TRT 1 Taşacak Bu Deniz - Dizi Yorumları

Bu dizinin müzikleri SAK'tan da iyi olabilir.

• Aynen
Reactions: 12.Adam
3. Bölüm 2. Fragmanı

dizi ivmeli olarak artar gibi . fragman cok iyi gorunuyor .

eleni , gecen bolum ; yemek yerken problem yasamisti , o sira (henuz bilmedigi) babasi adil ilk yardim mudehaleyi hemen yapmisti .
bu fragmanda da roller degismis. bu sefer eleni yardim ediyor .
:F.
bence ince dusunulmus bir sahne olmus oncekiyle beraber .

onceki mesajlarimda da vurguladigim gibi - dizi de , adil ve esme gecmisine dair ''flasbacks sahneleri'' saf ve etkili yapiliyor ,
o donemi oynayan genc oyuncu cift bu gecmisi olabildigince dogal yansitmayi basarmislar .
^yeni bolumde de yine flasback sahneleri nin olacak olmasi memnuniyet verici bir detay .:ok:

onceki fragman da eleni ~ oruc sahnesi yoktu . beklendigi gibi, bu fragman da sahneleri yer almis . uyum ve enerji olarak asiri renkliler.
sahnelerini izlemek asiri keyifli . ancak, oncelikle, su oruc'un nisan soz isi konusu halledilmeden - eleni oruc hikayesi olasi baslamasi sinyali- bi tik egreti duruyor . youtube da bu yonde de elestiriler mevcut .

eleni - dizinin genel gidisatinda da bir cok denklemi birbirine baglayan unsur . oyle ki , esme ~ adil tatli atismalari ve sahnelerinin cikis noktasi bile ^eleni bazli oluyor genelde 😛 :F

genel ; gorusune gore yine bizi guzel bir bolum bekliyor gibi .

• Beğendim
Reactions: Mehmet Can
Bu oğlana bayılıyorum. :bhr:
:) .
burak yoruk'u ben ilk , ''seversin'' dizisin de izlemistim .

kendisine oyunculuk disinda, sarki bazli denk geldin mi ,bilmiyorum ,
ancak ; su klibe bir bak derim ;

umarim bu yeni dizide de boyle bir firsat verilir. sahsen sesini begeniyorum -ozelllikle o klip de yer alan performans ,bi nebze referans .

O değilde dizinin 2. bölümü 10 milyon izlenme aldı, 3. bölüm fragmanları 5+ milyonlar görmüş sosyal medyada.

Bu deniz gerçekten taşacak @Emre Ozansoy @Dante
ileri de olur da reytingler de duzenleme yapilirsa,
yani youtube vs den izlenen izlenme sayilari da reytinge eklenirse,
bu durumun olumlu anlamda yansimasi olur -bu tur- youtube vs de ragbet goren diziler adina .

Sadece o da değil, sırf 2. fragmanda verilen şarkı için 1000 kere izledim be şahsen
dizi de sunulan sarkilari bayagi begenen kitle var gibi . youtube yorumlar da bu noktaya ozellikle deginilen mesajlara denk geldim .

sen'de zaten sayfa nin basinda 21.mesaj da kismen belirtmissin . :ok:

:) .
burak yoruk'u ben ilk , ''seversin'' dizisin de izlemistim .

kendisine oyunculuk disinda, sarki bazli denk geldin mi ,bilmiyorum ,
ancak ; su klibe bir bak derim ;

umarim bu yeni dizide de boyle bir firsat verilir. sahsen sesini begeniyorum -ozelllikle o klip de yer alan performans ,bi nebze referans .

ileri de olur da reytingler de duzenleme yapilirsa,
yani youtube vs den izlenen izlenme sayilari da reytinge eklenirse,
bu durumun olumlu anlamda yansimasi olur -bu tur- youtube vs de ragbet goren diziler adina .

dizi de sunulan sarkilari bayagi begenen kitle var gibi . youtube yorumlar da bu noktaya ozellikle deginilen mesajlara denk geldim .

sen'de zaten sayfa nin basinda 21.mesaj da kismen belirtmissin . :ok:
Müzikleri gerçekten başarılı ama ... tebrikler sanırım ilk defa OGM işi takip ediyorum.

• Beğendim
Reactions: Dante
gorunuse gore , bolum - agirlikli olarak ^fadime dolayli geslikenlerle ilerleyecek . kendisinin kacirilmasi sonrasi , kocariler'in bu duruma verecegi yanit .

bunlar olurken , esme ve adil'in gecmis bazli flasbackli sahnelerle yarim kalan sevda'larina da tekrar dokunakli sekilde deginilecek .
bu bolumde de etkili parcalar/muzikler olacak gibi .

bu arada ,

esme ~ adil'e dair ''flashback'' youtube'a ozel vidyoyu izlediniz mi ?

gorunuse gore , bolum - agirlikli olarak ^fadime dolayli geslikenlerle ilerleyecek . kendisinin kacirilmasi sonrasi , kocariler'in bu duruma verecegi yanit .

bunlar olurken , esme ve adil'in gecmis bazli flasbackli sahnelerle yarim kalan sevda'larina da tekrar dokunakli sekilde deginilecek .
bu bolumde de etkili parcalar/muzikler olacak gibi .

bu arada ,

esme ~ adil'e dair ''flashback'' youtube'a ozel vidyoyu izlediniz mi ?
İzledim hicran olayı doğruymuş

• Beğendim
Reactions: Dante
Sen Anlat Karadeniz ilk 21 bölüm, özellikle ilk 5 bölüm akıcılığı... bir daha böyle dizi olmaz dedim. Ama aynı yazarlar yine onun kadar güzelini çekti, kadına şiddetle 21 reyting, kadına şiddet olmasan 11 reyting diliyorum. @Emre Ozansoy @Dante

Özellikle de @Aserat 'ın sevdiği tarzları biliyorum ama bence bir göz atmalı çünkü ilk defa bir dram yoğunluğu, kasvet yok (bu yazarlar tarafından)