Katie'nin sorgusundan başlayalım. Stela, Tom Anderson'un Paul'a benzemesi dolayısıyla soruya onun girmesini istedi. Katie sorguda çok edepsizceydi, kızın maşallah cinsel fantezide Paul ve Stela'dan aşağı kalır yanı yok. Dizide herkesin kafası belden aşağıda. Hani izleyenide etkiliyorlar.
Katie, Paul'u sevdiğini söyleyip konuşmayınca sorgulama işi Stela'ya düştü. Paul'da zaten sadece ona konuşacağını söylemişti. Dizinin can alıcı sahneleride bunlardı. Gillian Anderson ve Jamie Dornan karşılıklı sahnelerinde oyunculuklarıyla döktürdüler. Paul herşeyi bir bir itiraf etti. Stela'nın öldürülmüş olan kadınların ondan kurtulduğunu ve özgür kaldıklarını ifade etti.
Jimmy karısının bulunduğu sığınma evini bastı. Ordakileri baya tartakladı, karısıda daha dayanamayıp Paul'la işikisi olduğunu söyledi. Valla Jimmy vursa nefsi müdafaya girerdi hiçbir erkeğe öyle söylenmez.
Her neyse Jimmy'de gazeteci arkadaşının yardımıyla Paul'un ormanlık alanda gideceği yeri öğrendi. O kadar polisin arasında elini kolunu sallayarak Paul'u vurması ise saçmalıktı.
Paul ormanlık alana Rose'nin yerini göstermek için gitmişti ben bir planı olduğunu düşünüyorum. Rose'nin koluna ne yazdığını ise tam anlayamadım.
Stela ve Tom Anderson arasında beklenen yatış gerçekleşti. Çıkışta yine polis şefi Marhew gülümsemesini attı.
Stela ve Tom Anderson arasındaki sohbette ilginçti. Anderson beni niye Paul'a benzettin dedi. Asıl sormak istediği bence Paul'dan böyle bir ilişki teklifi karşısında onun ne cevap vereceğiydi. Tahminim Paul'la sert seks yapmaya Stela evet derdi ama ölmeyi istemezdi.