Mathilda diyeceğim ama değil bence. Çıkaramadım.Altay'ın yanındaki hatun kim @TenTen![]()
Mathilda diyeceğim ama değil bence. Çıkaramadım.![]()
Kontrol etmem lazım. Yaza doğru gidiyoruz bu hafta bir yavaşlama var yalan yok. Tadını çıkarmaya çalışıyorum hayatın.Yahu senin kaynaklar yumurtlamadı bu güzelliği.![]()
Tam şimdi iki fragmanı izledim. Bakmaya fırsatım olmamış
son fragmandaki bakis o durumu gösteriyor (tanidigi biri) ama simdilik mantiksiz ilerliyor gibi. Bekleyip görecegiz.@Dosi 🫣🫣Geçtiğimiz hafta "Panter" kod adlı karekter ile "Teşkilat" dizisine katılan oyuncunun, Neslihan'ın babası Albay Nazım çıkacağı söyleniyor.
Kız, belkide en herşeyin sekilleneceği bölümde izlemeyi bırakacaksın.son fragmandaki bakis o durumu gösteriyor (tanidigi biri) ama simdilik mantiksiz ilerliyor gibi. Bekleyip görecegiz.
ben sezon finalini izlemeyecegim artik. o güne planlarim var. sonrasindada izlemeye vaktim olmayacagi icin artik Agustos veya Eylüle birakirim gibi. Ben 1 hafta kacirinca yeniden izleme moduna girmem zaman aliyor![]()
ne yapayim, Tv izlenilecek bir ortamda olmayacagim. Diziyi o kadar gec sezon finali yapmaya ne gerek vardi. ben yazin Tv izleyemiyorum zaten, Teskilat icin ayricalik yapiyorum ama Haziranin ilk haftasi sonrasi en koptugum zamanlarKız, belkide en herşeyin sekilleneceği bölümde izlemeyi bırakacaksın.![]()
Aaaa benim kafa gitti. Bugün Pazar değil ki ya.ne yapayim, Tv izlenilecek bir ortamda olmayacagim. Diziyi o kadar gec sezon finali yapmaya ne gerek vardi. ben yazin Tv izleyemiyorum zaten, Teskilat icin ayricalik yapiyorum ama Haziranin ilk haftasi sonrasi en koptugum zamanlar![]()
Gerçi ben yarın evde olmam gibi. Bölüme sonradan bakarım artıkAaaa benim kafa gitti. Bugün Pazar değil ki ya.
Bende televizyona kuruldum bekliyorum.![]()
Yaz moduna (Tatil Modu) yaklaşık 45 dakika sonra girmiş bulunuyorum.Gerçi ben yarın evde olmam gibi. Bölüme sonradan bakarım artıkbu ara sürekli gezme modundayım
![]()
Şimdide ben senin mesajları okumayacağımMesajı henüz okumadım. 65'nci dakikaya geldim. Yer yer atlıyorum. Kâte'e şu ana kadar doydum.Mesajını bitirdiğim zaman okuyacağım. 😊
Kâte, bir sahnede; beni tanıyorsunuz ama yanlış tanıyorsunuz seklinde bir cümle kurdu. Merak uyandırıcı benim için.
Şimdilik yine yırttı gibi görünüyor. Lukas hemen harcandı. @Dosi