Aaa vlla söz konusunu @xemrexxx in tuhaf dizisi ve CW olunca sankı onay alacak gibi hissediyorumAma bu bildiğin sıfıra yakın 0,32 milyon izleyicisi var. Emin misin.
Ama bu bildiğin sıfıra yakın 0,32 milyon izleyicisi var. Emin misin.
kız ona başlamadım hiç iptal olmuş zatiAaa vlla söz konusunu @xemrexxx in tuhaf dizisi ve CW olunca sankı onay alacak gibi hissediyorum
Ama sakın izleme sen
Aaa vlla söz konusunu @xemrexxx in tuhaf dizisi ve CW olunca sankı onay alacak gibi hissediyorum
Ama sakın izleme sen
Bastı bacak Aria acele etmeseydi keşke. Hemen diziye başladı. 😡kız ona başlamadım hiç iptal olmuş zati
kız o değil de bunu diyince aklıma geldi abd de de tartışıyorlar ariayı oynayan kız birkaç ünlü isim daha dizileri batmış; star sistemi çöktü mü diye yazı okudum @ForumdashBastı bacak Aria acele etmeseydi keşke. Hemen diziye başladı. 😡
Aria star mıydı ki.kız o değil de bunu diyince aklıma geldi abd de de tartışıyorlar ariayı oynayan kız birkaç ünlü isim daha dizileri batmış; star sistemi çöktü mü diye yazı okudum @Forumdash
Bastı bacak Aria acele etmeseydi keşke. Hemen diziye başladı. 😡
Aaa baştan desene iptal oldu diyekız ona başlamadım hiç iptal olmuş zati
Birde beni o diziye başlatmaya çalışmıştın. Yoksa destere miydi o.Aaa baştan desene iptal oldu diye
Bunun iptalini demiyor gitmiş Luciferin iptalını davullu zurnalı duyuyor hizmetçi fotosuyla adamın @Forumdash
desteredir büyük ihtimalle cnmBirde beni o diziye başlatmaya çalışmıştın. Yoksa destere miydi o.
Aria star mıydı ki.
Birde beni o diziye başlatmaya çalışmıştın. Yoksa destere miydi o.
tabisi de star ayol pll de başrol olan herkes stardırdesteredir büyük ihtimalle cnm
Favori dizisiydi onunla birlikte oda gebermiş
Hannoş niye Merle annesine öyle kazık katmış.tabisi de star ayol pll de başrol olan herkes stardır
zaten hanna hariç diğer kızlar pll in yapımcısının çektiğ iyeni dizide ya başrol ya da konuk olacak gibi @destere kesin yeni diziyi de izler @Forumdash
Hayret destere fantezik dizi de izlermiş.desteredir büyük ihtimalle cnm
Favori dizisiydi onunla birlikte oda gebermiş
Aaa onu alıştırmıştım zorla izlettiriyordum 2014 yılında ama sonra kendisi bulup bize önermeye başlamıştıHannoş niye Merle annesine öyle kazık katmış.
Hayret destere fantezik dizi de izlermiş.
Aria'nın koleksiyonu yok onda o yuzden Hemen Luciferın haberini paylaşiyor ki bakın koleksiyonuma yeni ürünler kattım diyor @xemrexxxAaa baştan desene iptal oldu diye
Bunun iptalini demiyor gitmiş Luciferin iptalını davullu zurnalı duyuyor hizmetçi fotosuyla adamın @Forumdash
oha harika dediğin bölüme bak bellamy resmen clarke aşkıın itiraf ediyi sen @Çiğdem- ablanın şekerini tansiyonunu falan hiç düşünmüyormusun yaşlı cadoloz hık diye geberir izlerse5x3
Oha oha! Harikaydı çocuklar 2. sezonun tadını veriyor bu sezon film gibi geçti bölüm. Bambaşka bir hikayeye girdiler @dreamy yineliyorum kesinlikle devam et diziye.
Kız @xemrexxx bu Emori ile parlak oğlan niye küstüler de oğlan kızın yanında uzayda kaldı.
Yeni kadın da fena çok gaddar. Belamy ve Clarke artık yatsın yeter!!! 10/10
@Çiğdem- yetiş bu sezona.
@turkuazz @DarkLegenD
Rahatça konuş ayoll ne de osla izlemedim İzlesem bilgi vermezdin zaten @mrt-06aria yı çiğdemi beğenen @destere bile beğenmiyordu ilk 5 sezon
Benim için harika tabii yatmasını istiyorum ikisininoha harika dediğin bölüme bak bellamy resmen clarke aşkıın itiraf ediyi sen @Çiğdem- ablanın şekerini tansiyonunu falan hiç düşünmüyormusun yaşlı cadoloz hık diye geberir izlerse