Yok bir soracaktım sen kocanla ne ettinaslında teyzenin gözü bayram etmiştir ama işte sosyal baskılardan dolayı öyle tepki vermek zorunda kalmışbilmeden teyzeye iyilik yapmışsın
Yok bir soracaktım sen kocanla ne ettinaslında teyzenin gözü bayram etmiştir ama işte sosyal baskılardan dolayı öyle tepki vermek zorunda kalmışbilmeden teyzeye iyilik yapmışsın
yakında o n leri çıkarıcam çok saçma duruyor hatta 60 da çıkarırım1x13. Bölüm
birinci sezon FİNALİ
HARİKA BİR SEZON VE HARİKA BİR FİNAL
elizabeth im tehlikeye girdi, son anda da olsa nina nın haber vermesiyle, claudia adlı rus ajan nenenin yardımlarıyla, philip in arabadaki ustalığıyla yakalanmaktan kurtuldu elizoş
nina çark etti stan ava giderken avlandı gibi stan moruğu kıza aşık bundan sonra nina nın işi kolay sanırım adamı parmağında oynatır
paige evin bodrumuna ilk kez iniyor sanırım annesine ait kıyafetlere rastladı o kız ağzından bişey çıkarırsa stan olaydan şüphelenmeye başlayacaktır ,
cladia teyzeye çok sinir oluyordum ama bu bölümde bayağı sempatik geldi banakadın yılların tecrübesiyle tehlikeyi uzaktan seziyor , önce gidip zukov u ildüren adamı yaşlı kadın kılığıyla şok edip boynunu kesmesi ,sonra elizabet i son anda kurtarmaya çalışması kadının değerini arttırdı
heyecanın asla düşmediği aksiyon ve gerilimin doruklara ulaştığı muhteşem bir bölümle sezon finalini yaptı dizi @OzaN erken bıraktığına pişman olduysan hala dönebilirsin geç diil hiç bir şey içinayrıca @xemrexxx baskülünü , @Harunnn60 kaçağını, fantazi dizi avcısı @Çiğdem- i , killing kazazedesi @gözlemci yi böyle heyecanlı ve kaliteli bir diziye bekliyoruz umarım tez vakit başlarlarda gözleri kalite görür
@Nisa ya da haber verelim belki kaka yerli dizilerden kurtulurda güzel bir dizi izler
@Forumdash foruma uğrarsan bu diziden başla the missing i bıraksanda olur
@beyazsoy sende bir bak bu tarz dizileri seversin gibime geliyor
@Çiğdem- le @Harunnn60 u yine yanlış etiketlemişimçiğdemdeki eksi işareti harundaki N harfi bolluğu hep hata yapmamıza yol açıyor
jane eyre toplam 4 bölümdü ? birde ruth wilson vardıyakında o n leri çıkarıcam çok saçma duruyor hatta 60 da çıkarırım
bu arada sezon finaline gelince yani bir dizi sonuçta destere , sen her diziyi izliyorsun anlamadım ben , hani seçiciydin ?
tamam bu dizi güzel bunu biliyorumda yani gittin jane eyre filan izliyorsun
@Çiğdem-
neyse bu arada ben onu dün izledim yarın ayrıntılı yorum yaparımjane eyre toplam 4 bölümdü ? birde ruth wilson vardı
@sürgünüm ün elindeki dizi sayısı çok o yüzden onu başta etiketledimde daha modern family i bitirip öyle gelecekmiş modern family dediğide 20 yıllık 500 bölümden oluşuyor yani bu yıl bitiremez o yüzden etiketlemedimneyse bu arada ben onu dün izledim yarın ayrıntılı yorum yaparımbu arada kankin @sürgünüm etiketlememişsin konuya
bu arada bu dizi tv2 de yayınlanıyordu bir ara orada grmüştüm bu diziyi@sürgünüm ün elindeki dizi sayısı çok o yüzden onu başta etiketledimde daha modern family i bitirip öyle gelecekmiş modern family dediğide 20 yıllık 500 bölümden oluşuyor yani bu yıl bitiremez o yüzden etiketlemedim
neyse bu arada ben onu dün izledim yarın ayrıntılı yorum yaparımbu arada kankin @sürgünüm etiketlememişsin konuya
Silicon Valley'i bitirdim ve Masters of Sex'i izlemeye devam ediyorum. Modern Family'in sezon sayısı çokmuş şimdi başlayamam.@sürgünüm ün elindeki dizi sayısı çok o yüzden onu başta etiketledimde daha modern family i bitirip öyle gelecekmiş modern family dediğide 20 yıllık 500 bölümden oluşuyor yani bu yıl bitiremez o yüzden etiketlemedim
o zaman kısa zamanda buna başlarsın artıkSilicon Valley'i bitirdim ve Masters of Sex'i izlemeye devam ediyorum. Modern Family'in sezon sayısı çokmuş şimdi başlayamam.
