BesaleT
Süper Emekli
Aynen valla güzelim kız gitmiş yerine erkek fatma gelmiş.Yönlendirmesini attım orayı da.
Penny'nin saçlar cidden berbat ya. Sezonun ortalarında falan uzar inşallah. Peruk falan taksın olmaz böyle.![]()
Aynen valla güzelim kız gitmiş yerine erkek fatma gelmiş.Yönlendirmesini attım orayı da.
Penny'nin saçlar cidden berbat ya. Sezonun ortalarında falan uzar inşallah. Peruk falan taksın olmaz böyle.![]()
Evet. Zaten çok iyi oyuncu da değil güzelliğiyle kurtarıyordu şimdi o da yok.Aynen valla güzelim kız gitmiş yerine erkek fatma gelmiş.Kısa saçlıyken o yaptığı mimikler bile şirin durmuyor.
![]()
Justin Bieber ile karşılaştıran bile var yabancı sitelerde.Evet. Zaten çok iyi oyuncu da değil güzelliğiyle kurtarıyordu şimdi o da yok.![]()
Kısa saçlı kızlar hiç mi hiç ilgimi çekmiyor Penny ise bildiğin toparlak bi surat olmuş böyle hiç yakıştıramadım bende @OzaN gibi.Ayrı bir çekilicik katmış, daha olgun göstermiş ve çok güzel olmuş
Hadi sen beğenmezsin normalde @BesaleT panpam niye beğenmemiş anlamadım![]()
Yok panpa yok senin analizci ruhun kaybolmuşKısa saçlı kızlar hiç mi hiç ilgimi çekmiyor Penny ise bildiğin toparlak bi surat olmuş böyle hiç yakıştıramadım bende @OzaN gibi.Uzun saçlı iken güzelliği 8/10 derdim şimdi 4/10 veririm o da eski halleri için ve saç kökünün onda olduğu, yeniden uzatacağını umduğum için.
![]()
Panpa bence sende düşüş var 2'ye karşı 1'sin.Yok panpa yok senin analizci ruhun kaybolmuşBence daha güzel olmuş böyle
![]()