Tarkan'dan Supriz Single "Cuppa"

Bilmem inşallah bu yıl çıkar

Yarın Altın Kelebek'te Tarkan da sahne alacakmış sanırım belki bir sürpriz yapar
15 haziranda albüm geliyormuş şu albüm çıksında güzelce bir yorumlayalım şarkıları ayoll

takanında youtube ile ilk imtihanı gibi birşey olucak onun döneminde bukadar yaygın youtubeye bağlı gitmiyordu şarkılar bakalım nasıl bir izlenme alıcak klibi gerçi şarkısı kaliteli olsun yeter ergenler bakmasada olur
@Maskeli Fedai

Tam da darbe girişimi sonrası "Telefona bakma teleziyonu açma ne saçma ne acıklı sanki kiyamet.Herşey satıılık akışta millet sözleriyle hep aklımı kurcalayan şarkı
).
Yeni hit`lerini bekliyoruz bu arada.Evlenmek yaramadı adama

15 haziran geliyormuş bakalım şu cuppa rezaletide böylecelikle albümde yer almamıs olucak geçen yıl albümü çıkarmaması iyi oldu aslında ayoll normalde cuppa çıkıs parçası oalrak gelmişti çünkü neyseki çıkmış albümden

belliydi zaten albümde kullanmayacağı.Şarkı zaten Tarkan seviyesinde değil ki.Bunu kendisi de biliyordu.Kendi seviyesinde olmayan bir seyin en başa koyması Türk Tarihinde yapılan en iyi ironilerden biriydi.Konu başka yani
)

Birazda bu şarkı tutmayınca erteledi bence albümü

tarkanın hala hangi kafayla o şarkıyı söylediğini anlamıyorum ayoll ergenleremi hitap etmeye çalıstı bilmiyorum ama kendini bozmadan devam etmesi lazım bomba gibi bir çıkış parçası bekliyorum daha özenli çalışmıştır herhalde cuppadan sonra çok hit bir tarkan şarkısı geleceğini düşünüyorum uamrım yanılmayız ayoll

Cuppa`nın değerini yıllar sonra herkes anlayacak o zaman kafayı da anlarsın

Aynen merakla bekliyoruz, kaldı 1 hafta

Cuppa 38 milyon dinlenmiş

Megastar bombaları patlatacaktır muhakkak, güvenimiz tam, Musti'nin şarkıları da bekliyoruz merakla

Bu yaz bomba gibi gelecek aslında, fırtına öncesi sessizlik var şu an sadece, Emre Altuğ bile geliyor yani düşün
Ah şu havalar bir ısınsa. ss

hhaha ben konuya baktınmı derken bakmışsın yine aynı oalyı düşünme oldu

aman bırak şu cuppayı ayoll millet stres atma yeri olarak kullanmıs eleştiriden geçilmiyor zaten bu albümün ertelenme nedenide cuppa normalde albümün çıkış parçası olarak öcneden single olarak çıkmıstı tepki çekmeseydi klip gelicekti albümle birlikte ama 1 yıl beklesekte en azından albümden çıkardı

mustimde gelir tarkan ile aynı haftada çıakrabilir bu sefer ağustosu bekleyeceğini sanmıyorum inş tabi ayoll
emre altuğda geçen yılkı şarkısı çok hoştu ergeler ilgi göstermesede kaliteli şarkıya ihtiyac var dinleriz

Aynen foruma geç geldiğim için bildirimleri yarışma sonrasına saklamıştım, yine aynı anda aynı şeyi düşünmüşüz

Megastar ne söylese güzeldir 😛

Rekabete devam etsinler bakalım 2 koca kafa, bize de bundan faydalanmak düşsün

Aynen Emre'den kötü iş çıkmaz bakalım merakla bekliyoruz, umarım eski popülerliğine dönüş sinyalleri verebilir. ss İ

Ara ara dinliyorum konu uplatılınca yazayım dedim
Bomba gibi geliyor albüm adı üstünde 10 numara ayoll

Bomba gibi geliyor albüm adı üstünde 10 numara ayoll

Efsane geri dönüyor, 10 numara albüm geliyor
Müziği biraz Yakar Geçerim şarkısının müziğine benzettim ama

Youtube'ta biri şarkının sözlerini paylaşmış, nakaratı bir canlandırdım kafamda da, bayağı iyi görünüyor