BesaleT
Süper Emekli
Aynen valla güzelim kız gitmiş yerine erkek fatma gelmiş.Yönlendirmesini attım orayı da.
Penny'nin saçlar cidden berbat ya. Sezonun ortalarında falan uzar inşallah. Peruk falan taksın olmaz böyle.
Aynen valla güzelim kız gitmiş yerine erkek fatma gelmiş.Yönlendirmesini attım orayı da.
Penny'nin saçlar cidden berbat ya. Sezonun ortalarında falan uzar inşallah. Peruk falan taksın olmaz böyle.
Evet. Zaten çok iyi oyuncu da değil güzelliğiyle kurtarıyordu şimdi o da yok.Aynen valla güzelim kız gitmiş yerine erkek fatma gelmiş.Kısa saçlıyken o yaptığı mimikler bile şirin durmuyor.
Justin Bieber ile karşılaştıran bile var yabancı sitelerde.Evet. Zaten çok iyi oyuncu da değil güzelliğiyle kurtarıyordu şimdi o da yok.
Kısa saçlı kızlar hiç mi hiç ilgimi çekmiyor Penny ise bildiğin toparlak bi surat olmuş böyle hiç yakıştıramadım bende @OzaN gibi.Ayrı bir çekilicik katmış, daha olgun göstermiş ve çok güzel olmuş
Hadi sen beğenmezsin normalde @BesaleT panpam niye beğenmemiş anlamadım
Yok panpa yok senin analizci ruhun kaybolmuşKısa saçlı kızlar hiç mi hiç ilgimi çekmiyor Penny ise bildiğin toparlak bi surat olmuş böyle hiç yakıştıramadım bende @OzaN gibi.Uzun saçlı iken güzelliği 8/10 derdim şimdi 4/10 veririm o da eski halleri için ve saç kökünün onda olduğu, yeniden uzatacağını umduğum için.
Panpa bence sende düşüş var 2'ye karşı 1'sin.Yok panpa yok senin analizci ruhun kaybolmuşBence daha güzel olmuş böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?