146. Bölüm Fragmanı

Geçtiğimiz hafta "Panter" kod adlı karekter ile "Teşkilat" dizisine katılan oyuncunun, Neslihan'ın babası Albay Nazım çıkacağı söyleniyor.
@Dosi 🫣🫣

Geçtiğimiz hafta "Panter" kod adlı karekter ile "Teşkilat" dizisine katılan oyuncunun, Neslihan'ın babası Albay Nazım çıkacağı söyleniyor.
@Dosi 🫣🫣
son fragmandaki bakis o durumu gösteriyor (tanidigi biri) ama simdilik mantiksiz ilerliyor gibi. Bekleyip görecegiz.
ben sezon finalini izlemeyecegim. o güne planlarim var. sonrasindada izlemeye vaktim olmayacagi icin artik Agustos veya Eylüle birakirim gibi. Ben 1 hafta kacirinca yeniden izleme moduna girmem zaman aliyor :A

• İlginç
Reactions: TenTen
son fragmandaki bakis o durumu gösteriyor (tanidigi biri) ama simdilik mantiksiz ilerliyor gibi. Bekleyip görecegiz.
ben sezon finalini izlemeyecegim artik. o güne planlarim var. sonrasindada izlemeye vaktim olmayacagi icin artik Agustos veya Eylüle birakirim gibi. Ben 1 hafta kacirinca yeniden izleme moduna girmem zaman aliyor :A
Kız, belkide en herşeyin sekilleneceği bölümde izlemeyi bırakacaksın. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Kız, belkide en herşeyin sekilleneceği bölümde izlemeyi bırakacaksın. :A
ne yapayim, Tv izlenilecek bir ortamda olmayacagim. Diziyi o kadar gec sezon finali yapmaya ne gerek vardi. ben yazin Tv izleyemiyorum zaten, Teskilat icin ayricalik yapiyorum ama Haziranin ilk haftasi sonrasi en koptugum zamanlar :A

• Güldürdün
ne yapayim, Tv izlenilecek bir ortamda olmayacagim. Diziyi o kadar gec sezon finali yapmaya ne gerek vardi. ben yazin Tv izleyemiyorum zaten, Teskilat icin ayricalik yapiyorum ama Haziranin ilk haftasi sonrasi en koptugum zamanlar :A
Aaaa benim kafa gitti. Bugün Pazar değil ki ya. :D
Bende televizyona kuruldum bekliyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Son 50 dakikası mükemmel bir hızda akıcı ve bir o kadar da kafa karıştırıcı bir bulmaca şeklinde geçti.

İlk 85 dakikada çok kolay bulduğum kısımlar oldu. Özellikle çatışma sahnelerinde 1 vs 10 2 vs 10 gibi şeyler bu bölümde çok oldu. Ama son 50 dakika müthiş kafa karıştırıcı bir şekilde toparladı dizi.

Kalan son bölümde bu bulmaca vari bölümü nasıl anlatacaklar çok merak ediyorum.

Linda ve Ejder artık Teşkilatın elinde. Dışarıda sadece Kâte ve Levent kaldı. Jessica May konuk oyuncu kısmını bitirip diziden ayrılmış gibi görünüyor. Yeni gelen Gizem Sevim yerine Jessica May olamaz mıydı? Düşünmeden edemiyorum. Biraz kolay oldu gibi Mathilda'nın görevi. Umarım diziye 1/2 bölüm daha geri dönebilecek veya tam zamanlı bir kadroda olma şansı olur.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: ömer karataş
Kraliçe, Albay Nazım'ın kızı çıkacak. Yazın bir kenara zamanı geldiğinde bu mesaja dönüş yapacağız. Herhangi bir yerden bilgim yok. Ama bu senaryodan adım gibi eminim. Kraliçe önümüzdeki sezonda bizimle.

Mesajı henüz okumadım. 65'nci dakikaya geldim. Yer yer atlıyorum. Kâte'e şu ana kadar doydum. :) Mesajını bitirdiğim zaman okuyacağım. 😊

Kâte, bir sahnede; beni tanıyorsunuz ama yanlış tanıyorsunuz seklinde bir cümle kurdu. Merak uyandırıcı benim için.

Şimdilik yine yırttı gibi görünüyor. Lukas hemen harcandı. @Dosi
Şimdide ben senin mesajları okumayacağım :A
Akşam eve gidince açıp izlerim bölümü. Sonra tıklarım mesajına :A

• Güldürdün
Vay vay vay
Harika bir bölümdü.
Nihayet tamamladım.
En başından tahmin ettiğim gibi ilerledi buna rağmen harika bir tempoda ilerledi.
Bence o bombalar düşündükleri bomba olmayabilir. Albay Nazım bir işlem yapmıştır.

Sen bence tahminler yapma @TenTen
Akif başkan hakkındaki düşüncende yanlış çıktı :A

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
174,447
Üyeler
8,515
Son Üye
desiderox