Klasik The Big Bang Theory - Dizi Yorumları

7x12 izledim.

Özlemişiz diziyi uzun ara oldu ama dizinin standartlarının biraz altında bir bölümdü sanki. :)

Leonard - Penny ikilisini ayırma hatası yapmazlar inşallah. :)

Sheldon'un bilimsel komiklik olayı pek zorlama olmuş sanki. Yine de 1-2 yerde gülümsetti. :)

Sheldon - Leonard duygusal sahnesi gerçekten duygulandıracaktı ama Sheldon şaşırttı yine. :D

7.5/10

7x12'yi beğenmedim saçmalıktı resmen.

Sadece son sahnede koptum. :F Bernadette'nin işi yarım kaldı. :F

5/10

7x12'yi izledim. Aradan sonra daha iyi bi bölüm beklerdim ama biraz durgun geçti, Penny biraz kız tripleri yaptı ve alınganlık hat safhadaydı bence umarım ayrılmazlar. Sheldon'ın pantolonunu indirmesi ile Amy'nin yüz ifadesi çok iyiydi. :D

7x13'ü izledim.

Bence iyi bir bölümdü. Penny'in Sheldon'u gel oğlum gel diye çağırdığı sahnede sesli güldüm :D Ayırca Amy'nin Raj'ı 2 defa üst üste mors ettiği sahnede çok iyiydi :D

7x13

Mükemmel olmasa da geçen haftaki rezaletten sonra ilaç gibi bir bölümdü.

Sheldon'ın, Penny ve Leonard'ın ilişki konuşmasında sürekli araya girdiği kısımlarda fena güldüm. :F

7.5

7x13'ü dün izledim ama yorum yapmayı unutmuşum nasıl olduysa. :D

Geçen bölüme göre çok daha iyiydi, pek çok yerde güldürdü.

Favori sahnelerim:

Leonard'ın telefonda Penny ile konuşurken düştüğü durum. :D

Sheldon'ın kendisini ilişkinin üçüncü kişisi olarak gördüğü sahneler. :D

Ve sonda Howard ve Raj'ın teselli için adamla birlikte gitmesi. :D

Bir de Penny ve Sheldon sahneleri dizideki en sevdiğim sahneler belki de. Bu bölümde de ikisini birlikte görmek güzeldi. :):)

8.5/10

7x14'ü izledim.

Güzel bir bölümdü. Howard, Leonard ve Raj üçlüsü iyiydi bence :D Bi gaza gelip belalı olalım dediler, sonra adam kapıya gelince birden 180 derece döndüklerinde sesli güldüm :D Özellikle Howard'ın ben hallederim dedikten sonra ışıkları kapatması sesli güldürdü :D

Sheldon reyiz ayrı takıldı bu bölüm ama iyiydi o da :D

9/10

7x14

Tipik tbbt bölümüydü. Komikti ama dahası da olabilirdi.

Sheldon ve Howard iyilerdi bu bölüm. :D

8/10

7x14

Baya uzun ara olmuş gibi geldi, özlemişim. :D

İlk baştaki Comic-Con olayı çok iyiydi. Refresh olayı üniversitede ders seçim günlerimizi hatırlattı. :D

Raj - Leonard - Howard üçlüsünün halleri çok iyiydi. Işığı kapatmalar falan. :D

Sheldon da çok iyiydi Darth Vader ile sonu kötü oldu Sheldon için. :(

Kızların hikaye sönüktü. :(

8.5/10

7x15

Çok komik değildi ama kahkaha attıran birkaç replik vardı.

- Bernadette ve Howard arasında hani benim uzaya çıkan çocuğum diyaloğu,
- Raj'ın Tarçın'la olan muhabbeti,
- Leonard'ın sonda Sheldon'a you dog!! demesi,

iyiydi. :F

Ayrıca sonunda Sheldon tabularını yıktı ve Amy'i öptü, zevk de aldı. :D Sheldon heh yola gel şöyle. :F

8/10

7x15

Bence dizinin ortalamasına göre düşük bir bölümdü.

Güldüren birkaç yeri vardı yine de. :)

Sheldon ve trenci arkadaşı iyiydi. :D

Raj'ın köpeği yine çok sevimliydi ve onunla ilgili bazı diyaloglar iyiydi. :D

Amy için üzülmüştüm ama sonda üzünülecek bir tarafı kalmadı. Sheldon şaşırttı orada. :):)

7/10

7x15

Güzel bir bölümdü yine. Howard'ın baştaki cep saati olayını ilk başta anlamaması ve uzaya çıkan cocuğum sahnesi süperdi :D

Sheldon sonunda Amy'i öptü, diğer bölümlerde başka şeylerde olabilir :D

Raj'ın köpekle diyaloğu iyiydi :D Bu kadar kolay olacağını bilseydim daha önce zehirlerdim kısmı güldürdü :D

Ayrıca sonda ki You dog sesli güldürdü :D

9/10

7x16

Ortalama bir bölümdü. Penny'nin Leonard'ı, Amy'nin de Sheldon reyize gaz vermesi iyiydi :D

7/10

7x16

Öyle çok komik bir kısmı yoktu ama oldukça eğlenceliydi. Sheldon özellikle süperdi. :) 20 dakika su gibi akıp geçti. :)

8/10

7x16

Raj: Ben yıllarca yerde oturdum kimse sallamadı, güzel beyaz bir kız yere oturunca hepimiz ikea'ya koşar olduk. :F:F

7.5/10

7x17

Süper bir bölümdü. Sheldon reyiz son zamanlardaki en iyi performansını göstermiş, her söylediği güldürdü neredeyse :D Raj'da süperdi, son zamanlarda bu kadar gözükmüyordu ama gözüküncede güldürmeyi biliyor :D Leo güzel sürpriz yaptı Penny'e :D Howard'da iyiydi :D

9/10

7x17

İyi bölümdü yine, özellikle Sheldon ve Howard'ın uçak sahnesi harikaydı. :D İkisinin diğer diyalogları da iyiydi. :)
Raj'ın kız maceraları da iyiydi. :D

8/10

7x17

Pek beğenmedim. Howard'ın eskiden Sheldon'a yaptıkları güldürdü.

Penny ve Leonard hala aynı şeyler yüzünden tartışıyolar sıktı artık.

6.5/10

---

7x18

Raj diyorum başka bi şey demiyorum. Şu dizi Raj olmasa çekilmez belki de. :)

- Penny: Surat asma.
- Raj: Surat asmıyorum, kara kara düşünüyorum. Seksi adamlar böyle surat asar.

:F

Stuart yine formundaydı, telefonunda takvim olmaması ve son sahnesi güldürdü. :F

Raj'ın oyunu güzeldi keşke Penny bozmasaydı da devam etseydi. :)

Bernadette'nin hırslı tavırlarını seviyorum. :D

Sheldon ve Howard arkadaşlıklarını sağlamlaştırmaya başladı sahneleri güzeldi.

Penny ve Leonard'ın yine saçma kavgalarıyla sıktılar.

8.5/10

7x18

Bence dizinin ortalamasına göre zayıf bir bölümdü ne eğlenceliydi ne de komik. Tabii bir kaç sahne hariç. Mesela son sahne çok iyiydi. :D

7/10