Kötü biri. Ama, Korkut'tan hoşlanacak sanırım.tam cözemedim iyi mi kötü mü
Mathilda kim yahu![]()
Mathilda, çok tanıdık biri olacak. Tam anlamıyla dizinin başrolü olur mu? Onu yeni sezonda anlarız. Kolay kolay çıkarabileceğin bir oyuncuya benzemiyor. 😁😁
Kötü biri. Ama, Korkut'tan hoşlanacak sanırım.tam cözemedim iyi mi kötü mü
Mathilda kim yahu![]()
Kötü biri. Ama, Korkut'tan hoşlanacak sanırım.
Mathilda, çok tanıdık biri olacak. Tam anlamıyla dizinin başrolü olur mu? Onu yeni sezonda anlarız. Kolay kolay çıkarabileceğin bir oyuncuya benzemiyor. 😁😁
Yav yok. Haberi düştü zaten de 😄Insani niye bekletiyorsun yahu, biliyorsan yazsana kim oldugunu.
Adami illa catlatacaksin.
Korkut'tan hoslanacaksa Kralice kesin öldürür.![]()
![]()
![]()
Yav yok. Haberi düştü zaten de 😄
Belki konusunu açarlar diye söylemiyorum. Malum şahıs haricî bir yerde henüz göremediğim için konuyu açamadım. Yoksa çoktan duymuştunuz. 😁😁
😁😁😁Aaaaaaa Aaaaaaaa üstüme iyilik saglik, hala yazmadi ismini
ne yapayim arkadas ben konuyu malum sahsi, sen yaz ismi bir degerlendireyim.![]()
![]()
😁😁😁
Jessica May.
Cok ateşli bir bölüm oluyor. 😅 Dizi matruşka gibi.. 😄 @Yakamoz-Asi
Herkes birbiriyle flört halinde. 😂
Sana spoiler vermiyorum. 😄😄İzlerim netten sonramatruṣkalar çoğaldı demek.
![]()
Sana spoiler vermiyorum. 😄😄
Hiç bizim planladığımız gibi gitmedi bu hafta. Ama bu bana daha zevk verdi. 😊 Buradan nasıl ne şekilde devam ettirilecek bende merak uyandırdı. 😱 Ejder devam edecek bence?uzun bir zamandan sonra nihayet güzel bir bölüm izledik. Galatasarayin sampiyonluk haftasina denk geldigi icin hak ettigi yükselis yasanmayabilir.
Kralice dizinin aksiyon kismini güzel karsiliyor. Bu gidisle yeni sezondada bizimle devam eder.
Dizi ismi mi yoksa gerçek ismi mi? (LİNDA)Mathilda güzel mi
Geçen hafta giren kadın kim bu arada ismen?
Evet bu bölümde Ejder'in ömrü biraz daha uzadiHiç bizim planladığımız gibi gitmedi bu hafta. Ama bu bana daha zevk verdi. 😊 Buradan nasıl ne şekilde devam ettirilecek bende merak uyandırdı. 😱 Ejder devam edecek bence?
Dizi ismi mi yoksa gerçek ismi mi? (LİNDA)
Bizim ki hemen elleri falan öptü sen düşün nasıl bir güzelliği var Altay'a göre. 😂😂
Ama bana konuk oyuncu olabileceği pek inandırıcı gelmedi. Ejder devam edecekse Linda'da hakeza öyle. 😄
Hiç bizim planladığımız gibi gitmedi bu hafta. Ama bu bana daha zevk verdi. 😊 Buradan nasıl ne şekilde devam ettirilecek bende merak uyandırdı. 😱 Ejder devam edecek bence?
Dizi ismi mi yoksa gerçek ismi mi? (LİNDA)
Bizim ki hemen elleri falan öptü sen düşün nasıl bir güzelliği var Altay'a göre. 😂😂
Ama bana konuk oyuncu olabileceği pek inandırıcı gelmedi. Ejder devam edecekse Linda'da hakeza öyle. 😄
@Dosi ne diyor bu 😂😂Gerçek ismi
Ejder bir aṣık bu kadına dondu kaldı![]()
@Dosi ne diyor bu 😂😂
Evet aşık ama ne şekilde olduğu önemli. 🤭🤭🤭 Değil mi Dosi
Adı: Bilge Nur Aydoğmuş. 😊Gerçek ismi![]()
Belki bir ihtimal. Bölümü izlemeden bilemezsin. 🤭🤭Nasıl yani? Çocukluk aṣkıdır, platoniktir belki.
Adı: Bilge Nur Aydoğmuş. 😊
Türkiye güzeli yarışmasında ikinci seçilmiş.
Belki bir ihtimal. Bölümü izlemeden bilemezsin. 🤭🤭
Tam gollük orta aslında haa. 😅 Bölüm sonrası beni bul yiğidim. 😏 Ben bunu gol yaparım.Ben Lindacıyım bu saatten sonraEjder güzelden anlıyor.
![]()