Klasik The Big Bang Theory - Dizi Yorumları

7x22

Dizinin ortalamasının altında bir bölümdü bence. Sheldon 1-2 yerde güldürdü :D

Ama en iyi sahneler Penny & Leonard sahneleriydi bayaa güldüm :D

7/10

7x22

Kötü bir bölümdü. Başka yorum yapmıyorum bu bölüm için.

6/10

7x22

Vali Mutlu'nin bile kutladığı Star Wars gününü bizim ekibin es geçmesi beklenemezdi. :) Pek komik değildi bölüm ama yine de beğendim. :)

Profesör Proton ölmeseydi iyiydi, seviyordum o adamı ara ara gelmeye devam etseydi keşke. Geçen sene Emmy aldı bakalım bu sezonki iki bölümüyle yeniden aday olacak mı?

8/10

7x23

Geçen bölümden daha iyiydi en azından.

Penny ve Leonard'ın sözlenme diyalogları iyiydi. :)

Howard ve Sheldon replikleri gülümsetti. :)

Raj muradına erdi. :oley:

7/10

7x23

İyi bir bölümdü genel olarak. Bazı yerleri güldürdü. :) Şu iki bölümdür gelecek sezonların temelini atıyorlar anlaşılan. :)

Dünyanın en garip evlenme kararlarından biri bu bölümde alındı. :D

Bence iyi olacak Leonard ve Penny'nin evlenmeleri. Hikayeye farklı bir boyut kazandırma zamanı gelmişti. Tabii son anda sürpriz çıkabilir hala. :)

Raj durdu durdu turnayı gözünden vurdu. :):)

Howard ve Bernie'nin annesini bebeğe benzetmeleri iyiydi. :D

8/10

7x23

İyi bir bölümdü genel olarak. Bazı yerleri güldürdü. :) Şu iki bölümdür gelecek sezonların temelini atıyorlar anlaşılan. :)

Dünyanın en garip evlenme kararlarından biri bu bölümde alındı. :D

Bence iyi olacak Leonard ve Penny'nin evlenmeleri. Hikayeye farklı bir boyut kazandırma zamanı gelmişti. Tabii son anda sürpriz çıkabilir hala. :)

Raj durdu durdu turnayı gözünden vurdu. :):)

Howard ve Bernie'nin annesini bebeğe benzetmeleri iyiydi. :D

8/10
Raj durdu durdu ama tavsiyeninde Sheldon'dan gelmesi ayrı bi manidar oldu bence. :D

7x23

İyi bir bölümdü.

Sheldon - Raj konuşmaları güldürdü :D

Howard'da iyiydi bu bölüm, özellikle en başta ve en sonda :D

Penny ve Leo evlenirlerse bayaa malzeme çıkar ordan :D

8/10

7x24 (Sezon Finali)

Sanırım sezon finali diye bol espri yapmaya çalışmışlar ama esprilerin çoğu kötüydü. :( Pek güldürmedi. :) Tabii güldürenler de vardı da yani güldürmeyenler çok daha fazlaydı gibi. :):)

Konuda önemli gelişmeler oldu, merakta bıraktılar. Bir gün Sheldon - Leonard ayrılığının gündeme geleceği belliydi. Ama fazla uzatmadan hallolur bence üçü birlikte yaşasınlar işte. :D

Stuart'ın durumu ilginçti. :D Acaba o da o şekil mi devam edecek sezon finaline has bir şey miydi anlamadım. :):)

8/10

Sezonla ilgili genel yorumu günün ilerleyen saatlerinde yaparım. :)

7x24

Bence komik bir sezon finaliydi. Özellikle ilk başlarda Raj'ın hava attığı sahneler güldürdü :D

Bence Sheldon geri geldiği zaman değişmiş, tek yaşamaya alışmış bir şekilde gelecek ve diğerleri Sheldon'un peşinden koşacak bizle takılsın diye.

Stuart'da ezikliğin kitabını yazdı ya :D

Son sahnede sesli güldürdü :D

9/10

7x24

Bölümü beğendim. :)

Çoğu sahnede güldüm. :) Sheldon, Stuart, Leonard'ın annesi güldürdü. :A

Amy'nin Leo ve Penny yemek yerken masadan kalkmaması iyiydi ve son sahnede Amy koptu bizi de kopardı.:F

Umarım Sheldon'ın aklı başına gelir yaptığı gezide. :D

8.5/10

Koskoca bir The Big Bang Theory sezonu daha bitti, genel olarak güzel bir sezondu. Zaten bu dizi ne yaparsa yapsın güldürüyor izletiyor kendini. Reytingleri de bunu gösteriyor. (sezon finali 4.9 reyting almış ayrıca bu sezon 20 milyon izleyiciye ulaşmıştık. :Z) Daha uzun yıllar tbbt izleyeceğiz inşallah. :)

8.sezonda görüşürüz. :ok:

Son düzenleme:
7x24'ü izledim.

