FF takas

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
süt yerine sütlaç yedim olur mu :D sende içmediysen hemen iç şekeri fazla atma ılık içmende yarar var :D
Hacı bende üniye gitmeden önce nescafe kahve filan nefret ederdim arkadaş bir alıştırdı her gece bol sütlü ve çikolatalı nescafe içmeden yatamıyorum sende dene :D

Hacı bende üniye gitmeden önce nescafe kahve filan nefret ederdim arkadaş bir alıştırdı her gece bol sütlü ve çikolatalı nescafe içmeden yatamıyorum sende dene :D
ben zaten çok severim evde tek olunca her gün 2 bardak içiyorum nerdeyse okulda da içiyoruz ara sıra :D öğrenci adam her türlü içer aga kahve :D

nescafe 3 ü 1 aradanın çikolatalısı var ya onun tadı çok güzel aga favorim :d sütlüsü de çok güzel :D

ben zaten çok severim evde tek olunca her gün 2 bardak içiyorum nerdeyse okulda da içiyoruz ara sıra :D öğrenci adam her türlü içer aga kahve :D

nescafe 3 ü 1 aradanın çikolatalısı var ya onun tadı çok güzel aga favorim :D sütlüsü de çok güzel :D
Aynen hacı her öğrenci içer mutlaka :D 3 üni öğrencisin 2 si içiyordur en azından :)

bu arada iyi geceler @takas :)

adam gibi adamdır düşündüğünü hiç eğik bükmeden söyleyen dobra dobra konuşan kimseye kin gütmeyen temiz kalpli bir kardeşimdir .iyiki vardır @takas

Özel konuları hep benle konuşur
Deyim de diğerleri kıskansın :D

düşünceleriniz için sağolsun arkadaşlar :D @XanTier aga özel konuları buralara yazmayalım :D
@china_shangai eyw abi senin adamlığın ortada zaten
@GreatOttoman ceo ingilizlerin yada abd nin bi kelimesi bize yakışmaz :D
@kvp ilk geldiğin günü hatırlıyorum senin de nerden nereye be aga :D
@RüzgarGülü gençliğine veriyorum :D

nicki süper diyim :D sanki başka bir anlam var :D cidden değiş ya kvp ile ilgili yapablrsn

nicki süper diyim :D sanki başka bir anlam var :D cidden değiş ya kvp ile ilgili yapablrsn
nickimi vadiyle ilgili yapmama gerek yok aga zaten vadiciliğimiz yeter :D

@xemrexxx 'in beğeni sisteminde ki en büyük rakibi. :A :A
aga benim 2 katım mesaj yazıyo her mesajına da etiketleme yapıyo beğeni gelsin diye yine de geçemiyo haha :kiki: @xemrexxx son duruma bakmadım belki geçmiştir benim perşembe çok mesajım silindi

beğeni için mi etiketliyom ben paylaşmak için yapıyorum beğeni için olsa aynı kişileri etiketlerim :F

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961