Sen .. sen izliyomuydun aga ??Dizinin başrolü Oruç Reis. NET.!
Sen .. sen izliyomuydun aga ??Dizinin başrolü Oruç Reis. NET.!
Sen .. sen izliyomuydun aga ??
Bu hafta düştük öyle bir bataklığa. 😂😂Mecbur kaldık da sayabilirim kendimi. Uzak Şehirden daha popüler şu aralar benim çevremde öyle söyleyeyim.Ben Leman 1/2/3 izlendi.
Güller ve Günahları 1/2 izlendi.
Taşacak Habu Deniz 1/2 izlendi.
Cennetin Çocukları ve Teşkilat izlendi.
Var Bunlar 1. Sezon bölümleri tek seferde izlendi. (4 küsür saat)
Bunların hepsi 4/5 gün gibi kısa bir süre de izlendi.
Hafta sonu Basketbol ve Futbolda dahil olacak.
Biraz kafa dağıtma moduna girmiş bulunuyorum. Hayat bazen çekilmiyor. Beklemek zor Vesselam.
Hoşgeldin usta, Uzak Şehir var ya Yalı Çapkını'ndan daha beter olur umarımBu hafta düştük öyle bir bataklığa. 😂😂Mecbur kaldık da sayabilirim kendimi. Uzak Şehirden daha popüler şu aralar benim çevremde öyle söyleyeyim.
Hee dizinin şarkıları da bu bataklığa düşme sebep olmuş olabilir. Özellikle Ava Yaman ve Elif Baltacı bunda büyük sebep. 😅😅
3'üde izledim. Güncel devam ediyorum. ☺️ Aranıza hoş geldim. 😁
🤩🤩🤩
Son olanlardan sonra TRT'de dizi izleyebilmem mümkün değil aksi olsa bile o korkunç zihniyetli kadınların senaryosunu yazdığı her şeyi özellikle boykot ediyorum.Sen Anlat Karadeniz ilk 21 bölüm, özellikle ilk 5 bölüm akıcılığı... bir daha böyle dizi olmaz dedim. Ama aynı yazarlar yine onun kadar güzelini çekti, kadına şiddetle 21 reyting, kadına şiddet olmasan 11 reyting diliyorum. @Emre Ozansoy @Dante
Özellikle de @Aserat 'ın sevdiği tarzları biliyorum ama bence bir göz atmalı çünkü ilk defa bir dram yoğunluğu, kasvet yok (bu yazarlar tarafından)
Süper daaa 😂
Belli başlı kişiler biliyor. Herkes değil.Şerif’in Esme’nin abisi olduğunu kendi ailesi bilmiyor mu? @TenTen
Ailesi, dediğin sınıfa giriyor mu?Belli başlı kişiler biliyor. Herkes değil.
Ya, şöyle Şerif aslında abisi değil. Esme Şerifi abisi gibi görüyor. Ama Şerif Esmeyi seviyor. Abi dediği öyle yani.Ailesi, dediğin sınıfa giriyor mu?
Haftanın son iş günü kolay kolay gelmez maalesef 😂Hemennn gel hemennnnn![]()
![]()
![]()
Hiç sorma ya. Ne edeceğuk bilmiyorum. 🥺Haftanın son iş günü kolay kolay gelmez maalesef 😂
6 gün daha sayacaz usta napacaz 😂Hiç sorma ya. Ne edeceğuk bilmiyorum. 🥺