Showtime The Affair - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şu kırmızı yeri ayrıntılı gösterselerdi keşke

Alison'un süresi bu hafta 10 filan kısaydı birde
Noah yine 30 dk'dı.

1x7

Eh işte biraz kıpırdanma oldu sanki dizide bu bölüm.

Noah & Alison ikilisinin ilişkisi bitti gibi. Beklediğimden daha kolay oldu sanki ama bir noktada tekrar bir araya geleceklerini düşünüyorum.

İkisi de eşlerine açıldılar. Alison'ın eşinin tepkisi çok hafif kaldı?

Alison ve Noah'ın karısının karşılaştıkları sahne ilginçti...

Whitney ailedeki sorunları çok yanlış anlamış.

7/10

@OzaN bu sefer hızlı gitmiş nerdeyse spoi kutucuğunu açıyordum
) @Forumdash yeni bölüm çıkmış bizim haberimiz yok

S01B07 izledim

Alison'ın bölümü daha iyiydi. Çünkü;
Noah at çiftliğine oğlunu götürdüğünde Cole, Alison'ı Noah ile tanıştırdı. Noah'ın kısmında daha farklı kötüydü.

Alison'ın kaynanasının olayı öğrenmesi ve Cole'unda öğrenmesi Noah'lı kısma göre daha iyiydi. Etti 2

3.cüsüde Abi kardeş Oscar'a girişmleri

7/10

1x7. Bölüm

güzel bir bölümdüde noldu herkes ne kadar normal karşıladı olayları

noah ın anlatımıyla alison un anlatımı birbirine çok yakındı birbirine
helen in tepkisi normal ama sonunda kabul etti noah ı ?
noah baktıki 10 binden olacak gidip helen e herşeyi anlatıverdi ama helen şöyle bir iki ay burun kıvırır dedimde pek uzatmadı işi ?
asıl şok alisonla cole cephesinde cole o kadar normal karşılıyorki alison un yaptıklarını
kadının kocasından çekinmesi gerekmiyor her yaz biriyle yatsa alison yine sorun olmaz
cole ve alison un çocuktan bahsettikleri duygusal sahneler vardı
oscar kaşınıyordu bir ona bir buna bulaştı sonunda scotty den yumruk yiyince:- alison finkişiyor mahiyetinde bir laf yumurtladı ,ama istediğini alamadı birde dayak yedi üstüne
o kısmı harika oldu

whitney ergenide olayları bir başka tarafıyla anlamış annem aldatıyor babamı diyor
max dediği adam bir önceki bölümde annesiyle öpüşmüştü, kız gördüğüne inanıyor göremediği kısımlardan haberi yok.. babası deveyi hamuduyla yutuyor whitney de tık yok

oscar a giriştikleri sahne en güzel sahneydi
oscar uzun zamandır dayak istiyordu ?

son sahnede neler oldu orayı tam anlamadım @Forumdash @OzaN
dedektif son denen yere gitti mountouk klübüne sanırım orda noah ı sordu ordaki bayanda noah solloway diye biri buraya uğramadı dedi zaten noahta o klüpten haberi olmadığını söylemişti , o sahne ne amaçla gösterildi anlamadım olayı ?

Son düzenleme:
Ben de anlamadım
Adam birde bu bölüm Noah'ın kitabını okuyordu. Heralde üzerinde çaliştiği kitap değildi
öncekini okuyordu sanırım

Ben de anlamadım
Adam birde bu bölüm Noah'ın kitabını okuyordu. Heralde üzerinde çaliştiği kitap değildi
öncekini okuyordu sanırım
kitabı 20 kişi okumuş topu topu
)
noah karısını iknaya çalışırken diyordu ya kitabım satmadı toplam 20 kişi okudu o yüzden alisona daldım
demekki o 20 kişiden biri dedektifmiş

1x6

Hayatımda izlediğim en boş dizi olabilir, hiçbir amacı yok. Karakterleride hiç sevemedim, biraz Noah'a yakın gibiydim o da bu bölümde gözümden düştü, diziyi izleyecek bir sebepim kalmadı...

Noah'ın arkadaşıymış Max, çocuklarının yanında karısını dudağından öpüyor adamın gıkı çıkmıyor. Bu kadar özgür bir ailesin o zaman kızın uyuşturucu kullanırsa ya da başkasıya yatarsada sesini çıkarmayacaksın.

