TRT 1 Taşacak Bu Deniz - Dizi Yorumları

Sen .. sen izliyomuydun aga ??
Ben Leman 1/2/3 izlendi.
Güller ve Günahları 1/2 izlendi.
Taşacak Habu Deniz 1/2 izlendi.
Cennetin Çocukları ve Teşkilat izlendi.
Var Bunlar 1. Sezon bölümleri tek seferde izlendi. (4 küsür saat)
Bunların hepsi 4/5 gün gibi kısa bir süre de izlendi.
Hafta sonu Basketbol ve Futbolda dahil olacak.

Biraz kafa dağıtma moduna girmiş bulunuyorum. Hayat bazen çekilmiyor. Beklemek zor Vesselam.
Bu hafta düştük öyle bir bataklığa. 😂😂Mecbur kaldık da sayabilirim kendimi. Uzak Şehirden daha popüler şu aralar benim çevremde öyle söyleyeyim.

Hee dizinin şarkıları da bu bataklığa düşme sebep olmuş olabilir. Özellikle Ava Yaman ve Elif Baltacı bunda büyük sebep. 😅😅

3'üde izledim. Güncel devam ediyorum. ☺️ Aranıza hoş geldim. 😁

Bu hafta düştük öyle bir bataklığa. 😂😂Mecbur kaldık da sayabilirim kendimi. Uzak Şehirden daha popüler şu aralar benim çevremde öyle söyleyeyim.

Hee dizinin şarkıları da bu bataklığa düşme sebep olmuş olabilir. Özellikle Ava Yaman ve Elif Baltacı bunda büyük sebep. 😅😅

3'üde izledim. Güncel devam ediyorum. ☺️ Aranıza hoş geldim. 😁
Hoşgeldin usta, Uzak Şehir var ya Yalı Çapkını'ndan daha beter olur umarım :)

İlk tanıtım da beni dizinin jeneriği etkiledi, sonra ilk bölümü izledim tufaya düştüm. Şu an bence sezonun en iyi dizilerinden. Bakalım neler olacak :)

• Beğendim
Reactions: TenTen
Sen Anlat Karadeniz ilk 21 bölüm, özellikle ilk 5 bölüm akıcılığı... bir daha böyle dizi olmaz dedim. Ama aynı yazarlar yine onun kadar güzelini çekti, kadına şiddetle 21 reyting, kadına şiddet olmasan 11 reyting diliyorum. @Emre Ozansoy @Dante

Özellikle de @Aserat 'ın sevdiği tarzları biliyorum ama bence bir göz atmalı çünkü ilk defa bir dram yoğunluğu, kasvet yok (bu yazarlar tarafından)
Son olanlardan sonra TRT'de dizi izleyebilmem mümkün değil aksi olsa bile o korkunç zihniyetli kadınların senaryosunu yazdığı her şeyi özellikle boykot ediyorum.