Dizide seksi kızlar yok diyemi tüm bunlarbana ilk bölüm yetmişti bir daha bu diziye uğramam size kolay gelsin
Dizide seksi kızlar yok diyemi tüm bunlarbana ilk bölüm yetmişti bir daha bu diziye uğramam size kolay gelsin
nasıl bir analyışın var senin öyle güzel kız bulamadın diye diziyi braktın pess diyorum sanabana ilk bölüm yetmişti bir daha bu diziye uğramam size kolay gelsin
Dizide seksi kızlar yok diyemi tüm bunlar
konuda yok güzel kızda yok... bir tane yumurta oğlana yıldırım kaçmış, bizim süper yumurta oğlan, süper kötü yumurta oğlanları yakalıyor.. tek bölümde ne izlediysen bundan sonraki 100 bölümdede aynı şeyi izleyeceksin ) boşuna niye eziyet çekeyim ..nasıl bir analyışın var senin öyle güzel kız bulamadın diye diziyi braktın pess diyorum sana
Izlemiyom ben kanka istedigin herseyi söyleyebilirsin dizi hakkindakonuda yok güzel kızda yok... bir tane yumurta oğlana yıldırım kaçmış, bizim süper yumurta oğlan, süper kötü yumurta oğlanları yakalıyor.. tek bölümde ne izlediysen bundan sonraki 100 bölümdede aynı şeyi izleyeceksin ) boşuna niye eziyet çekeyim ..
hem beni konuşturmayın muhteşem dizinizi mahvediyorum yorumlarımla
Izlemiyom ben kanka istedigin herseyi söyleyebilirsin dizi hakkindakonuda yok güzel kızda yok... bir tane yumurta oğlana yıldırım kaçmış, bizim süper yumurta oğlan, süper kötü yumurta oğlanları yakalıyor.. tek bölümde ne izlediysen bundan sonraki 100 bölümdede aynı şeyi izleyeceksin ) boşuna niye eziyet çekeyim ..
hem beni konuşturmayın muhteşem dizinizi mahvediyorum yorumlarımla
S01B02 izledim
Dizi harika gidiyor
Kendini çoğaltan adam olayı bana pek süpriz olmadı Ayakkabı numaralarını Barry tahmin edince anlamiştim Gayet güzel efektlerle çoğaltma yapabilmiş CW helal olsun O kanaldan böyle güzel efektler görmek güzel.
Barry @Çiğdem- 'in dediğin gibi Oliver'dan dövüş dersleri almalı Oliver'ın nasıl dövüş dersi aldiğini düşünürsek, Barry için kursa gitmek gibi bişey olur
Barry'nin küçüklüğü kendisine bayaa benziyor cast iyi çalişilmiş
Dizi de gerçekten güzel kız yok Bir tek laboratuvardaki kız güzel Onu da Thor filmde oynayan Natalie Portman - Jane karakterine benzetiyorum
BU arada @Çiğdem- @kaan955 ilk bölümde adamın yürüdüğü gösterildi neden şaşirdiniz??? Hatta adam hakkında bi yorumda bulunmuştum Dizinin esas kötü elemanı olacak ama 2025 yılında görücez ancak
8/10
@-potterhead- @OzaN @Forumdash @kaan955 @BesaleT
3.bölümü izledim @xemrexxx sen haklı çıktın robbie amell bu bölümde göründü
ronnie karakteri the tomorrow peopleden stephandı ayrıca arrowdakı oliverinde kuzeni yanı akraba torpilide var kesinlikle ölmedi ronnie hatta oda süper kahraman güçleriyle diziye tekrar dönücek bence gaz adamda çok yaratıcı bir kötü karakterdi ama çokta iğrenc dizi gittikçe güzelleşiyor
hadi yine iyisn parlak keyfin ikiye katlandı artık birini @destere ye verirsin@-potterhead- @OzaN @Forumdash @kaan955 @BesaleT
3.bölümü izledim @xemrexxx sen haklı çıktın robbie amell bu bölümde göründü
ronnie karakteri the tomorrow peopleden stephandı ayrıca arrowdakı oliverinde kuzeni yanı akraba torpilide var kesinlikle ölmedi ronnie hatta oda süper kahraman güçleriyle diziye tekrar dönücek bence gaz adamda çok yaratıcı bir kötü karakterdi ama çokta iğrenc dizi gittikçe güzelleşiyor
S01B03 izledim
Sonu yine harika bitti Bölümlerin yaratıcılıgı ise bu sezonun diğer bombası [HASHTAG]#Gotham[/HASHTAG] kadar iyi
Gaz adamın insan hali aynı [HASHTAG]#Fringe[/HASHTAG] 'deki gözcüler gibi [HASHTAG]#Fringe[/HASHTAG] ruhum depreşti o adamı gördükçe. aha şöyle bişey;
Neyse efendim bu bölüm bayaa bi mutsuz oldum ve ilerisi için mutsuzlugumu şimdiden biriktirmeye başladım @Çiğdem- 'in dediği gibi torpilli oyuncular dolacak dizi Allah'ın yeteneksizini diziye sokacaklar gibi. Cait'in sevgilisi umarım ölmüştür.
Sonu yine harika bitti dizinin.Harrison neden Barry'i gözlemledi patlama sırasında?? Nerden biliyordu? Kendisini neden sakat gösteriyr?? Neden viskisini yudumlarken bacak bacak üstüne attı gibi en saçma soruları bile sorgular oldum
8.5/10
felicty arrow dizisinde 35 yaslarında bir kadın barry ise 20 yaslarına yeni girmiş bir çocuk cnm hiç oluyormu yanı oliver gibi 35 yaslarında olgun bir adam varken barry gibi bir çocuklaS01B04 izledim
Aylardır beklediğim bölümde tek heycanlandiğim an;
Felicty'i görmek oldu ya la Wentworth Miller 'ı bekliyordum ama o kadar etki yaratmadı ben de niyeyse Birazda karakter tanıtımı gibi bişey oldu? Neyse sonraki bölümlerde gelicektir ve gizli anlaşma yaptiği adamı da merak ettim
Neyse Barry ile Felicty yakışmıyorlar aynen @Çiğdem- orda hak veriyorum da Barry minyon tipli napak yani Yoksa Felicty çok tatlı herkese yakışır İris'in sevgilisi bile Felicty'e nasıl bakıyordu, gözler feldir feldir döndü İris de Laura gibi çook itici bişey.
7.5'dan 8/10