aga ne diyim bilmiyorum ya inan ki eve yeni geldik senle konuşmam için rahat 1-2 saat olması lazım senin yerin bende apayrıdır bilirsin kısa kesemiyoruz 1 haftalığına eve geldim pek giremiyorum hele bi döneyimde uzun uzun konuşacazEski halinden eser yok hiç yoktan eskiden en kötü ihtimal hatrımızı sorardı 😱
Bende yeni geldim bilgisarayın başında bende pek oturamıyorum vakit olmadığından ama en azından 1 saat oturacak vaktim olabilir istesem ve olduda bazı günlerdeaga ne diyim bilmiyorum ya inan ki eve yeni geldik senle konuşmam için rahat 1-2 saat olması lazım senin yerin bende apayrıdır bilirsin kısa kesemiyoruz 1 haftalığına eve geldim pek giremiyorum hele bi döneyimde uzun uzun konuşacaz
aga sen orda nasıl giremiyosun anlamıyorum internet merkezi olması lazım yurtta kalıyon yurttada bedava internet olması lazımBende yeni geldim bilgisarayın başında bende pek oturamıyorum vakit olmadığından ama en azından 1 saat oturacak vaktim olabilir istesem ve olduda bazı günlerde
şifreler yeni geldi yani memlekete gideceğim haftaaga sen orda nasıl giremiyosun anlamıyorum internet merkezi olması lazım yurtta kalıyon yurttada bedava internet olması lazım
o zaman girersin artık aga bayram boşuna mı 4 gün gün kutladım işin sonuna bak senArtık eskisi gibi bayramın 1.günü kutlamıyor .. 3.günü kutluyor oda bu konuda mesaj yazmasam kutlamıcak bile
takılıyorum hacı sana
şifreler yeni geldi yani memlekete gideceğim hafta
Hacı bu sözlüğe mesaj yazmassam aklına bile gelmicek .Girerizde haftada bir kez iki kez filan oluro zaman girersin artık aga bayram boşuna mı 4 gün gün kutladım işin sonuna bak sen
aga sen alış bi görücem o zaman her gün gireceksin sınav zamanları belki pek giremezsin o da en fazla 2 haftalık bi dönem vallahi aklımdaydı aga geniş bi zamanı bekliyodum saat 1 olmuş zaten tam konuşmaya başlayacaz ben çıkıyorum diyecem olmayacakHacı bu sözlüğe mesaj yazmassam aklına bile gelmicek .Girerizde haftada bir kez iki kez filan olur
Müsait olduğun her zaman bekleriz Kapımız açıkaga sen alış bi görücem o zaman her gün gireceksin sınav zamanları belki pek giremezsin o da en fazla 2 haftalık bi dönem vallahi aklımdaydı aga geniş bi zamanı bekliyodum saat 1 olmuş zaten tam konuşmaya başlayacaz ben çıkıyorum diyecem olmayacak
kapalı desen bile yine gelirim agaMüsait olduğun her zaman bekleriz Kapımız açık
Kapımız kapalı olsa dahi sende kapının kilidi var hacı Gelirsin bilirimkapalı desen bile yine gelirim aga
eyvallah aga senin benden veya benim senden herhangi bişey için izin almamıza gerek yok ne diyosan imzamı atarım açık ve netKapımız kapalı olsa dahi sende kapının kilidi var hacı Gelirsin bilirim
Bende ama siyasi görüşün hariçeyvallah aga senin benden veya benim senden herhangi bişey için izin almamıza gerek yok ne diyosan imzamı atarım açık ve net
o kadar da olur aga önemli değilBende ama siyasi görüşün hariç
Sütü unutmak bak bu gece.o kadar da olur aga önemli değil