına uygulanan vahşet tek kelimeyle iğrenç diş sökme olayı nedir ya ? neymiş güya dişler mikrop yuvasıymış da kadının dişlerini söküp steril hale getiriyorlarmış
insan diyor iyiki o dönemde yaşamıyorum
daha psikopat doktor dişlede yetinmiyor bağırsağın kolon kısmını, bademcikleri, lenfleride almayı düşünüyor
toptan kadını ateşe atıp yaksa daha iyi bence bu ne işkencedir
gelelim thackery cephesine ? thackery aslında sadece hastaları kurtarmak için çırpınmıyor çokçada hırsının kurbanı oluyor? bişeyleri herkesten önce icat etmek, herkesten önce başarıya ulaşmak vatandaşın uyuşturucu batağına saplanıp balataları sıyırmasına kadar götürdü işi
thackery ve doktor zinberg in keşfetmeye çalıştıkları alan sanırım anladığım kadarıyla hala çözüme kavuşmamış olan kan gruplarının farklı olduğunun hala belirlenemediği dönemde kan naklinin neden kan uyuşmazlıklarına yol açtığı problemini kim önce çözecek meselesiydi , thackery aslında kafasında olayı 5 grup diye ayırdıda kokain etkisiyle açıklayamadı bir türlü
bertie ye: bak bak mikroskoptan bişeyler buldum dediği sahne komikti
bertie garibim bakıyor bakıyor bişey yok
oysa kolayı var işin, kokainden biraz çekse kendiside mutlaka olmayan bişeyler bulacak
)
son sahnede thackery tedavi için yatırıldığı hastanede tuhaf bir şekilde gülümsüyordu nedeni ise kokain tedavisine çare olarak vatandaşa eroin enjekte etmeleriydi
böyle bir tedavi nasıl başarılı olacaktır fikrim yok? tıp alanında uzman olsam belki olaya daha çok hakim olabilirdim