annen süper karar vermiş o konuda revenge deki konunun gidişatı köpeğin kendi kuyruğunu yakalamak için habire dönüp durmasına benziyorAynen 😉
Revenge hakkındaki yorum için ne düşünüyorsun
Annem doğru yolu bulmuş galiba forumdash Öyle dedi
annen süper karar vermiş o konuda revenge deki konunun gidişatı köpeğin kendi kuyruğunu yakalamak için habire dönüp durmasına benziyorAynen 😉
Revenge hakkındaki yorum için ne düşünüyorsun
Annem doğru yolu bulmuş galiba forumdash Öyle dedi
1x8
İyiydi güzeldi dizi bir ortalama tutturdu ne alçalıyor ne de yükseliyor.
@destere Terry'in, Mitch'i Stan'a şikayet etmesini yakıştıramamışsın ama bence doğru olanı yaptı. Kardeşinin kötülüğünü hiç istermi? Stan'da buna göre önlem alacak artık, Allah korusun çocukaların başına daha kötü şeylerde gelebilirdi mesela Mitch dalgınlıkla evi yakabilir, direksiyon başında dikkatsizliği sonucu kaza yapabilirdi.
Darren'de artık Adams'a bel altı vurmaya başladı. Siyaset böyle birşey işte, yalnız belediye başkanınında milletin vergileriyle toplanan parayla metresine maaş bağlaması doğru değil tabii. Bu ona büyük oy kaybettirecektir bence seçim yarışı eşitlendi artık Darren'de kazanabilir.
Linden, Holder'den boşuna şüphelenmiş Rosie'nin fotoraflarını servis eden oğlu Jack'miş.
8/10
konuya ısındıkça gerisi daha kolay gelecektir hatta hızını alamayıp üç bölüm üstüste izlemek isteyeceksindir@destere sağolsun iyiki başlamışım diziye )) 3.Bölümü bu akşam izler ve yorumlarım yarında 4-5 gelir =))
Dilerim terkedebilirimorda gwen bile darren in bu kadar acımasız olacağını tahmin edemedijamie yi tehtit etti hatta bunu basına sızdırmayacaksın dedi ama ummadığı yerden darrenden basına haberi sızdırın şeklinde telefon geldidemekki hırs insana neler yaptırıyormuşsiyasette her tür bel altı vuruş normal zaten garip karşılamıyorumçünkü rakibide aynı çamura bulanmış ..
terry konusunda hala iddia ediyorum bazı şeyleri gözardı etmeliydi? şimdi çocukları orda unutması hata ama öyle bir durum kırk yılda bir insanların başına gelir koşturup stan e haber vermesi yanlıştı
konuya ısındıkça gerisi daha kolay gelecektir hatta hızını alamayıp üç bölüm üstüste izlemek isteyeceksindiryabancı dizi izleme alışkanlığı kazananları şöyle bir tehlike bekliyor yalnızyerli diziler yavaş yavaş terkediliyor
HIMYIM @OzaN la @Forumdash ın dizisi ona başlamayaydın daha iyiydiDilerim terkedebilirimpek zannetmiyorum ya neyseAma konu yavaş yavaş sarıp sarmalamaya başladı , Bu arada aynı zamanda HIMYM a da başladım beraber gidiyorlar
Aaa ayıpsın ben HIMYM ı alt yazısız bile izleirm süper sadece anlaşılır dil kullanıyorlar hatta bazen alt yazıya bakmıyorum bile ))HIMYIM @OzaN la @Forumdash ın dizisi ona başlamayaydın daha iyiydiben bir ara izlemeyi denedim başarammadım onun yerine mom izle bence
1x9
Diğer bölümlerden ayrılmayı başardı çok güzel bölümdü.
Adams basına metresinden olan çocuğun kendisinden olmadığını söyledi, geçmişte yapmış olduğu trafik kazasından dolayı böyle birşeyin mümkün olamayacağını söyledi. Sonrada doktor armaya başladı geçmiş tarihli imza attırmak için sahhtekarlığa bak.
Holder hakim arkadaşım var diye hava atıyordu ama bir gözaltı izni çıkarttıramadı. Linden'e rezil olmayaydı iyiydi.
Bennet'in eşi Hamid'in telefon numarasını gizlice eşinin telefonundan alıp Linden ve Holder'e getirdi. Bizimkiler Hamid'i sorguya çektiklerine olay açıklığa kavuştu. Bennet, Muhammed'le 12 yaşındaki Aisha'yı saklamışlar, kadın sünnetinden ölmesinden acı çekecek olmasından korkmuşlar bir nevi iyilik yapmışlar.
Bennet'i finalde Stan ve çalışanı öldüresiye dövdüler, umarım ölmemiştir. @destere dedim sana Bennet'in bir suçu yok tamamen şaşırtma diye.. Baştan beri Darren'in olduğunu bir kez daha vurgulamak isterim.
8.5/10
devamını bekliyoruz1x3 çook çok iyiydi izleyeli baya oldu ama yorumlamaya anca girebildim beğendim olaylar günden güne iyice sarıp sarmalamaya başladı. puanım 10/7,85 Dizi çok iyi ilerliyor , Bu kıza neler yapmışlar yazık valla birde gözetlemişler , Kris veya o kızın eski sevgilisi adı neydi onlar beraber cinayet sorumlusu çıkabilirler Holder ve Linden iyi ilelriyorlar devamını bu gece izliyecemve bugün ard arda 3.bölüm olacak ))
harun muhteşem kulis yapıyor@Harunnn60 gittikçe izleyen sayısı çoğalıyor
Kilingir sofrasıharun muhteşem kulis yapıyorbir haftaya kalmaz forumda killingir sofrası kurarız
yeni coştu daha, şimdi hızını alamıyor komşu sitelere dalmasa iyidirKilingir sofrası
Keşke yazın yapsaydı aynı kulisi son sezon tadı biraz buruktu forumda kimsecikler yoktu
1x9 Bölüm
sonlara doğru harikaydı
bennet ahmed in hiç suçu yokmuş adam fok yoluna gitti
tüm kabahat mitch de doldurdu doldurdu stan ı bennet in üstüne yolladı
bennet ve muhammed in sakladığı kızda ufak bir somalili sünnetten kaçırıyorlarmış
bennet öldüyse stan taraklara geldi demektiama bence mitvh i içeri atmaları daha güzel olacak
darren in özünde kötü bir adam olduğunu düşünmüyorum @sürgünüm , siyaset onu bazen yanlışa sürüklüyor
adams adlı vatandaş ise tam bir tilki ,oraya buraya para yedirerek açığı kapattı gibi..
evet bennet suçsuz yere güme gitti gibi
ama biraz daha açık konuşabilse biraz daha insanalra güvenebilse o kadar gizli kapaklı iş çevirmese belkide başına bunlar gelmeyecekti
devamını bekliyoruz
sarah linden karakteri zaten çok sempatik hemen alışıyoruz kadına
holder karakteri @Çiğdem- lik @xemrexxx lik parlaklardan, holder a ısınamadım
ayrıca sterling adlı kız çok iyiydi ama bu aralar pek gözükmüyor
terry ve gwen le idare edeceğiz artık
10'uncu bölümü izlediğine göre hala şüphelenmiyormusun Darren'den?
Bi yürü git ya.sanırım darren in rosie ile kampanya sırasında el sıkıştığı sahneyi diyorsun
o tamamen tesadüftür ? darrenin suçu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?