Ve Sezon Finali ile bu dönem kapanmış oldu.
Güzel ve enteresan bir bölümdü. İşleniş açısından sezon finali adına uğraşılmış gibi durdu.
Bölüm olarak benim adıma çok yavan kalan kısım bir tane oldu. Ama bu ülke Kurtlar Vadisi gördüğü için o tek kısım zaman içinde unutulacaktır. Bilmiyorum belkide ben o sahneyi abartıyor olabilirim. Düşünce ve fikir olarak iyi planlama yapılmış orası ayrı tabi.
Sezon geneli olarak kısa bir değerlendirme yapacak olursam,
Selen,Tufan ve Sedat'ın sezon içerisinde hikayeye herhangi bir katkısı olmadığını hala düşünüyorum. Tufan hadi belki de Selen ve Sedat gerçekten hayal kırıklığı oldu.
@Yakamoz-Asi bana kesin kızıcak şimdi.

Ejder ve Linda ikilisi iyi ki gelmişler. Hatta sezon başı dahi gelebilirlermiş. Ejder, hikaye ilerledikçe renk kattı.
Makinist, aslında hikaye olarak daha çok açılımı olabilecek bir karekter gibi görünüyordu. Ama sıralamada büyük düşman olarak sayabileceğimiz Makinist en önde ölüme ulaşan isim oldu. Altay ile atışmaları zaman içinde sarmaya başlamıştı.
Ve birde Albay Nazım var tabii. Yani dizinin yaklaşık 25/30 bölümünde ismi zikredildi ama dizide vücut bulma hali 3 bölüm oldu. Bu dizi adına stratejik bir hata mıydı yoksa diziyi canlı tutma adına iyi mi oldu burada kararsızım. Altay/Korkut ve Uzay Yeni Sezona kesin devam edenlerden şimdilik. Gerisini sonra zaman içinde yine birşeyler karalarız buraya.
Genel hatlarıyla güzel bir sezondu. Teşkilatın ilk defa bir sezonunu baştan sona izlemiş oldum. Genelde başlayıp 10/12 bölümde bırakıyordum. 6. Sezonda bu hikayenin devamı gelmez ama ne anlatmak isterler orasını bilemiyorum. Ben 6. Sezonda oturup izler miyim ? o da soru işareti.
Ama şu bir gerçek: Bu sezon için ekibin ve oyuncuların emeğine sağlık. 6. Sezonda yepyeni ilgi çekici hikayeler ile inşallah yine görüşmek üzere. Şimdi biraz tatil zamanı. (Benim içinde)