Klasik The Big Bang Theory - Dizi Yorumları

7x8'i izledim.

Bu sezonun en iyi bölümlerinden biriydi bence. Sheldon reyizin oyunu, Leonard'ın kazağı süperdi :D Raj'da son sahnede gıcık etti kıza öyle söylenirmi hiç :D

Penny çok güzel ya, bakmaya doyamıyorum :D

7x8'i izledim.

Bence geçiştirmelik bir bölümdü sezonun en zayıf bölümü olabilir. :(

Raj ama baya iyiydi. Özellikle en son sahne çok hoşuma gitti. :D

Sheldon'un yaptığı oyun şaşırtıcıydı ama eğlenceli bir konu değildi bence. :(

7/10 bu bölüme puanım. :)

7x9'u izledim belki de en iyi TBBT bölümleri arasına girer. :D

Raj'ın sahneleri olsun Sheldon ve Barnedetta'nın babasının Howard ile dalga geçmesi olsun 4 4'lük bir bölümdü bence.

Sheldon: "İşte bu da onun palyaçosu"

Puanım 10/10

7x9'u izledim.

Bu sezonun en iyi bölümlerinden biriydi. Sheldon ve Barnedetta'nın babasının Howardla dalga geçtiği sahneler süperdi :D Sheldon reyizin şaplağı ve Amy'nin yüz ifadesinde sesli güldüm :D Raj'ı iyice gay yapıyorlar, yemek yapmalar dedikodu yapmalar filan :D

10/10

7x9'u izledim.

İyiydi bölüm. Sheldon coştu özellikle son sahnelerde. :D

Raj'ın halleri yine çok iyiydi. Mutfaktan çıkıp daha sesli konuşmalarını istemeleri, sonda Martha Stewart ve bir kadına daha teşekkür etmesi. :D

Bu arada Zack'in aşırı saflığını da özlemişiz. :D

9.5/10 :)

Bölüm şu an 8.9 puanla açık ara dizinin en iyi bölümü durumunda ama tabii oy sayısı arttıkça düşüş yaşama ve bu unvanı kaybetme ihtimali yüksek. :):)

Raj diyorum başka bi şey demiyorum. :kiki: Son sezon çoğunlukla Raj güldürüyor zaten...

7x10'u izledim.

Yine güzel bir bölümdü. Sheldon ve Raj bence bölümün yıldızıydılar. Özellikle Raj'ın konuşmaları filan komediydi, bu arada iyi gay yaptılar Raj'ı :D Yemek yapmalar, bulaşık yıkamalar, kızlara öğüt vermesi filan :D

Sheldon reyiz bölümün sonunda sesli güldürdü :D Birde herşeyde Wolowitz demesi iyiydi :D

8.5/10

7x10'u izledim ben de.

İyi bölümdü Sheldon ve Raj bölümün yıldızlarıydılar.

Sheldon'un arkadaşlarını sayması ve sürekli Wolowitz demesi cidden iyiydi. :D

Raj'ın bu halleri son bölümlerde çok güldürüyor. :D

8.5/10 :)

7x11 izledim.

Eğlenceli bölümdü. Eski filmlere göndermeler güzeldi. :D Konseptte iyiydi ama daha da iyi değerlendirebilirlerdi sanki.

En komik yer sanırım Stuart'ın Amy'nin doğum gününde ortaya çıkmasıydı. :D

8.5/10

7x11'i izledim.

Favori bölümlerimden biri oldu bu bölüm. Dizinin genel olarak en iyi bölümlerinden biriydi. Özellikle Raj'ın Howard'a yemek yedirdiği sahnede sesli güldüm :D Stuart'da iyiydi bu bölüm, sondaki hayalide süperdi :D Penny gittikçe daha da güzelleşiyor, Sheldon'a asıldığı sahne iyiydi :D

Ayrıca Sheldon'la Amy merdivenden çıkarken Sheldon'un ''izleyecek çok şey birikti'' dediği anda aklıma @OzaN geldi :D

10/10

7x11'i izledim.

Favori bölümlerimden biri oldu bu bölüm. Dizinin genel olarak en iyi bölümlerinden biriydi. Özellikle Raj'ın Howard'a yemek yedirdiği sahnede sesli güldüm :D Stuart'da iyiydi bu bölüm, sondaki hayalide süperdi :D Penny gittikçe daha da güzelleşiyor, Sheldon'a asıldığı sahne iyiydi :D

Ayrıca Sheldon'la Amy merdivenden çıkarken Sheldon'un ''izleyecek çok şey birikti'' dediği anda aklıma @OzaN geldi :D

10/10
Aynen benim de aklıma ben geldi. :D

11.bölümü izledim süper olmuş şişko hallerini daha çok sevdim ben. :D
Aynen onlar da çok iyiydi. Raj'ın hayal gücü sonuçta. :D Adam dizinin gizli yıldızı. :D

Sezon çok iyi gidiyor bu arada. 3 yıllık yeni sözleşme için görüşmelerin yapıldığı dedikoduları dolaşıyor. :):)

7x12 izledim.

Biraz duygusal bir bölüm oldmuş. Penny'e üzüldüm inşallah ayrılmazlar Leonard'la :(

Sheldon reyizin pantolonunu indirdiği sahnede Amy'e sesli güldüm :D Raj ve Stuart iyice yalnız kaldılar onlara kız arkadaş bulurlarsa daha da komik olurlar :D

Sonuda iyiydi :D