benim kitaplarla aram yok çabuk sıkılıyorumSen alırsan okumaya @destere ile bizede verirsin sırasıyala okuruz.
benim kitaplarla aram yok çabuk sıkılıyorumSen alırsan okumaya @destere ile bizede verirsin sırasıyala okuruz.
Deli gibi dolanıyorum izleyecek birşey de bulamadım.benim kitaplarla aram yok çabuk sıkılıyorumne okuduysam ortaokul ve lisenin ilk senelerinde okudum sonra terkettim kitaplarıyaşasın internet
bugün sadece resurection izledim ?Deli gibi dolanıyorum izleyecek birşey de bulamadım.
Resurrection izleyecek havam yok, başlarsam şimdi kesin uyurum yine.bugün sadece resurection izledim ?
sen tha fall ın son bölümüne baktınmı yada the affair in ben daha izleyemedim
dizibox kapatıldımı ? sayfa açılmıyor ?Resurrection izleyecek havam yok, başlarsam şimdi kesin uyurum yine.The Fall'ı iyi hatırlattın.
Bende de açılmıyor.dizibox kapatıldımı ? sayfa açılmıyor ?
the fall dedimde 2x4. bölüm çıkmamış daha ?
sen yazdıklarını spoiler içine al ne olur ne olmaz1x1 izledim
Sağol spoiler içerisine nasıl alınıyor ? bilmiyorum dasen yazdıklarını spoiler içine al ne olur ne olmazben şimdi aldı seninkini
bu arada diziye başlamana sevindim
orada düzenle diye buton var oraya tıkla sonra IMDB yanında ınsert a spoiler var ona tıkla bundan sonraki mesajlarında yaparsınSağol spoiler içerisine nasıl alınıyor ? bilmiyorum da
Dizi Türk polisiye dizilerine göre çok çok iyi dayanamadım ucundan 2. bölüme de baktım,
çok iyi bir dizi iyi ki başlamışım
Teşekkürlerorada düzenle diye buton var oraya tıkla sonra IMDB yanında ınsert a spoiler var ona tıkla bundan sonraki mesajlarında yaparsın
evet dizi çok güzel ben diziyi bitirdim mükemmeldi
Rica ederimTeşekkürlerİlk yazdığım mesajı alamıyorum herhalde bundan sonra öyle yaparım
Vayy izledin demek etiketin gelmedi rastgele gördüm
ilk bölümde sarah adlı kadın zaten sempatik gelmişti bana , bir diziye başlarken karakterler önemli karakteri sevdiğimde dizi devam ediyor karakterlere ısınamasam konu altın yumurtlasada kurtarmıyor
sen hala 5 temisinVayy izledin demek etiketin gelmedi rastgele gördüm
Sevindim izlemene güzeldir dizim
1x5
öncelikle puanım 7,25/10
Bu bölüm biraz kıpırdanma oldu yine güzeldi sırlar çözülür gibi olsada olmadı diğer bölümüde birazdan izliyeceğim.
Beklediğim gibi olmadı ben bugün bitirecektim ,bu hafta güya bitiyordu ama yarın bitiririm muhtmelen
Bence siz beklemeyin beni ben yarına zor yetişirim 5 te değilim 7 deyim ama yorumları yapmadımilk bölümde sarah adlı kadın zaten sempatik gelmişti bana , bir diziye başlarken karakterler önemli karakteri sevdiğimde dizi devam ediyor karakterlere ısınamasam konu altın yumurtlasada kurtarmıyor
sen hala 5 temisin
seni bekliyordum şimdiye çoktan yetişmiştir dedim, bu akşam ikinci sezona başlıyorum
@sürgünüm de durumlar nasıl caba ?
Red Band Society'i bitirdim bu boşlukta, akşama bende başlarım.ilk bölümde sarah adlı kadın zaten sempatik gelmişti bana , bir diziye başlarken karakterler önemli karakteri sevdiğimde dizi devam ediyor karakterlere ısınamasam konu altın yumurtlasada kurtarmıyor
sen hala 5 temisin
seni bekliyordum şimdiye çoktan yetişmiştir dedim, bu akşam ikinci sezona başlıyorum
@sürgünüm de durumlar nasıl caba ?
Ben yarın 2.sezona girerimRed Band Society'i bitirdim bu boşlukta, akşama bende başlarım.
Güzel beraber izler yorumlaşırız.Ben yarın 2.sezona girerimkısmetse...
Bu gece tam gaz devam abi... yarına size yetişmem lazımGüzel beraber izler yorumlaşırız.
Bence siz beklemeyin beni ben yarına zor yetişirim 5 te değilim 7 deyim ama yorumları yapmadım
Yarın gelirim 2.sezona
bu gece en azından iki bölüm izlerim özlemişim diziyiRed Band Society'i bitirdim bu boşlukta, akşama bende başlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?