aga ne diyim bilmiyorum ya inan ki eve yeni geldik senle konuşmam için rahat 1-2 saat olması lazım senin yerin bende apayrıdır bilirsin kısa kesemiyoruzEski halinden eser yok hiç yoktan eskiden en kötü ihtimal hatrımızı sorardı 😱
Bende yeni geldim bilgisarayın başında bende pek oturamıyorum vakit olmadığından ama en azından 1 saat oturacak vaktim olabilir istesem ve olduda bazı günlerdeaga ne diyim bilmiyorum ya inan ki eve yeni geldik senle konuşmam için rahat 1-2 saat olması lazım senin yerin bende apayrıdır bilirsin kısa kesemiyoruz1 haftalığına eve geldim pek giremiyorum hele bi döneyimde uzun uzun konuşacaz
![]()
aga sen orda nasıl giremiyosun anlamıyorum internet merkezi olması lazım yurtta kalıyon yurttada bedava internet olması lazımBende yeni geldim bilgisarayın başında bende pek oturamıyorum vakit olmadığından ama en azından 1 saat oturacak vaktim olabilir istesem ve olduda bazı günlerde![]()
şifreler yeni geldi yani memlekete gideceğim haftaaga sen orda nasıl giremiyosun anlamıyorum internet merkezi olması lazım yurtta kalıyon yurttada bedava internet olması lazım
o zaman girersin artıkArtık eskisi gibi bayramın 1.günü kutlamıyor .. 3.günü kutluyor oda bu konuda mesaj yazmasam kutlamıcak bile
takılıyorum hacı sana
şifreler yeni geldi yani memlekete gideceğim hafta![]()
Hacı bu sözlüğe mesaj yazmassam aklına bile gelmiceko zaman girersin artıkaga bayram boşuna mı 4 gün gün kutladım işin sonuna bak sen
![]()
aga sen alış bi görücem o zaman her gün gireceksin sınav zamanları belki pek giremezsin o da en fazla 2 haftalık bi dönemHacı bu sözlüğe mesaj yazmassam aklına bile gelmicek.Girerizde haftada bir kez iki kez filan olur
![]()
Müsait olduğun her zaman beklerizaga sen alış bi görücem o zaman her gün gireceksin sınav zamanları belki pek giremezsin o da en fazla 2 haftalık bi dönemvallahi aklımdaydı aga geniş bi zamanı bekliyodum saat 1 olmuş zaten tam konuşmaya başlayacaz ben çıkıyorum diyecem olmayacak
![]()
kapalı desen bile yine gelirim agaMüsait olduğun her zaman beklerizKapımız açık
![]()
Kapımız kapalı olsa dahi sende kapının kilidi var hacıkapalı desen bile yine gelirim aga![]()
eyvallah agaKapımız kapalı olsa dahi sende kapının kilidi var hacıGelirsin bilirim
![]()
Bende ama siyasi görüşün hariçeyvallah agasenin benden veya benim senden herhangi bişey için izin almamıza gerek yok ne diyosan imzamı atarım açık ve net
![]()
o kadar da olur aga önemli değilBende ama siyasi görüşün hariç![]()
Sütü unutmak bak bu geceo kadar da olur aga önemli değil![]()