Ablam benim de bir fantezim bu işte. Başka dizilerde değil sadece bu dizide başrolleri çok yakıştırıyorum birlikte olmalılar.
Ablam benim de bir fantezim bu işte. Başka dizilerde değil sadece bu dizide başrolleri çok yakıştırıyorum birlikte olmalılar.
Sarısın ecünnü kadınlarla daha mutlu vllaAblam benim de bir fantezim bu işte. Başka dizilerde değil sadece bu dizide başrolleri çok yakıştırıyorum birlikte olmalılar.
Sen insanlar için bir umut ışığısın! Sen evlenirsen Dünya'nın gündemi değişir.Aaa bakalım cnm o konuda zaten çok seçici davranıyorum hayırlı bir yer gönlüme göre bulucağımı düşünüyorum bende
Hhahah kendimi feda etmeye devam ediyim yanıSen insanlar için bir umut ışığısın! Sen evlenirsen Dünya'nın gündemi değişir.
Nasıl bu kadar gızlı yetiştin. 😱 Sevindim devam etmene darısı @Çiğdem-'e.4. bölüm de dahil.
İşleyecek konu bulamayınca yeni topluluk ortaya çıkarttılar. Fazla güçlüler. Nasıl bağlayacaklar bakalım.
Raven ve "Kral" Murphy'nin eli kolu bağlı. Yeryüzündekilerin de aynı şekilde.
Octavia cidden dizinin en 'mal' karakteri olabilir. Model tipi varken önce savaşçı şimdi de lider yaptılar. Ahahahaha Octavia'nın liderliği ancak yatak odası sahnesinde söker. Bir de kana susamış, insan öldürmeyi/ölümünü izlemeyi zevk haline getirmiş bir kız yarattılar. 5 sezon izledim, filmdeki en kötü karar "sona kalan yaşar" adlı kafes dövüşüydü. Acaba kimin fikriydi bu?
?/10
Dünya ve Türkiye olmasa bile en azından bu forumun gündemi değişir ahahahaha.Hhahah kendimi feda etmeye devam ediyim yanı
5'i yarına bıraktım, bu gün 7-8 bölüm izledim galiba. 7x40= 4 küsur saat. İyi zaman öldürmüşüm.
Beğendin mi yeni hikayeyi? Eski tadı veriyor.5'i yarına bıraktım, bu gün 7-8 bölüm izledim galiba. 7x40= 4 küsur saat. İyi zaman öldürmüşüm.
Hahah Aaa yeter işte ayoll benim için hep forum yetiyor başka yerde zaten gözüm yokDünya ve Türkiye olmasa bile en azından bu forumun gündemi değişir ahahahaha.
Öhöhö höhö ne oldu bu dizi hanımefendi.Hahah Aaa yeter işte ayoll benim için hep forum yetiyor başka yerde zaten gözüm yok
Hahah Aaa 4.sezonu daha bitiremedim cnmÖhöhö höhö ne oldu bu dizi hanımefendi.
Sen bitirince ben de çizgi filmi izleyeceğim o halde.Hahah Aaa 4.sezonu daha bitiremedim cnmAma az kaldı sanırım nerde kaldımıda unuttum
Ne evet, ne hayır. 3. sezonun başındaki gibi dağılmış durumdayım. Anlamaya çalışıyorum.Beğendin mi yeni hikayeyi? Eski tadı veriyor.
4-5 Bölüm kaldı sanırımSen bitirince ben de çizgi filmi izleyeceğim o halde.
Otur izle işte sana çok bile kaliteli gelir bu dizi....Ne evet, ne hayır. 3. sezonun başındaki gibi dağılmış durumdayım. Anlamaya çalışıyorum.
Bir tuhaf dizi önermiştin ona başlıyayım sende SupernaturalaSen bitirince ben de çizgi filmi izleyeceğim o halde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?