Showtime The Affair - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3x3. Bölüm

Harika bir bölüm daha

şu fransız prof kadar entellektüel birikime sahip değilsiniz @Çiğdem- @dosimosi insan biraz kendini geliştirir jüliet i örnek alın kadın hem prof hemde öğrencilerine sosyal hayatı öğretiyor
)

neyse bir resim vardıda paylaşmayayım şimdi biz kötü oluruz
) @Bully hiç ilgisi olmadığı konuya damlar bu durumlarda en iyisi resim kalsın aslında durumu çok net izah ediyordu jülietin yetenekleri ortadaydı

@sürgünüm sen bölümü izlemediysen spoiler vermeyeyim
noah ölmemiş ya o kadar beddua ettin adama ama ölmedi gardiyanda zamanında buna tecavüzmü etti naptı belli değil o kısımları anlatmadılar daha son sahnede noah gardiyanı dedektiflere şikayet ettide ordan bişey çıkmaz sanmıyorum

aman senden foto isteyende yok zaten ayoll

aman senden foto isteyende yok zaten ayoll

ama muhteşemdi prof jüliet in öğrencilerini nasıl sosyalleştirdiğine şahit oluyorduk
) şimdi ben böyle lafla ne anlatsam tam anlatamayacağım oysa fotoyla herşey saniyede anlaşılırdı

ama muhteşemdi prof jüliet in öğrencilerini nasıl sosyalleştirdiğine şahit oluyorduk
) şimdi ben böyle lafla ne anlatsam tam anlatamayacağım oysa fotoyla herşey saniyede anlaşılırdı
hhahaha tövbe tövbe birde anlatıyorsun iyibir halt yemiş gibi

3x3

Hapishanede ne/neler oldu? sorusuna odaklanacağız tüm sezon. Bir an önce gardiyanın Noah'ı bir güzel dövdüğü ve tecavüz ettiği bölüme gelseler çok güzel olacak.

Juliette için bu yaşta tekrar okula gitmeye razıyım. Yeter ki beni öğrencisi yapsınlar. Dışarda kar yağıyor soğuktan götüm dondu, ablanın yüzünden şeytana uyup duşa girdik iyi mi?

@destere Noah'ın kız kardeşi Nina'nın 30 sene önce söz ettiği şey ne acaba? Sen can alıcı noktaya değinmemişsin, kınıyorum seni.
Bu İŞİD'cilere gelesice Noah, bacısına bir şey yapmış olabilir mi?

7/10

Kimse beğenmemiş bölümü, IMDB puanı 6,1.

30 sene önce söz ettiği şey babasının noah a yaptıkları? bu olaya bir kızkardeşi nina şahit oldu yani orda mağdure nina değil mağdur noah babası oğluna napmışsa artık orasını anlayamadık ama illaki açıklarlar ilerki bölümlerde
)

ben bölümü özellikle jüliet i sevdim

Bence kız kardeşiyle de bir şey olmuş, ilerleyen bölümlerde anlarız.

zaten gardiyan sanırım senin beddualarını aratmayacak şeyler yapmış noah a kabuslarında gardiyanı sayıklıyor
o yüzden jüliet i bile geri çevirdi
Kimin hayatına girdiye mahvetti. Helen, Alison falan hepsi başka bir tarafa savruldu, ne diyeyim Adnan hocanın kedicikleri tarafından tırmalanır inşallah.