Klasik The Big Bang Theory - Dizi Yorumları

Ya Barnedetta diziden çıksa da Howard ve Raj ikilisini daha çok görsek keşke. :)

İzledim 7x5'i.

Ortalama bir bölümdü bence, bazı iyi espriler vardı ama öyle sesli güldürecek pek bir şey yoktu gibi. :):)

7x5 Bence komedi açısından çok komik olmasa bile genel olarak hoşuma gitti. :) Bölümün son sahnesi ve Sheldon - maymun sahnesi çok iyiydi. :)

7x5 i izledim.Çok fazla yorumlanacak bişey yok bence.Sönük kalmış bu bölüm biraz. :(

7x6'nın altyazısı çıkmadı daha :(

Bari akşama kadar izlemiyimde akşam evde HD izlerim :D

7x6'yı izledim.

Süper bir bölümdü yine :D Howard'ın şarkısı çok iyiydi o yüzden Howard bu bölümün yıldızıydı bence :D Sheldon reyizin konuşamam moddayım demesi iyiydi :D Amy'nin sondaki hayali ve moddayım deyip gülmesi güldürdü :D Ayrıca Penny'nin mavi ve kırmızı elbiseleri süperdi oyşşş :D

7x6'yı izledim.

Süper bir bölümdü yine :D Howard'ın şarkısı çok iyiydi o yüzden Howard bu bölümün yıldızıydı bence :D Sheldon reyizin konuşamam moddayım demesi iyiydi :D Amy'nin sondaki hayali ve moddayım deyip gülmesi güldürdü :D Ayrıca Penny'nin mavi ve kırmızı elbiseleri süperdi oyşşş :D

Mavi elbise daha iyiydi. :D

Bölüm sonundaki Sheldon Amy arasında olanları görünce acayip şaşırdım. :D

7x6'yı izledim nihayet.

Abi çok iyi yaa. :D

Bölüm gerçekten çok iyiydi ilk 1-2 dakikadaki espriler pek hoşuma gitmedi fakat sonra çok iyi açıldı. Birçok farklı konu ve hepsinde de çok komik yanlar vardı.

Howard'ın şarkısı süperdi. :)

Sheldon'ın sevinç gösterisi sesli güldürdü. :D

En sonda da Amy'nin hayali süperdi. :D

9.5'tan 10 alır benden bu bölüm. :)

@KK|Batman @xdragxx @HeisenBerg izlemediniz mi siz bölümü yorum yapmamış kimse. :):)

7x6'yı izledim nihayet.

Bölüm gerçekten çok iyiydi ilk 1-2 dakikadaki espriler pek hoşuma gitmedi fakat sonra çok iyi açıldı. Birçok farklı konu ve hepsinde de çok komik yanlar vardı.

@KK|Batman @xdragxx @HeisenBerg izlemediniz mi siz bölümü yorum yapmamış kimse. :):)

Penny nasıldı ? 😱

7x6'yı izledim nihayet.

İzledim ama yorum yaptım diye hatırlıyorum. :D

İzledim @OzaN ama geç izlediğim için yorumlamamışım güzel bir bölümdü bence 7.sezonun en komik bölümü bile olabilir. :D

7x7'yi izledim.

Güzel bölümdü yine. Sheldon reyiz bölümün yıldızıydı Raj reyizle birlikte :D Raj'ın sonlara doğru yaptığı haraket komediydi adamı iyice kız gibi yaptılar, trip atıyor Howard'a :D

8 puan veririm bu bölüme

Başta biraz tutuk başladı ama ikinci kısımda süperdi. :F
Raj son sahnede yapacağını yaptı kılıç kemer tokası savaşı :F:F

Forum İstatistikleri

Konular
176,442
Üyeler
8,562
Son Üye
Aliepeto