Sezon finali olduğu için beklentim daha fazlaydı ama sonu o kadar da iyi olmamış gibi sanki. Leonard, Penny olayı olmayacak gibi Penny 18 ay falan beklememiz lazım gibisinden dedi kardeşi hapiste olduğu için. :D

Stuart hayatının mesleğini buldu galiba bizede hayırlı olsun demek düşer. :D

Amy - Leonard - Penny yemek sahnesi iyiydi.

7.5/10

dizi resmen evrim propagandası yapıyor 😱
53fb3228268e99ff56d64e57.webp

53fb322f70fafdc429e97481.webp

53fb3249268e99ff56d64e63.webp

CBS'in reyting rekortmeni dizisi The Big Bang Theory, 8. sezonuyla ekranlara geri dönüyor.

Amerika'nın en çok izlenen dizisi olan ve geçtiğimiz yıl Jim Parsons'a dördüncü kez Emmy ödülü kazandıran dizinin ilk iki bölümü bu gece yayınlanacak.

Diziyle ilgili bölüm yorumlarını sezon boyunca bu başlıktan yapabilirsiniz...

bagn.jpg

8x1

Çok özlemişim, aylar sonra izlemek çok iyi geldi 20 dakika hiç anlamadan geçti. :)

Genelde sezonun ilk bir iki bölümü biraz diziye yeniden adapte olmak şeklinde geçer ama iyiydi yine de. Pek çok yerde güldürmeyi başardı. :D

Penny'nin saçlarına Sheldon tepkisi verdim. :(

Howard ve Stuart'ın yeni ilişkisi tuhaf olmuş. Kıskanç Howard iyiydi. :D

Penny'nin iş görüşmesi de iyiydi. :D

Sheldon her zamanki gibi harika. Daha bölümün ilk dakikalarında oyunculuk dersi verdi. Neden dört Emmy hakettiğini hatırlattı. :):)

Polis memuruyla olan diyaloglar harikaydı: Sherlock Holmes :D

Özlemin de etkisiyle biraz bol puan verelim. :)

9/10

8x1

Çok özlemişim, aylar sonra izlemek çok iyi geldi 20 dakika hiç anlamadan geçti. :)

Genelde sezonun ilk bir iki bölümü biraz diziye yeniden adapte olmak şeklinde geçer ama iyiydi yine de. Pek çok yerde güldürmeyi başardı. :D

Penny'nin saçlarına Sheldon tepkisi verdim. :(

Howard ve Stuart'ın yeni ilişkisi tuhaf olmuş. Kıskanç Howard iyiydi. :D

Penny'nin iş görüşmesi de iyiydi. :D

Sheldon her zamanki gibi harika. Daha bölümün ilk dakikalarında oyunculuk dersi verdi. Neden dört Emmy hakettiğini hatırlattı. :):)

Polis memuruyla olan diyaloglar harikaydı: Sherlock Holmes :D

Özlemin de etkisiyle biraz bol puan verelim. :)

9/10
Konu TBBT bölümünde yoktu o yüzden zor buldum konuyu. :D

Penny'nin saçlarından mıdır nedir diziye alışamadım ilk bölümde olmasının etkisi vardı bana fazla iyi gelmedi.

Sheldon'un o başlardaki yarı çıplak halde koşuşturması güzeldi ayrıca Leonard'la arabada konuşmaları da aynı şekilde iyiydi.

Stuart tam dayaklık öyle gıcık oluyorum bu adama. :D

7/10

Konu TBBT bölümünde yoktu o yüzden zor buldum konuyu. :D

Penny'nin saçlarından mıdır nedir diziye alışamadım ilk bölümde olmasının etkisi vardı bana fazla iyi gelmedi.

Sheldon'un o başlardaki yarı çıplak halde koşuşturması güzeldi ayrıca Leonard'la arabada konuşmaları da aynı şekilde iyiydi.

Stuart tam dayaklık öyle gıcık oluyorum bu adama. :D

7/10
Yönlendirmesini attım orayı da. :D

Penny'nin saçlar cidden berbat ya. Sezonun ortalarında falan uzar inşallah. Peruk falan taksın olmaz böyle. :D