Tam gollük orta aslında haa. 😅 Bölüm sonrası beni bul yiğidim. 😏 Ben bunu gol yaparım.![]()
Sende mi
Tam gollük orta aslında haa. 😅 Bölüm sonrası beni bul yiğidim. 😏 Ben bunu gol yaparım.![]()
Sana bundan sonra çok gülücem. Elime fena malzeme verdin.Sende mi![]()
Gecen bölüm bende gecmisten yanlis yaptigi biri olarak düsünmüstüm. Ejderin onu yari yolda biraktigi belliydi. Ejderde pismanlik, kizda nefret duygusu var.@Dosi ne diyor bu 😂😂
Evet aşık ama ne şekilde olduğu önemli. 🤭🤭🤭 Değil mi Dosi
Sana bundan sonra çok gülücem. Elime fena malzeme verdin.![]()
Birileri hâlâ cevap almaya çalışıyor. 😁😁Ejderde pismanlik, kizda nefret duygusu var.
Tabi bu bölüm aldik cevabimizi![]()
Artık çok geç ben istediğimi aldım bile. 😅🤭Dur dur daha bölümü izliyeyim kesin kararımı yazarım.![]()
Birileri hâlâ cevap almaya çalışıyor. 😁😁
Artık çok geç ben istediğimi aldım bile. 😅🤭
Sen bilirsin. Ama izledikten sonra kesin burada olacaksın.Daha da yorum yapmam bu konuya![]()
Sen bilirsin. Ama izledikten sonra kesin burada olacaksın.![]()
![]()
Görüşelim tâbi. 🥳İzledikten sonra görüṣürüz![]()
Görüşelim tâbi. 🥳
Bölümü izlemedi. Haksızlık @Dosi banlayalım lütfen. Biz bölüm izledik. O kestirmeden gitti. 😅😅Ejder babası mı çıkmıṣ 😱 😱 videoların ismine bakınca gördüm 😱
Herkesin kendi tercihi. Bizimkisi daha keyifliydi. Bölümü izlediginde ayni keyfi alamayacakBölümü izlemedi. Haksızlık @Dosi banlayalım lütfen. Biz bölüm izledik. O kestirmeden gitti. 😅😅
Bu şekil olmaz heyecan kaçıyor. 😄😄
Bölümü izlemedi. Haksızlık @Dosi banlayalım lütfen. Biz bölüm izledik. O kestirmeden gitti. 😅😅
Bu şekil olmaz heyecan kaçıyor. 😄😄
Evet bencede. 😄 Ama kabul etmeliyim başta bende öyle sanıyordum. 😊 Ama sonra bir şey fark ettim ve başka ne olacaktı ki dedim. 😅😅 Ama bizdeki heyecan daha iyiydi.Herkesin kendi tercihi. Bizimkisi daha keyifliydi. Bölümü izlediginde ayni keyfi alamayacak![]()
Ejder güzelden anlıyor.![]()
Valla annesi Mathilda mı bilmem. Ejderin sağı solu belli olmaz. Karanlık adam.Anası da Mathilda deme de![]()
Bölüm sonunda Albay Nazım için yer ayrıldı dedim bende. Akif Başkan bence öldü. Sezon Finalinde Albay Nazım ya gelecektir yada onun artık tamamen geldiğine dair bir sembol gösterilir. Bu arada Kâte için bir senaryo kafamda oluştu. 146'da bunu yazabilirim. Enteresan bir düşünce ama olabilir.yerine Albay Nazım geçecektir.