Ben ergen dizisiyim diye bas bas bağırıyor resmen, o yüzden ben almayayım size iyi seyirlerCW dizilerinin tamamını bilmem ama The 100 kalitedir, izlenilesidir, izlenilmelidir.
Ne ergeni bee Melekler Şeytanlar Tanrı tüm konular biz deBen ergen dizisiyim diye bas bas bağırıyor resmen, o yüzden ben almayayım size iyi seyirler
Höst, çarpılırsın ha deme öyleDünyanın en iyi Fantastik dizisi Supernatural var
Ergen dizisindeki karakterlerin çoğunun olgun insanlar olması senin için ??? bir durum. Sanki Teen Wolf konuşuyoruz burada hadsize bak.Ben ergen dizisiyim diye bas bas bağırıyor resmen, o yüzden ben almayayım size iyi seyirler
Püü size hristiyan icatları şeyler izliyorsunuz, ne biçim müslümansınız beNe ergeni bee Melekler Şeytanlar Tanrı tüm konular biz de
Bu şey dizisine 20 gömlek üstün ayoll Spn yan yana bile gelemez bu şey dizisiyleHöst, çarpılırsın ha deme öyle
Baş melekleri Tanrıyı merak etmiyormusun yazanalr çarpılsın banane ayollPüü size hristiyan icatları şeyler izliyorsunuz, ne biçim müslümansınız be
Yazanlar ergen olduktan sonra oyuncular yetişkin olsa ne olurErgen dizisindeki karakterlerin çoğunun olgun insanlar olması senin için ??? bir durum. Sanki Teen Wolf konuşuyoruz burada hadsize bak.
Sanki orada gösterdikleri gerçek melekler, tanrı da din öğreniyor oradanBaş melekleri Tanrıyı merak etmiyormusun yazanalr çarpılsın banane ayoll
Ufkun açılır ayoll bu konuları en iyi işleyen dizi bizizSanki orada gösterdikleri gerçek melekler, tanrı da din öğreniyor oradanMerak etmiyor musun diyor bir de bana
Supernatural'a karşı fazla üst düzey bir dizi söyledim sana, algıların karıştı tabi keşke az da olsa daha yakın seviyede bir dizi söyleseydim GoT fazla gelir şimdi sanaBu şey dizisine 20 gömlek üstün ayoll Spn yan yana bile gelemez bu şey dizisiyle
Aynen, şimdi senaristlere baktım, biri 16 yaşında, diğeri ise 20.Yazanlar ergen olduktan sonra oyuncular yetişkin olsa ne olur
En iyi dizi müziğdie bizdeSupernatural'a karşı fazla üst düzey bir dizi söyledim sana, algıların karıştı tabi keşke az da olsa daha yakın seviyede bir dizi söyleseydim GoT fazla gelir şimdi sana
Onun yerine Beşinci Boyut izle daha iyi ufuk açarUfkun açılır ayoll bu konuları en iyi işleyen dizi biziz
Hhaha tövbe tövbe bu diziyi kendi dizilerinle karşışlaştırOnun yerine Beşinci Boyut izle daha iyi ufuk açarSonra da fetöcülükten atsınlar seni içeri kurtulalım senden
Elimde kalacak diyeceğim dev gibisin, nasıl etkisiz hale getirsek bu odunu acaba.Sihirli Annem ve Selena karışımı bir şey herhalde dizi, git onları izle daha iyi, en azından yerli ve milli
Hiç bir şey seksten güzel olamaz bir kerem.Fear The Walking Dead'e başlayın. SEKSTEN DAHA ZEVKLİ.
Yaptım öyle bir hata, 2 sezon kadar izledim ama neyse ki çok geçmeden bıraktımSonra bağlandın mı kopması zor oluyor ne kadar dandik bir dizi olursa olsun. Örnek TWD
Ben en iyisi yeni bir fantastik dizi yazayım yazık Masacre CW'den mahrum kalıyor bari ben bu kaliteyi okutturayım. Sevaptır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?