TELEVİZYON YAYINCILARINA AÇIK MEKTUP...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de çağrımı yaptım, inşallah gelir müjdeli haberler.
@mrt-06
https://twitter.com/x/status/1245661926388109312
İşler Güçler, Güzel Köylü, Anne, Şevkat Yerimdar derken hareketlenme başladı biraz daha bastırın.

Reactions: mrt-06
Sen orada müdür bile olursun, hatırlıyorum üniye de 1.girdim demiştin.
Olamazsam şirketi patlatıp sezon finali yaparım
zaten patronum ali koç yenisini yapar hemen binanın @Aserat artık jet sosyete ye reklam vermemizin neden önemli olduğunu anlamışsındır patron cığım reklam vermezse çoktan bitmişti Gülse

Reactions: mrt-06 and Aserat
Bu konuyu açtıktan sonra art arda arşiv dizilerin yayınlanması haberleri geldi, FAV10'un gücü.

@sokak sanati @Yiğitt @kerem @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @mesmeso61 @Maskeli Fedai @bazinga @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @12.Adam @pompy @emreemreu

Ali Koç ne alaka be. 😱 Gülse Birsel adı bile reklam yağmasına yeter kimseye muhtaç değiliz şükür.

Reactions: xemrexxx
İşler Güçler, Güzel Köylü, Anne, Şevkat Yerimdar derken hareketlenme başladı biraz daha bastırın.
Aynı şeyi yazdık.

Patronun buraya bakıyorsa yandın

Reactions: xemrexxx and Aserat
Ama hala aynı diziler koyuluyor. Hiç uzun zamandır ortada olmayan dizileri koyan yok.

Reactions: mrt-06