dizi ivmeli olarak artar gibi . fragman cok iyi gorunuyor .3. Bölüm 2. Fragmanı
Drama sevmeyen beni bile yakaladı dizi Eleni karakteriyle,diğerleri çok da umurumda değil.
------
Bu oğlana bayılıyorum.
O değilde dizinin 2. bölümü 10 milyon izlenme aldı, 3. bölüm fragmanları 5+ milyonlar görmüş sosyal medyada.
Sponsor verilmiş Facebook, Instagram, Z ve YouTube'dan. Normal.O değilde dizinin 2. bölümü 10 milyon izlenme aldı, 3. bölüm fragmanları 5+ milyonlar görmüş sosyal medyada.
Bu deniz gerçekten taşacak @Emre Ozansoy @Dante
Sadece o da değil, sırf 2. fragmanda verilen şarkı için 1000 kere izledim be şahsenSponsor verilmiş Facebook, Instagram, Z ve YouTube'dan. Normal.![]()
Bu oğlana bayılıyorum.![]()
ileri de olur da reytingler de duzenleme yapilirsa,O değilde dizinin 2. bölümü 10 milyon izlenme aldı, 3. bölüm fragmanları 5+ milyonlar görmüş sosyal medyada.
Bu deniz gerçekten taşacak @Emre Ozansoy @Dante
dizi de sunulan sarkilari bayagi begenen kitle var gibi . youtube yorumlar da bu noktaya ozellikle deginilen mesajlara denk geldim .Sadece o da değil, sırf 2. fragmanda verilen şarkı için 1000 kere izledim be şahsen
Müzikleri gerçekten başarılı ama ... tebrikler sanırım ilk defa OGM işi takip ediyorum..
burak yoruk'u ben ilk , ''seversin'' dizisin de izlemistim .
kendisine oyunculuk disinda, sarki bazli denk geldin mi ,bilmiyorum ,
ancak ; su klibe bir bak derim ;
umarim bu yeni dizide de boyle bir firsat verilir. sahsen sesini begeniyorum -ozelllikle o klip de yer alan performans ,bi nebze referans .
ileri de olur da reytingler de duzenleme yapilirsa,
yani youtube vs den izlenen izlenme sayilari da reytinge eklenirse,
bu durumun olumlu anlamda yansimasi olur -bu tur- youtube vs de ragbet goren diziler adina .
dizi de sunulan sarkilari bayagi begenen kitle var gibi . youtube yorumlar da bu noktaya ozellikle deginilen mesajlara denk geldim .
sen'de zaten sayfa nin basinda 21.mesaj da kismen belirtmissin .![]()
gorunuse gore , bolum - agirlikli olarak ^fadime dolayli geslikenlerle ilerleyecek . kendisinin kacirilmasi sonrasi , kocariler'in bu duruma verecegi yanit .3. Bölüm 3. Fragmanı
İzledim hicran olayı doğruymuşgorunuse gore , bolum - agirlikli olarak ^fadime dolayli geslikenlerle ilerleyecek . kendisinin kacirilmasi sonrasi , kocariler'in bu duruma verecegi yanit .
bunlar olurken , esme ve adil'in gecmis bazli flasbackli sahnelerle yarim kalan sevda'larina da tekrar dokunakli sekilde deginilecek .
bu bolumde de etkili parcalar/muzikler olacak gibi .
bu arada ,
esme ~ adil'e dair ''flashback'' youtube'a ozel vidyoyu izlediniz mi ?
Yarın 8 gelirse gelecek bölüm 10 gelir, yarın 10 gelirse gelecek bölüm 12 gelir !
Çok hızlı ama bir o kadar da iyi ilerliyor. Çift haneli reytinglere çoktan ulaşması gerekiyordu ama olsun.Yarın 8 gelirse gelecek bölüm 10 gelir, yarın 10 gelirse gelecek bölüm 12 gelir !
Dur yarın sabah ola hayrola 😂Çok hızlı ama bir o kadar da iyi ilerliyor. Çift haneli reytinglere çoktan ulaşması gerekiyordu ama olsun.![]()
Dur yarın sabah ola hayrola 😂