Raj durdu durdu ama tavsiyeninde Sheldon'dan gelmesi ayrı bi manidar oldu bence.7x23
İyi bir bölümdü genel olarak. Bazı yerleri güldürdü.Şu iki bölümdür gelecek sezonların temelini atıyorlar anlaşılan.
Dünyanın en garip evlenme kararlarından biri bu bölümde alındı.
Bence iyi olacak Leonard ve Penny'nin evlenmeleri. Hikayeye farklı bir boyut kazandırma zamanı gelmişti. Tabii son anda sürpriz çıkabilir hala.
Raj durdu durdu turnayı gözünden vurdu.
Howard ve Bernie'nin annesini bebeğe benzetmeleri iyiydi.
8/10
Sen izliyor muydun ya neredeydin bunca hafta?Raj durdu durdu ama tavsiyeninde Sheldon'dan gelmesi ayrı bi manidar oldu bence.![]()
İzliyordum da yorum atamıyordum bugün senin yorumu görünce bi cevap yazayım dedim.Sen izliyor muydun ya neredeydin bunca hafta?![]()
Konu TBBT bölümünde yoktu o yüzden zor buldum konuyu.8x1
Çok özlemişim, aylar sonra izlemek çok iyi geldi 20 dakika hiç anlamadan geçti.
Genelde sezonun ilk bir iki bölümü biraz diziye yeniden adapte olmak şeklinde geçer ama iyiydi yine de. Pek çok yerde güldürmeyi başardı.
Penny'nin saçlarına Sheldon tepkisi verdim.
Howard ve Stuart'ın yeni ilişkisi tuhaf olmuş. Kıskanç Howard iyiydi.
Penny'nin iş görüşmesi de iyiydi.
Sheldon her zamanki gibi harika. Daha bölümün ilk dakikalarında oyunculuk dersi verdi. Neden dört Emmy hakettiğini hatırlattı.
Polis memuruyla olan diyaloglar harikaydı: Sherlock Holmes
Özlemin de etkisiyle biraz bol puan verelim.
9/10
Yönlendirmesini attım orayı da.Konu TBBT bölümünde yoktu o yüzden zor buldum konuyu.
Penny'nin saçlarından mıdır nedir diziye alışamadım ilk bölümde olmasının etkisi vardı bana fazla iyi gelmedi.
Sheldon'un o başlardaki yarı çıplak halde koşuşturması güzeldi ayrıca Leonard'la arabada konuşmaları da aynı şekilde iyiydi.
Stuart tam dayaklık öyle gıcık oluyorum bu adama.
7/10