Ne oldu herkese isyan bayrağını çekmiş. Clarke'nin sevgilisi diziden ayrılıyor. FTWD'de oynayacak. O yüzden yakında istediğiniz kişi ile sevgili olur Clarke.
Bende haftaya baslıyorum 2.sezona.
haklısın ya herkes isyanlardaNe oldu herkese isyan bayrağını çekmiş.Clarke'nin sevgilisi diziden ayrılıyor. FTWD'de oynayacak. O yüzden yakında istediğiniz kişi ile sevgili olur Clarke.
Yok şu kız işte.haklısın ya herkes isyanlardaçünkü dizi istediğimiz gibi başlamadı.bakalım bundan sonra nasıl olacakbu arada ftwd de oynayacak olan kim? bellamy ye mi diyorsun?
ayoll clarke bu kızı çoktan unuttu yeni sevgili yapmış kendisine @mrt-06 çatlayıp patlıyor hahahaYok şu kız işte.
Aaa o zaman bu Clarke iyice sapıttı o zaman.
Aynen bu kız zaten yoktu.Aaa o zaman bu Clarke iyice sapıttı o zaman.
ayy hiç sorma o nerden çıktı ayoll önceki esmer kız bile daha iyiydi hemen kapmış çocuğuAynen bu kız zaten yoktu.Çiğdem Bellamy'nin sevgilisine ne diyorsun? Annesi gibi durmuyor mu?
Ben de izledim senin bellamynin karizma cizildi2.bölüm ben yin pek beğenemedim ayol aksiyonu iyi aslında am konuları anlaşılmıyor yalız blac sailsten gelen adam burdada döktürüyor @sürgünüm
@mrt-06 @GunesinOglu @xemrexxx
clarke ve blac sailsten gelen adam sahneleri biraz aksiyon yönünden iyiydi bence buz halkından sürülmüş ama oranı prensimi dedi ordakı kız ona ve annesi ne alaka yanı anlayamadığımız şeyler çok oluyor karıştı dizi iyice
murpy ve bşkanlarının ışık şehri sahnelerinden çok sıkılıyorum birde jasper çıktı başımıza ne yapmaya çalışıyor anlayamıyorum
Gece ben de izleyeceğim önce @Harunnn60'ın oyununu oynanmam lazım.2.bölüm ben yin pek beğenemedim ayol aksiyonu iyi aslında am konuları anlaşılmıyor yalız blac sailsten gelen adam burdada döktürüyor @sürgünüm
@mrt-06 @GunesinOglu @xemrexxx
clarke ve blac sailsten gelen adam sahneleri biraz aksiyon yönünden iyiydi bence buz halkından sürülmüş ama oranı prensimi dedi ordakı kız ona ve annesi ne alaka yanı anlayamadığımız şeyler çok oluyor karıştı dizi iyice
murpy ve bşkanlarının ışık şehri sahnelerinden çok sıkılıyorum birde jasper çıktı başımıza ne yapmaya çalışıyor anlayamıyorum
iyi gibi görünüyor ama izlediğini anlamıyorsun bu bölümdee anlaşılmayan çok olay vardı ayol bu diziyi @pompy mi yazımaya başladı bu sezon izlediğimi anlayamıyorum vllaBen de izledim senin bellamynin karizma cizildi
o ne laCidden abla şu 7. bölgeyi daha tam olarak anlayan göremedim.@xemrexxx belki anlamıştır bu 7. bölge olayını??
Zenci komutan hani bir yerde kalıyor ya robot gibi bir kadın var, teknolojik olarak gelişmiş bir yer. Hani sezonun ilk bölümünde ilk sahnede oğlan kapalı kalmıştı. İşte orası neresi? Amaçları ne? O kadın her şeyi nasıl biliyor? Ora varlığını nasıl korumuş?biraz ipucu ver hatırlarım belki
onun amacı çözülemediZenci komutan hani bir yerde kalıyor ya robot gibi bir kadın var, teknolojik olarak gelişmiş bir yer. Hani sezonun ilk bölümünde ilk sahnede oğlan kapalı kalmıştı. İşte orası neresi? Amaçları ne? O kadın her şeyi nasıl biliyor? Ora varlığını nasıl korumuş?
Düşün onu bile anlamamışım.onun amacı çözülemediayrıca o ışıklar şehri be 7.bölge ne
o komşulardan biri değil miDüşün onu bile anlamamışım.Ama sanki 7. bölge de diyorlardı oraya.
7.bölge sanırım başka birşey ışık şehri değil.bu arada yeni bölümü daha izleyemedim bakalım nasıl olacak yeni bölümDüşün onu bile anlamamışım.Ama sanki 7. bölge de diyorlardı oraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?