S02B01 izledim
Diziyi aralık ayında izlerim demiştim ama gununde takip edeyim
Bi anda aradan çıkardiğim bir dizi oldugu için özet kısmında biraz bişeyleri hatırlamaya çaliştim ama özet kısmı beni tatmin etmeyine diziye ne oldu ne bitti diyerekten daha bi pür dikkat izledim
Paul'un en güzel sahnesi yada o sahneyi en güzel kılan şey kesinlikle sarişindi Hep sarişin kal senkız
Ama Paul meslegini kullandı ve psikolojide buna ne deinr bilemedim ama o an "bana benziyor" dimi diyerek sohbete başlayıp kızın samimiyetini / güvenini kazanması çok iyi sahnelerdi.
Paul karısını nasıl sevmiş almiş o sarişini görünce hala kafa yoruyorum Kızına bıraktiği bebekler ve mektup sahnesi de iyiydi. Kızının mektupları babasının zulahanesine saklaması da iyiydi.Kız uyku sersemine oralardan şüphleniyordu sanırım ilk sezon
Bakıcı kız yaşina başına bakmadan hala afetlk taslıyor, yakışıyorda Adamın dudağını ısırdı ilerki bölümlerde sorun acar mı?
Stella hala taş gibi kadınsın WC'deki soyunmaların yok mu Kadın bi gecelik gönül eğlendirdi o da başina iş açtı 😕
Haa unutmadan Paul'u gazeteci cocuk gördü acaba ordan bi iş cıkar mı?
Sezon açılışı olarak iyiydi. Yine ağırlıgını kullanıyor dizi. 8/10
yalnız o trende karşılaştığı sonradan sarışın olan boobs gidici gibi paul onun gerçek rengini öğrendi artık peşini bırakmaz zaten vatandaş artık pekde özenli davranmıyor önüne gelene girişmeye başladı
dadı kattie küçük ama ateş topu gitti sapığa ağız attı ?
iki ufak kızda çok sevimliydi zaten olivia baştan beri favorim
dadı kattie küçük ama ateş topu gitti sapığa ağız attı ?
iki ufak kızda çok sevimliydi zaten olivia baştan beri favorim