Kanal D Tatlı İntikam - Dizi Yorumları

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
56bdd4b0a781b614d4a6ed23.jpg
Kanal D'nin yeni ve iddialı dizisi ''Tatlı İntikam'' bu akşam yayın hayatına başlıyor!

Yapımcılığını D Productions'un üstlendiği dizinin başrollerinde Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, Can Nergis, Zeyno Gönenç, Ayşenil Şamlıoğlu, Hazal Türesan, Bülent Seyran ve Kerem Atabeyoğlu yer alıyor. Dizi, nikah masasında terk edilen Pelin isimli genç ve güzel bir kadının geçmişte aldığı bir ‘ah’ı düzeltebilmek ve üzerindeki laneti kırmak için yaşadıklarını konu alıyor.

''Tatlı İntikam'' yeni bölümleriyle her cumartesi 20.00'da Kanal D'de!

Dizi ile ilgili yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

İlk teaser idare ederdi, ama sonrakiler çok basitti. Diziye şans vereceğim ama devam eder miyim bilmiyorum. :( Başarılar ayrıca.

Merakla bekliyoruz diziyi, sezonun izleyeceğim 3. dizisi olacak. :) Yarın ilk bölüme bakacağım.

Sosyal medya yıkılıyor şu anda. :Z

Tutacağından eminim resmen, tutacak yani olacak bu. :D

Dizi fena görünmüyor gibi; ikinci bir Kiralık Aşk etkisi yaratamaz, ama kendi kitlesini oluşturur. ama Cumartesi akşamlarını Hanım Köylü'ye ayırdığım için izlemeyi düşünmüyorum. Yine de Leyla Lydia Tuğutlu için tutmasını isterim. :)

Dizi fena görünmüyor gibi; ikinci bir Kiralık Aşk etkisi yaratamaz, ama kendi kitlesini oluşturur. ama Cumartesi akşamlarını Hanım Köylü'ye ayırdığım için izlemeyi düşünmüyorum. Yine de Leyla Lydia Tuğutlu için tutmasını isterim. :)
Hanım Köylü salı akşamları olacak. :)

Seren Deniz Yalçın'da varmış :J

563c7defc03c0e32c4d05669

Dizi Twitter'da 1. sıraya kadar yükseldi. :)

22.15'de ilk tekrarı, yarın 13.00'da ve yarın 02.00'da iki ve üçüncü, pazartesi 22.15 dördüncü tekrarları yer alacak. Haftaya cumartesi 16.30, yine hafta içi dizilerin arkasında da tekrar bolca verilecektir. :bhr:

Tankut'un gözleri kör galiba, Ceyda gibi bir kıza bakmadığına göre [emoji52]

Ya ne demezsin. :T:

Neyse dizi tutacak inşallah nedense güzel hisler var içimde. :bhr: Dün Beyaz Show'da da baya sempatik ve uyumlu görünüyorlardı Furkan ve Leyla. :D
Kankan bir tutturamadı umarım bu dizi tutar. :A

Kanal D fanları çok umutlu @Yiğitt de kendinden geçmiş. Bakalım nasıl başlayacak. :A

Zeki Alasya'yı anmaları güzel

Kocamın Ailesi'ndeki teyzelerden biri ve Beki'de var. Ayşenil Şamlıoğlu çok iyi oynuyor

22:15 tekrarına bakmaya çalışırım Nasıl izlenilesi bir dizi mi @Yiğitt
Twitter'da yorumlar hep olumlu, ben de 22.15'de tekrarına bakacağım. :) Şans ver mutlaka, beğenmediğin bölüm bırakırsın romantik komedi zaten. :D

Kankan bir tutturamadı umarım bu dizi tutar. :A

Kanal D fanları çok umutlu @Yiğitt de kendinden geçmiş. Bakalım nasıl başlayacak. :A
Ben her Kanal D dizisinde kendimden geçiyorum. :A
Tüm gruplarda ilk 10 içerisinde yer alacaktır. :bhr:

Survivor reklamında bakayım dedim baya sardı dizi :) Belki bir şans veririm :D