@Dosi ne diyor bu 😂😂
Evet aşık ama ne şekilde olduğu önemli. 🤭🤭🤭 Değil mi Dosi
Gecen bölüm bende gecmisten yanlis yaptigi biri olarak düsünmüstüm. Ejderin onu yari yolda biraktigi belliydi. Ejderde pismanlik, kizda nefret duygusu var.
Tabi bu bölüm aldik cevabimizi :A

• Güldürdün
Reactions: TenTen
Herkesin kendi tercihi. Bizimkisi daha keyifliydi. Bölümü izlediginde ayni keyfi alamayacak :A
Evet bencede. 😄 Ama kabul etmeliyim başta bende öyle sanıyordum. 😊 Ama sonra bir şey fark ettim ve başka ne olacaktı ki dedim. 😅😅 Ama bizdeki heyecan daha iyiydi.
------

Ejder güzelden anlıyor. :A

Anası da Mathilda deme de :A
Valla annesi Mathilda mı bilmem. Ejderin sağı solu belli olmaz. Karanlık adam.

Ama kendisinden iyi bir ürün çıktığı ortada. Çocuğu gibi seviyor. :A :A

Son düzenleme:
Akif başkan gitti gibi @TenTen :T

Korkut ile yaptığı son telefon konuşmasında söylediği sözden belliydi veda edeceği. O ilk kurtarıştan tehlikenin gitmediği belliydi.
Korkut kendi elleri ile onun sonu olan silahı taşımış oldu.

Umarım ben bir plan yaptım der ve bir şey olmamıştır ona. Burada Albay Nazım faktörü bekliyorum. Ya önden engellemiş olur. Yada Akif Başkan diziden ayrılmışsa yerine Albay Nazım geçecektir.

Mesajı henüz okumadım. 65'nci dakikaya geldim. Yer yer atlıyorum. Kâte'e şu ana kadar doydum. :) Mesajını bitirdiğim zaman okuyacağım. 😊

Kâte, bir sahnede; beni tanıyorsunuz ama yanlış tanıyorsunuz seklinde bir cümle kurdu. Merak uyandırıcı benim için.

Şimdilik yine yırttı gibi görünüyor. Lukas hemen harcandı. @Dosi

• Beğendim
Reactions: Dosi
yerine Albay Nazım geçecektir.
Bölüm sonunda Albay Nazım için yer ayrıldı dedim bende. Akif Başkan bence öldü. Sezon Finalinde Albay Nazım ya gelecektir yada onun artık tamamen geldiğine dair bir sembol gösterilir. Bu arada Kâte için bir senaryo kafamda oluştu. 146'da bunu yazabilirim. Enteresan bir düşünce ama olabilir. :)

• Beğendim
Reactions: Dosi

Forum İstatistikleri

Konular
174,447
Üyeler
8,515
Son Üye
desiderox