tam cözemedim iyi mi kötü mü :A
Mathilda kim yahu :D
Kötü biri. Ama, Korkut'tan hoşlanacak sanırım.
Mathilda, çok tanıdık biri olacak. Tam anlamıyla dizinin başrolü olur mu? Onu yeni sezonda anlarız. Kolay kolay çıkarabileceğin bir oyuncuya benzemiyor. 😁😁

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Kötü biri. Ama, Korkut'tan hoşlanacak sanırım.
Mathilda, çok tanıdık biri olacak. Tam anlamıyla dizinin başrolü olur mu? Onu yeni sezonda anlarız. Kolay kolay çıkarabileceğin bir oyuncuya benzemiyor. 😁😁

Insani niye bekletiyorsun yahu, biliyorsan yazsana kim oldugunu. :A
Adami illa catlatacaksin. :A
Korkut'tan hoslanacaksa Kralice kesin öldürür. :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: TenTen
Insani niye bekletiyorsun yahu, biliyorsan yazsana kim oldugunu. :A
Adami illa catlatacaksin. :A
Korkut'tan hoslanacaksa Kralice kesin öldürür. :A :A :A
Yav yok. Haberi düştü zaten de 😄
Belki konusunu açarlar diye söylemiyorum. Malum şahıs haricî bir yerde henüz göremediğim için konuyu açamadım. Yoksa çoktan duymuştunuz. 😁😁

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Yav yok. Haberi düştü zaten de 😄
Belki konusunu açarlar diye söylemiyorum. Malum şahıs haricî bir yerde henüz göremediğim için konuyu açamadım. Yoksa çoktan duymuştunuz. 😁😁

Aaaaaaa Aaaaaaaa üstüme iyilik saglik, hala yazmadi ismini :A
ne yapayim arkadas ben konuyu malum sahsi, sen yaz ismi bir degerlendireyim. :A :A

• Güldürdün
uzun bir zamandan sonra nihayet güzel bir bölüm izledik. Galatasarayin sampiyonluk haftasina denk geldigi icin hak ettigi yükselis yasanmayabilir.
Kralice dizinin aksiyon kismini güzel karsiliyor. Bu gidisle yeni sezondada bizimle devam eder.

• Harika
uzun bir zamandan sonra nihayet güzel bir bölüm izledik. Galatasarayin sampiyonluk haftasina denk geldigi icin hak ettigi yükselis yasanmayabilir.
Kralice dizinin aksiyon kismini güzel karsiliyor. Bu gidisle yeni sezondada bizimle devam eder.
Hiç bizim planladığımız gibi gitmedi bu hafta. Ama bu bana daha zevk verdi. 😊 Buradan nasıl ne şekilde devam ettirilecek bende merak uyandırdı. 😱 Ejder devam edecek bence?
Mathilda güzel mi :A
Geçen hafta giren kadın kim bu arada ismen?
Dizi ismi mi yoksa gerçek ismi mi? (LİNDA)
Bizim ki hemen elleri falan öptü sen düşün nasıl bir güzelliği var Altay'a göre. 😂😂
Ama bana konuk oyuncu olabileceği pek inandırıcı gelmedi. Ejder devam edecekse Linda'da hakeza öyle. 😄

Hiç bizim planladığımız gibi gitmedi bu hafta. Ama bu bana daha zevk verdi. 😊 Buradan nasıl ne şekilde devam ettirilecek bende merak uyandırdı. 😱 Ejder devam edecek bence?

Bizim ki hemen elleri falan öptü sen düşün nasıl bir güzelliği var Altay'a göre. 😂😂
Ama bana konuk oyuncu olabileceği pek inandırıcı gelmedi. Ejder devam edecekse Linda'da hakeza öyle. 😄
Evet bu bölümde Ejder'in ömrü biraz daha uzadi :A yeni dizisine kadar konuk oyuncu olarak girmisti diziye ama kaldi uzunca. Linda'nin rolude malum uzun süreli olacak. Onun yerine baska biri olabilirdi. Dizinin sezon finaline daha var. Belki bir ihtimal o zaman diziden ayrilir.

Matilda kalici olmayacaktir. Kate'nin hikayesi biterse kalir. Iki cambaz bir ipte oynamaz :A

• Aynen

Gerçek ismi :A
Ejder bir aṣık bu kadına dondu kaldı :A

Bu alana bir cevap yazın...