Klasik The Big Bang Theory - Dizi Yorumları

Yönlendirmesini attım orayı da. :D

Penny'nin saçlar cidden berbat ya. Sezonun ortalarında falan uzar inşallah. Peruk falan taksın olmaz böyle. :D
Aynen valla güzelim kız gitmiş yerine erkek fatma gelmiş. :D Kısa saçlıyken o yaptığı mimikler bile şirin durmuyor. :(

Evet. Zaten çok iyi oyuncu da değil güzelliğiyle kurtarıyordu şimdi o da yok. :D
Justin Bieber ile karşılaştıran bile var yabancı sitelerde. :D

Kaley-Cuoco-Gets-Pixie-Haircut-Thinks-She-Looks-Like-Justin-Bieber-Photo-454023-2.jpg

8x1

Süper bir sezon başlangıcı oldu :D

Sheldon reyiz yine birçok yerde sesli güldürmeyi başardı :D İlk baştaki halleri sesli güldürdü :D Arabada Amy'i duyuyormu diye denediği yer sesli güldürdü :D

Penny'in saçları bence güzel olmuş ben beğendim :D

Howard'ın olayıda iyiydi :D

9/10

Ayrı bir çekilicik katmış, daha olgun göstermiş ve çok güzel olmuş :D

Hadi sen beğenmezsin normalde @BesaleT panpam niye beğenmemiş anlamadım :D
Kısa saçlı kızlar hiç mi hiç ilgimi çekmiyor Penny ise bildiğin toparlak bi surat olmuş böyle hiç yakıştıramadım bende @OzaN gibi. :D Uzun saçlı iken güzelliği 8/10 derdim şimdi 4/10 veririm o da eski halleri için ve saç kökünün onda olduğu, yeniden uzatacağını umduğum için. :D

Kısa saçlı kızlar hiç mi hiç ilgimi çekmiyor Penny ise bildiğin toparlak bi surat olmuş böyle hiç yakıştıramadım bende @OzaN gibi. :D Uzun saçlı iken güzelliği 8/10 derdim şimdi 4/10 veririm o da eski halleri için ve saç kökünün onda olduğu, yeniden uzatacağını umduğum için. :D
Yok panpa yok senin analizci ruhun kaybolmuş :D Bence daha güzel olmuş böyle :D

8x2

Yine çok iyi bir bölümdü.

Amy'nin haraketli iyiydi güldürdü çoğu yerde :D

Sheldon reyiz ve Howard'ın atışması iyiydi :D Özellikle tükürüğün girdiği sahne sesli güldürdü :D

9/10

8x2

İyiydi yine, özlemişiz ekibi. :D

Sheldon'un profesör oluşu iyiydi de keşke öğrencileri olsaydı konu oradan ilerleyebilirdi.

Sheldon ve Howard sahneleri güzeldi.

Şaşırtıcı şekilde bölümün en komiği Amy idi herhalde. :D

8/10

8x2

İlk bölüme göre çok daha iyiydi işte özlediğimiz TBBT budur. :D

Sheldon ve Howard sahneleri çok iyiydi özellikle Howard'ın o kulaklık takıp rap yaptığı sahne çok iyiydi. :D

Amy bu bölüm çoşmuş özellikle o son sahnedeki kapıdan bi ayrılışı var süperdi. :D

8/10

8x3

Doğrusunu söylemek gerekirse pek iyi bir bölüm değildi.

İlk kısımlar genel olarak vasattı, güldüren birkaç yer haricinde. :)

En sonda Howard'ın gösterisi baya iyiydi. Dış ortam görmek açısından da dizide pek rastlamadığımız bir sahneydi. :)

Yaptığı efsane konuşmanın ardından yaptığı icat batmasaydı iyiydi. :D

Senaristlere not: Raj'a daha fazla sahne yazın!!11!

Son sahne olmasaydı 7 verebilirdim ama son sahne hatrına:

8/10

8x3

Kötü bir bölümdü bence.

Sadece Howard'ın sahneleri iyiydi bu bölüm. Son sahne çok iyiydi :D

Sheldon reyizin arabada gülüşüde iyiydi :D

Penny Penny Penny diyorum, bu saç şekli çok yakışmış acayip seksi olmuş :D

7/10

8x4

Bu bölümde pek iyi değildi.

1-2 sahne dışında güldüren yerde yoktu.

7/10

8x4

Dizi gerçekten sezona pek iyi başlayamadı. IMDb puanları da 8 sezondur ilk kez 7'lerde dolaşıyor, reytingler de düşüşe geçti. :(

TBBT'nin vasat bölümleri bile diğer bazı dizilerin iyi bölümlerine eş değer o ayrı konu. :) Bölümün konusu fena değildi aslında ama iyi espri üretemiyorlar espriler genelde komik değil. :(

Penny'nin saçlarının da dizinin düşüşünde etkisi vardır herhalde. :D En azından Emily'nin bu bölümde çıkması iyi oldu. Dizinin güzel oyuncu kontenjanı boş kalmıştı, daha çok rol alır ve kalıcı olur umarım. :D Gerçi karakter olarak diğer tuhaf kız daha çok şey katıyordu diziye ama olsun Emily de candır. :D

7'ye yakın bir yerlerden de olsa:

8/10

8x5

Yine dizinin ortalamasının altında bir bölümdü.

Aslında iyi başladı ama sonra sıkıcılaştı. Kızların olayı tamamen sıkıcıydı zaten, sadece Penny'in kısmı iyiydi :D @OzaN anladın sen :D

Bizimkilerin olayıda yer yer güldürdü ama vasattı genel olarak.

7/10

8x5

Bence iyiydi bu sefer. Belki de bu odaklanma sorununu biz de arkadaşlarla sık sık yaşadığımızdan kendime yakın buldum konuyu. :)

Öyle pek güldürdüğü söylenemez ama baştan sonra severek izledim.

9 ile 8 arasında kararsız kaldım, son kararım:

8/10

8x5

Dizi eski sezonların çok altında başladı bence eskisi kadar güldürmüyor veya bazı bölümler sıkıcı geçiyor. Bir kaç sahne hariç boş gibiydi sevemedim ben.

6/10

Son düzenleme: