süt yerine sütlaç yedim olur mu sende içmediysen hemen iç şekeri fazla atma ılık içmende yarar varSütü unutmak bak bu gece.
süt yerine sütlaç yedim olur mu sende içmediysen hemen iç şekeri fazla atma ılık içmende yarar varSütü unutmak bak bu gece.
İyi bari bırakmamışsın forumu.soğudum aga forumdan her an bırakabilirm zaten yazın çok nadir girecem belki o arada bırakırım
Ahahaha hakikatten bir ara hep sana takas diyordum ne günlerdi.. @mrt-06'nın benim nickimle sürekli karıştırdığı üye
Hacı bende üniye gitmeden önce nescafe kahve filan nefret ederdim arkadaş bir alıştırdı her gece bol sütlü ve çikolatalı nescafe içmeden yatamıyorum sende denesüt yerine sütlaç yedim olur mu sende içmediysen hemen iç şekeri fazla atma ılık içmende yarar var
ben zaten çok severim evde tek olunca her gün 2 bardak içiyorum nerdeyse okulda da içiyoruz ara sıra öğrenci adam her türlü içer aga kahveHacı bende üniye gitmeden önce nescafe kahve filan nefret ederdim arkadaş bir alıştırdı her gece bol sütlü ve çikolatalı nescafe içmeden yatamıyorum sende dene
Aynen hacı her öğrenci içer mutlaka 3 üni öğrencisin 2 si içiyordur en azındanben zaten çok severim evde tek olunca her gün 2 bardak içiyorum nerdeyse okulda da içiyoruz ara sıra öğrenci adam her türlü içer aga kahve
nescafe 3 ü 1 aradanın çikolatalısı var ya onun tadı çok güzel aga favorim sütlüsü de çok güzel
%80 i içiyodur bence de ben yatıyom iyi geceler aga yarın erken kalkacaz bayramda yatamıyozdaAynen hacı her öğrenci içer mutlaka 3 üni öğrencisin 2 si içiyordur en azından
iyi gelecer diye ekleme yaptım sende iyi geceler demişsin .İyi geceler tekrardan%80 i içiyodur bence de ben yatıyom iyi geceler aga yarın erken kalkacaz bayramda yatamıyozda
nickimi vadiyle ilgili yapmama gerek yok aga zaten vadiciliğimiz yeternicki süper diyim sanki başka bir anlam var cidden değiş ya kvp ile ilgili yapablrsn
aga benim 2 katım mesaj yazıyo her mesajına da etiketleme yapıyo beğeni gelsin diye yine de geçemiyo haha @xemrexxx son duruma bakmadım belki geçmiştir benim perşembe çok mesajım silindi@xemrexxx 'in beğeni sisteminde ki en büyük rakibi.