CW The Flash 1. Sezon Yorumları

Haydaa :) bu ifade destereye mi tapulu, biz kullanamayacak mıyız :A
Artık kullanamazsın:A Bi arada ben de bunu kullanırdım :X @Harunnn60 da bana sinir olurdu niye hep bunu kullanıyorsun diyip :F Sonra azalttım onu kullanmayı bunu :A kullanıyorum. Bu emojide aşiri laf sokma hissiyatı veriyor :F

Artık kullanamazsın:A Bi arada ben de bunu kullanırdım :X @Harunnn60 da bana sinir olurdu niye hep bunu kullanıyorsun diyip :F Sonra azalttım onu kullanmayı bunu :A kullanıyorum. Bu emojide aşiri laf sokma hissiyatı veriyor :F
Harbi ama :X :X :X Bu ne böyle sürekli, eskiden dizi yorumlarında hep bunu kullanırdın :A Şimdi biraz yüzüne renk geldi :A

• Harika
Reactions: Forumdash
  • Güldürdün
Ayy hiç inanmadım ayy dedim yine @Harunnn60 :A
xmen serisin izlemek için engelledi beni. Neyse yarın kendi düzenmi yapıcam:X
Vlla bişi anlamadım abicim ama :F Çalısıyor evet hemde 3 saatlık oyunun önce bölümünü izleyip sonrada 3 saatlık videosunu izliyor o bölümün 6 saat vakit yaratmak zorunda yanı bu çalısma sürecinde :A :A :A @Harunnn60

• Güldürdün
Vlla bişi anlamadım abicim ama :F Çalısıyor evet hemde 3 saatlık oyunun önce bölümünü izleyip sonrada 3 saatlık videosunu izliyor o bölümün 6 saat vakit yaratmak zorunda yanı bu çalısma sürecinde :A :A :A @Harunnn60
Çalişma dediği bu mu :F Ben şu oğlanı hawaiiye götüreyim de aklı başina gelsin :F @Harunnn60

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem