Vay vay vay
Harika bir bölümdü.
Nihayet tamamladım.
En başından tahmin ettiğim gibi ilerledi buna rağmen harika bir tempoda ilerledi.
Bence o bombalar düşündükleri bomba olmayabilir. Albay Nazım bir işlem yapmıştır.

Sen bence tahminler yapma @TenTen
Akif başkan hakkındaki düşüncende yanlış çıktı :A
Neslihan gidene kadar iyi gidiyordum ama kabul et. :) Sonra bilinmezlikler üzerinden çok döndü konu.
Bölüm sonu itibariyle çok soru işareti oldu bende. Anlamlandıramadığım çok şey var şuan.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Neslihan gidene kadar iyi gidiyordum ama kabul et. :) Sonra bilinmezlikler üzerinden çok döndü konu.
Bölüm sonu itibariyle çok soru işareti oldu bende. Anlamlandıramadığım çok şey var şuan.
Yooo, o zamanda kötü bir tahminciydin :A
30 Haziran sesin finali yazıları gördüm. doğru değildir umarım :A
Bu bölüm güzeldi. Sezon finali olarak yapılabilirmiş. Ejder sezon sonu ayrılır.
Kate ve Korkut yüzleşmediği sürece Kraliçenin ömrü uzuyor :A

• Güldürdün
Reactions: TenTen
Yooo, o zamanda kötü bir tahminciydin :A
30 Haziran sesin finali yazıları gördüm. doğru değildir umarım :A
Bu bölüm güzeldi. Sezon finali olarak yapılabilirmiş. Ejder sezon sonu ayrılır.
Kate ve Korkut yüzleşmediği sürece Kraliçenin ömrü uzuyor :A
Yani o zaman ortalama bir tahminim vardı. Şu an son 7 bölümde fos çıktım. :D
Haftaya bayram arası 15 Haziran Sezon Finali. :)

• Güldürdün
Ben sezonu kapattım o zaman şimdiden :A
Spoi yersem yapacak bir şey yok :A
Peki son bir şey merak ediyorum sorup bitireyim.

Panter'i Kate, Linda vs diğerleri hep tanıyor anladığım kadarıyla. Şimdiye kadar Pantere yapılan herşey söylendi ise şuan ki olan durum nasıl meydana geliyor ? yada yerine geçme gibi bir durum varsa yanındaki diğer insanlar nasıl fark etmiyor. Son bölümde var olan olaylardan bağımsız şekilde soruyorum. :)

• Beğendim
Peki son bir şey merak ediyorum sorup bitireyim.

Panter'i Kate, Linda vs diğerleri hep tanıyor anladığım kadarıyla. Şimdiye kadar Pantere yapılan herşey söylendi ise şuan ki olan durum nasıl meydana geliyor ? yada yerine geçme gibi bir durum varsa yanındaki diğer insanlar nasıl fark etmiyor. Son bölümde var olan olaylardan bağımsız şekilde soruyorum. :)
Kafamı o kadar yoramayacağım. Biz diğer bölüm bunların cevaplarını alırız. Panter karakteri vardır illaki. Onun yerine geçmiştir. Amaç ise en başta projeyi kurtarmaktır.

• Beğendim
Reactions: TenTen
Giden gidene. :) Levent için teşekürler. Ölümü çok acı oldu. Bana göre Makinistten önce gitmeliydi. Çok bile kaldı. :D

Çok güzel bir bölümdü. Sezon finali etiketi takılsa sırıtmazdı. Anlaşılan bir çok oyuncunun hikayesini noktalamak istedikleri için uzadı sezon finali tarihi.

Bir çok veda yaşandı gibi. Umarım bazı isimler devam eder diziye. En azından öldürülmeyen isimler.
Sezon finalince Korkut’un Kraliçeyi yok edişini izleriz gibi.

Temizlik bölümü gibi bir sey oldu. Ferman öldü, Levent öldü, Albay öldü, Korkut ifsa oldu artik Kralice de biliyor. Ayrica Hamdi de emekliye ayrildi diyebiliriz. Bu arada Ferman öldügü icin artik Güniz de, Hamdi'nin kardesini öldürdügü ile kaldi, o konuda böylece rafa kalkmis oldu bence.

Bence hepimiz de sezon finalinde büyük bir sok gecirecegiz ve Kralice, Korkut'u vurarak sezon finali olacak. Kralice ve Ejder gelecek sezona kalacak gibi, emin degilim. Gelecek sezon yeni bir kadro olusacak gibi duruyor genel olarak.

Kralice, Korkut'u vurarak sezon finali olacak. Kralice ve Ejder gelecek sezona kalacak gibi, emin degilim. Gelecek sezon yeni bir kadro olusacak gibi duruyor genel olarak.
Şu kısım gerçek olsun lütfen. 🥰 Yeni Sezona kalacaklarını artık düşünmüyorum maalesef. Ama senin dediğin olur umarım. 🫠

Sezon finalini izlememe kararı aldım.
Geçen bölüm zaten sezon finali tadındaydı.
148. bölümü Ağustos ayına bırakacağım. En azından yeni bölüm için bir kaç ay bekleyeceğime 1 ay beklemiş olurum.
Birsenide takipten çıkayımda spoi yeme derdim olmasın :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam

Forum İstatistikleri

Konular
174,447
Üyeler
8,515
Son Üye
desiderox