tv2 de 45 dakikalık diziyi 35 dakikaya indiriyorlardırbu arada bu dizi tv2 de yayınlanıyordu bir ara orada grmüştüm bu diziyi
ben aileli diziler seviyorum senin önerdiklerin aileli değil malesef oturup tek başıma izlemeyide sevmiyorumo zaman kısa zamanda buna başlarsın artık
tv2 de 45 dakikalık diziyi 35 dakikaya indiriyorlardırninalı bölümler çıkarılıyordur
Sen ilk sezonu bitirmişsin bile ben ne zaman başlayacağım. Hem Masters of Sex çok güzel olduğu için az az izliyorum bitmesin diye. Daha 14 bölüm var, rahat 1 hafta sürer.o zaman kısa zamanda buna başlarsın artık
tv2 de 45 dakikalık diziyi 35 dakikaya indiriyorlardırninalı bölümler çıkarılıyordur
the americans çok çok heyecanlı ve gerilim dozu çok yüksek bir dizi , her bölüm bittiğinde büyük bir merakla diğer bölüme geçiyorum çünkü o heyecanı yaşamak çok güzel bir duygu , o yüzden çabucak bitirebildim bölümleri ?Sen ilk sezonu bitirmişsin bile ben ne zaman başlayacağım. Hem Masters of Sex çok güzel olduğu için az az izliyorum bitmesin diye. Daha 14 bölüm var, rahat 1 hafta sürer.
sen o zaman the simpsons ları south park larıda izleyemezsinben aileli diziler seviyorum senin önerdiklerin aileli değil malesef oturup tek başıma izlemeyide sevmiyorum
ya tmm biraz abarttım ama tek izleyince ruhum daralıyor böyle, neyse buna bakarım diyeceğim ama sen çok hızlı gidiyorsunthe americans çok çok heyecanlı ve gerilim dozu çok yüksek bir dizi , her bölüm bittiğinde büyük bir merakla diğer bölüme geçiyorum çünkü o heyecanı yaşamak çok güzel bir duygu , o yüzden çabucak bitirebildim bölümleri ?mesela birazdan ikinci sezona başlarım artık
sen o zaman the simpsons ları south park larıda izleyemezsin
Yeni sezon dizileride başlayacak bi soluk alalım bakalım bu sezon 30 dizi bitirdik.the americans çok çok heyecanlı ve gerilim dozu çok yüksek bir dizi , her bölüm bittiğinde büyük bir merakla diğer bölüme geçiyorum çünkü o heyecanı yaşamak çok güzel bir duygu , o yüzden çabucak bitirebildim bölümleri ?mesela birazdan ikinci sezona başlarım artık
sen o zaman the simpsons ları south park larıda izleyemezsin
zaten bir haftaya kalmaz ben bunun ikinci sezonunu bitiririm ondan sonrası kolay artık yavaş yavaş dizilerimiz geliyorYeni sezon dizileride başlayacak bi soluk alalım bakalım bu sezon 30 dizi bitirdik.
Ben abartmıyorum yeminle Masters of Sex gibi son zamanlarda güzel dizi izlemedim. Acayip güzel ya. Dizi seksten ibaret değil sen ilk bölümden yanlış fikre kapıldın son bölüm acayip duygusaldı mesela.zaten bir haftaya kalmaz ben bunun ikinci sezonunu bitiririm ondan sonrası kolay artık yavaş yavaş dizilerimiz geliyor
Allah korusun sana ne zaman uysam pişman oluyorum ))1x13. Bölüm
birinci sezon FİNALİ
HARİKA BİR SEZON VE HARİKA BİR FİNAL
elizabeth im tehlikeye girdi, son anda da olsa nina nın haber vermesiyle, claudia adlı rus ajan nenenin yardımlarıyla, philip in arabadaki ustalığıyla yakalanmaktan kurtuldu elizoş
nina çark etti stan ava giderken avlandı gibi stan moruğu kıza aşık bundan sonra nina nın işi kolay sanırım adamı parmağında oynatır
paige evin bodrumuna ilk kez iniyor sanırım annesine ait kıyafetlere rastladı o kız ağzından bişey çıkarırsa stan olaydan şüphelenmeye başlayacaktır ,
cladia teyzeye çok sinir oluyordum ama bu bölümde bayağı sempatik geldi banakadın yılların tecrübesiyle tehlikeyi uzaktan seziyor , önce gidip zukov u ildüren adamı yaşlı kadın kılığıyla şok edip boynunu kesmesi ,sonra elizabet i son anda kurtarmaya çalışması kadının değerini arttırdı
heyecanın asla düşmediği aksiyon ve gerilimin doruklara ulaştığı muhteşem bir bölümle sezon finalini yaptı dizi @OzaN erken bıraktığına pişman olduysan hala dönebilirsin geç diil hiç bir şey içinayrıca @xemrexxx baskülünü , @Harunnn60 kaçağını, fantazi dizi avcısı @Çiğdem- i , killing kazazedesi @gözlemci yi böyle heyecanlı ve kaliteli bir diziye bekliyoruz umarım tez vakit başlarlarda gözleri kalite görür
@Nisa ya da haber verelim belki kaka yerli dizilerden kurtulurda güzel bir dizi izler
@Forumdash foruma uğrarsan bu diziden başla the missing i bıraksanda olur
@beyazsoy sende bir bak bu tarz dizileri seversin gibime geliyor
@Çiğdem- le @Harunnn60 u yine yanlış etiketlemişimçiğdemdeki eksi işareti harundaki N harfi bolluğu hep hata yapmamıza yol açıyor
bu sefer şansını dene bence sürpriz olacaktır buAllah korusun sana ne zaman uysam pişman oluyorum ))
ben olayın sex olup olmamasına bakmadım tamamen oyunculara başroldeki oyuncuları sevemedim o dizide yoksa açık olup olmaması o kadar önemli değilBen abartmıyorum yeminle Masters of Sex gibi son zamanlarda güzel dizi izlemedim. Acayip güzel ya. Dizi seksten ibaret değil sen ilk bölümden yanlış fikre kapıldın son bölüm acayip duygusaldı mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?