Adilin babasını Şerif vurmuş.@TenTen , Twitter da bir post dikkatimi çekti. Adil ‘in babasını 6 kurşunla Fırtınalar mı vurdu ?
Neden ?Adilin babasını Şerif vurmuş.
Onu tam bilmiyorum. Şimdi sana ne dersem yanlış bilgi vermiş olurum.Neden ?
Yakacaz buraları hazır olun. Adil Kocari geliyor.. 😎😎
Ulaş Tuna Astepe en büyük müsün bilmiyorum ama çok büyüksün. Şov yapacak bu akşam şov!7. Bölüm ÖN İZLEME Sahnesi
Bölüm bana göre yavaş aktı, ama belli ki 8-9 hızlı akacak.7. bölüm itibariyle senaryoyu dondurucuya aldık. Senaryoyu uzatabilmek için aşırı basite kaçılmış, çok tahmin edilebilir bölümdü. Çocuk kaçırma olayı yerine Eleni yada Esme testi değiştirseydi ona bile razıydım. 8.bölüm fragmanı da bölümü tolere etmiyor haftaya düşüş gelebilir, Adil konuşulanları duymamış beğenmedim.
İnşallah ya dizinin temposuna aşık olduk. Ama bana uzatacaklar gibi geliyorBölüm bana göre yavaş aktı, ama belli ki 8-9 hızlı akacak.
Usta yılbaşı arasına kadar NET devamİnşallah ya dizinin temposuna aşık olduk. Ama bana uzatacaklar gibi geliyor
Eleni'nin ailesine kavuştuğu bölüm acemi birliğinde olursam dağıtırım ortalığıUsta yılbaşı arasına kadar NET devam
Reis askerlik ne zaman Raci Şaşmaz'da döndü Yeraltı'nı beraber izleseydikEleni'nin ailesine kavuştuğu bölüm acemi birliğinde olursam dağıtırım ortalığı![]()
8 Ocak'ta başlıyor hayırlısıyla. Yapacak birşey yok reis, gelince bana hatırlatırsın baştan sona izlerim onu daReis askerlik ne zaman Raci Şaşmaz'da döndü Yeraltı'nı beraber izleseydik![]()
6 ay mı?8 Ocak'ta başlıyor hayırlısıyla. Yapacak birşey yok reis, gelince bana hatırlatırsın baştan sona izlerim onu da![]()
Evet. O kadar parayı bedelliye vermek istemedim, yedek subaylıkta gitmek istemedim 12 ay çekemem6 ay mı?
Hayırlısı be ustam8 Ocak'ta başlıyor hayırlısıyla. Yapacak birşey yok reis, gelince bana hatırlatırsın baştan sona izlerim onu da![]()