Alison'u baştan beri sevememiştim zaten, bu bölümde uyuşturucu işinde yer aldığını öğrenince hepten soğudum. Allah bilir çocuğunun kırkı çıkmadan bu işlere devam etmiştir. İnsan çocuğunun biraz yasını tutar, kendisine düzgün bir iş arar. Kocasıda kendiside sapa sağlam, çalışacak işmi bulamayacaklar taşı sıksalar suyunu çıkarırlar.

Alison'a kızdığım bir nokta daha var. Oscar bunun için geçliğinde ırzına geçtiğini falan söyledi belliki çokta gönüllü bir ilişki değildi eee madem niye daha adamın yanında çalışırsın.

Noah oğlunun uyuşturu satıcılığı yapan yerde çalıştığını gördüğü halde tutup kolundan eve götürmüyor. 4 çocuğun var iyi kötü bir evliliğin var ne idüğü belirsiz kadınla ne işin var. Sevmiyorsanda karını adam gibi boşanıp düzgün birisiyle hayat yaşarsın. Neyse..

6/10

Rectify'i de kızarak izlemiştim buna artık tahammül edemeyeceğim.

ben seni diziyi bıraktın sanıyordum
o yüzden etiketlemeyide bırakmıştım
ama 6. bölüme kadar geldiysen hala umut var demektir biraz daha dayan bir kaç bölüm sonra zaten sezon bitecek

alison için cole haricinde birileriyle oynaşmak sıradan bir durum
öyle fazla önemsemiyorlar o tarz şeyleri
7. bölüme geldiğinde dediğime katılacaksın

ayrıca alison ne idüğü belirsiz değildir bu sözden dolayı sana bir kınama mesajı gönderiyorum
) kadının ne idüğü belirli bence

Evet tanıdıkları okumuş
şimdi aklıma geldi
bu noah ın 20 kişi anca okudu dediği kitabi önceki kitabıdır ? dedektifin okuduğu kitap noah yeni yayınlanacak kitabı sanırım ? çünkü noah kitabın konusunun olarak şehirden gelen evli zengin adamın küçük kasabadaki evli kadınla ilişkisi ve o kadını öldürüşünü anlatacağını söylemişti dedektif o kitaba bakarak acaba scotty cinayetiyle ilgili ipucu yakalamaya mı çalışıyor, ayrıca ölen sadece scotty mi acaba ?

1x6

eh işte bir bölümdü

alison ın böyle birden uyuşturucu işinde olmasının ortaya çıkması bence de saçma oldu.
scotty nin öldüğü zamanlara gelsek bari artık
7.5/10

aslında orda alison uyuşturucu işinde değil bence
kadın çok iyiniyetli eline ne tutuştururlarsa alıyor
reddetme huyu olmadığı için kötü emelleri için kullanıyorlar kadını

destereden değişik bir bakış açısı
sence nereye varır bu ali&noah ilişkisi

destereden değişik bir bakış açısı
sence nereye varır bu ali&noah ilişkisi
noah yerine koyuyorum kendimi ve varılmak istenen yere varılmıştır diyorum
ama neden devam etmesinki?
bence hedefe ulaşılmış bile olsa tekrar tekrar aynı hedefi ziyaret etmek hiçde fena bir fikir olmasa gerek

1x7

Cole ne mezhebi geniş adammış be
Noah'ın karısı daha sert tepki gösterdi. İkisi de eşlerine açıldılar da Oscar malına para kaptırmadılar ona bari sevindim.
Cole ikinci bir çocuk istiyor bakalım neler olacak gerçi o çocuk olursa ilerde Noah'tan falan çıkmasın da
Cole'un annesi çiftlik satımına karşı çıkınca ben de herhalde çocuklarından gizlediği 100k doları varmış sandım köşede o çıkıştan sonra, kredi çekmeyi planlıyormuş
7/10

1x8

Uzun zamandır bu kadar kötü bir dizi bölümü izlemedim herhalde. O kadar kötü yazılmış ki her sahnede ayrı sinir oldum ama kararlıyım sezon finalini izleyeceğim.

4/10