Klasik The Big Bang Theory - Dizi Yorumları

8x7

Son 2-3 bölüme göre daha iyiydi.

Leonard süperdi :D Sheldon'un ''ee başka hangi ünlülerin organını ellediniz'' dediği yerde sesli güldüm :D

Doktorun koleksiyonuda çok iyiydi :D

8.5/10

Ayrıca @OzaN ve @xdragxx siz modadan anlamıyorsanız yapacak bişey yok :D Penny'e kısa saç yakışmış işte :D

8x8

Dizi, üzerindeki tutukluğu attı gibi. İki bölümdür imdb'de yeniden 8 üstü puanlar almaya başladı. Bu bölüm de hem reytinglerde yükseldi, hem de sezonun en yüksek imdb puanını aldı. :)

Ben aslında sezonun en iyi bölümü diyecek kadar beğenmedim ama özellikle ikinci yarısı güzeldi, sonları (fotoğraflar) çok iyiydi. :D

Bu arada Penny için "en güzel kızla" dedi Leonard ama artık Penny'den daha güzel iki kız var bence dizide. Birincisi Raj'ın sevgilisi, diğeri de Howard'ın kuzeni. :D Barnadette de geçebilir aslında. :D

Bu arada Sheldon reyis de forumcu çıktı. :D

8/10

8x8

Bu bölümü beğendim.

Sonda ki fotoğraf olayı çok iyiydi :D

Howart ve Stuart'ın kavgası sesli güldürdü :D Stu Howard'ın bütün sülaleyi götürücek heralde :D

Sheldon reyiz bu bölüm aştı kendini :D Reyizin hormonları tavan yaptı devamı gelir dedim ama olmadı :D

8.5/10

8x7

Bölümün ilk 6-7 dakikası çok vasattı. Özellikle doktorla olan sahnelere konulan aşırı gülme efekti rahatsız etti. Fakat neyse ki devamında durumu çok iyi toparladılar. :)

Özellikle doktorun evine gittiklerinden itibaren olan her sahne harikaydı. :D

İlginçtir bu bölüm Leonard neredeyse Sheldon kadar güldürdü. :D

Birkaç haftalık aranın ardından bölüm imdb'de 8 üstüne çıkmayı başarmış. Ben de diziye destek amaçlı 8'e yakın bir yerden de olsa:

9/10
8x7

Sheldon'la merdivenden çıkarken ki gülme efektlerini diyordun demi ? :D Acayip sinir oldum bende ona ama sonra toparladı 6.bölüm ve 7.bölüm(yani bu bölüm) iyiydi baya en azından bu sezona oranla iyiydi diyelim. :)

Doktorun gelmesiyle komedi dozu da arttı. :)

8/10

8x7

Sheldon'la merdivenden çıkarken ki gülme efektlerini diyordun demi ? :D Acayip sinir oldum bende ona ama sonra toparladı 6.bölüm ve 7.bölüm(yani bu bölüm) iyiydi baya en azından bu sezona oranla iyiydi diyelim. :)

Doktorun gelmesiyle komedi dozu da arttı. :)

8/10
Aynen orada aşırı abarttılar sırf Billy Bob Thornton gözüktü diye. :D

8x8

Yine güzeldi bölüm sezona kötü başladılar ama 3 bölümdür toparlandılar gibi son andaki balo ve Sheldon'un Amy'e açılması iyiydi Howard'ın kuzeni iyiymiş cidden @OzaN ama Raj'ın manitası eski Penny'e gelmez şimdiki saç şekline göre dediysen dediğin doğru. :D

8.5/10

8x8

Yine güzeldi bölüm sezona kötü başladılar ama 3 bölümdür toparlandılar gibi son andaki balo ve Sheldon'un Amy'e açılması iyiydi Howard'ın kuzeni iyiymiş cidden @OzaN ama Raj'ın manitası eski Penny'e gelmez şimdiki saç şekline göre dediysen dediğin doğru. :D

8.5/10
Şimdikine göre. :D

8x9

İyi bir bölümdü ama 2-3 sahne dışında pek gülmedim.

Sheldon'un suratını cama çarptığı sahne sesli güldürdü :D

Howard'ın Raj'la dalga geçtiği yerde güldürdü :D

8/10

8x9

Gayet iyi bir bölümdü.

Sheldon'ın kazası ve sonrasında Leonard ile birlikte son halleri sesli güldürdü. :D

Raj'ın Howard ile çift terapisi olayı da güldürdü. :D

8 ile 9 arasında kalarak (bölümün numarasına da uygun oldu):

8/10

8x10

Dizi son bölümlerde iyiydi ama bu bölümde yine kötü geldi bana. :( Çok boş bi bölümdü bana göre.

Bayrak olayı üzerine gitti bölüm sıkıcıyken daha da sıkıcı oldu arada bazı tiplemeleri gülümsetse de sıktı, ekibin geri kalanının oda boşaltması ayrı bi boş ve sıkıcıydı. Tek iyi yer bana göre biraz Penny - Patron - Bernadetta üçlüsünün olduğu o da yer yer tabi ve Sheldon'un o şampanyayı açması oldu. :)

6/10

8x10

Kötü bir bölümdü bence.

İlk başta bayrak olayı güldürsede sonlara doğru sıktı.

Diğerlerinin olaylarıda sıkıcıydı.

6/10

8x10

@cevaa hatırlatmışken bölüm yorumunu yapayım bari, unutmuşum. :D

Fena bölüm değildi bence ama kendi ortalamasının altındaydı, bayrak olayı öyle bitmese daha iyi olurdu. :)

7/10

8x11

Çok iyi bir bölümdü.

Leonard ve Howard'ın olayı ve birbirlerini suçlamaları süperdi :D

Howard'ın kuşa ilk yardım yapması sesli güldürdü :D

Sheldon reyizin şeytani planıda çok iyiydi :D

9/10

7x24

Güzel bir sezon finaliydi. Sheldon reyiz üzdü ama bu ayrılık çok sürmez diye düşünüyorum.

8/10

8x1

Penny'nin saçları çok kötü olmuş yahu. Onun dışında güzel sahneler vardı ama Penny bunu yapmayacaktı. :(

7/10

8x9

Bence sezonun en iyi bölümüydü. Çok eğlendim izlerken. Sheldon'ın endişeli halleri ve suratını kapıya vurması güldürdü. Sheldon ve Leonard'ın kazadan ve ameliyattan sonraki halleri çok iyiydi.

You Loooove meee

9/10