Paralı ya biraz rahattır.fx kendi seyircilerine tanıtım yapmış bizimle alakasız o zamanbiz ilerdeyiz
yalnız the affair i nasıl yayınlayacak sansürsüz yayınlasa problem olabilir rtük açısından sansürlü yayınlasada kimse izlemez
Paralı ya biraz rahattır.fx kendi seyircilerine tanıtım yapmış bizimle alakasız o zamanbiz ilerdeyiz
yalnız the affair i nasıl yayınlayacak sansürsüz yayınlasa problem olabilir rtük açısından sansürlü yayınlasada kimse izlemez
Paralı ya biraz rahattır.Geçen TLC'ye baktım kanı bile sansürlemişler Allahım ne hale geldik biz.
Alison'dan daha iyi olduğu kesin. O da cesur sahnelerden geri durmuyor. Heralde yapımcı kadroya oyuncu ismi yazarken sevişmeyi şart koşuyor.2x6. bölüm
güzeldi helen son bölümlerde çok sempatik gelmeye başladı bana @sürgünüm .. kadının oyunculuk yönü çok iyi..
anne margaret vır vır vır kafamızı şişirdi durdu moruk yüzünden nerdeyse martin ölüme gidiyordu çocuk bağırsak sorunu yaşıyormuş aylarca bunlar psikosomatik rahatsızlık diye psikoloğa saati 300 dolar ödüyorlarmış boşu boşuna ..helen in annesini evde kovması iyi oldu kadın fazla bile dayandı bence, moruk teyzeye bir tekmeyide kocası bruce boşanarak atmış oldu iki gol birden yedi teyzemiz
noah ın çıplaklar kampında alisonu yoga yaparken bulduğu sahneler sıkıcıydı neyseki sonunda alisonu ağaca dayayıp renk getirdi bölümekadına zorla seks orucunu bozdurttu oysa kadın 6 hafta seks yapmayarak büyük bir rekora doğru koşuyormuş
Asıl alıngan ve bulutdan nem kapan sensin.hanı yorumumda bir soru sormuştum cevabı niye gelmedi @sürgünüm ?bekleki üç hafta sonra cevap versin
hanı nerde cevap yine yokAsıl alıngan ve bulutdan nem kapan sensin.) Saat 3'te cevap yazmışım ya. O saatden sonra yeni bir bölüm daha izleyeceğini nerden bileceğim. Kaldı ki o saatden sonra uyku moduna giriyorum istesem de cevap yazamam. Son olarak şimdi uyandım ve foruma yeni girdim kahvaltı yaptıktan sonra cevap yazarım.
ales sınavına girecekti@MelankoliK arkadaşımızdan da ses yok))
2x7. bölüm
yine güzel bölümdü
alisonlu kısımlarda noah ın ne kadar mallaştığını gördük kitap reklamı için sağa sola koştururken alison u ihmal edişini hamile alisondan ve bebeği umursamadığını görmüş olduk alisona üzüldüm bu sefer malın tekiyle oynaşıyor kadınanne athena teyzede renk kattı bölüme , özellikle kızına evi satma sakın derken çok haklıydı
coleun olduğu bölüm cole le luisa arasındaki güreşle başladıluisa hiç fena değilmiş @sürgünüm bayağı inceledim kızıda öff öf iyidir iyicole ün onu evden kovmak için zorlaması pek hoş olmadı ,
cole un ailesiyle geçirdiği partide ilginçti bunların dedesi zamanında başkasından hamile kalan karısını boğarak öldürmüş cole ün haberi yok ama noah kitabında herşeyi anlatmayı ihmal etmemiş kimden aldı bilgiyi acaba sağdan soldan topladığı bilgilerde olabilir ..,
@sürgünüm son sahnedeki görüntüde cole değilde sanki scotty e benzettim alisonla tartışan vatandaşı cole demşsinde pek benzemiyor cole sanki ?? scoty olabilirmi o ?? yani bebek kimden birde hangi beebk bu alison un karnındaki bebek mi? yoksa daha önce ölen çocukla alakalı bir tartışma mı? orda karıştı durumlar ama görüntüdeki cole değil gibi
Bebek ya Scotty'den ya da Cole'dan, şundan eminim %100 Noah'tan değil.
İzleyince öğreniriz artık geri kalanını o kadar zor soruyorsun ki; senarist bile bilmiyordur devamında ne olacağını.bence orda bahsi geçen bu ikinci bebek değil ? ilk çocukla alakalı bir tartışmada olabilir scotty ile alison hiç o tarz işe bulaşmadı bildiğim kadarıyla ama geçmişte olma ihtimali avar gibi ..
başka bişey aklıma takıldı , romanın sonunda alison a benzer karakter ölüyormuş ?hatta alison beni niye romanda öldürdün demişti ? ben diyorum noah romanının sonunu gerçekleştirmek için aslında alison u ezmek istedide yanlışlıkla scooty e mi çarptı ??çünkü partiden önce scotty ayrılmış partiden sıkılmış peşinden alison ayrılmış noah alison u öldürmek için çıkmışta yanlış kişiye çarpmışta olabilir
bir sen izliyorsun benimle birlikte artık zor veya kolay sana sormak zorundayımİzleyince öğreniriz artık geri kalanını o kadar zor soruyorsun ki; senarist bile bilmiyordur devamında ne olacağını.
Anlatırım tabi ya.bir sen izliyorsun benimle birlikte artık zor veya kolay sana sormak zorundayım
şimdi @Harunnn60 a sorsam bana TWD yi anlatmaya başlar
bir an önce the affair e başlaAnlatırım tabi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?