Sen söyleyince konu oraya gelmişAma çizgi filmin finalinde olan olayı Çiğdem söyledi ben değil
Araştiricam o bölümü
Sen söyleyince konu oraya gelmişAma çizgi filmin finalinde olan olayı Çiğdem söyledi ben değil
Nasıl inancazBende yok onun facesi
Beni rahatsız etmedi neyse ki
konuya girdiğimde senin fantazin vardı
@Çiğdem Barney ile Fred eşlerini değiştiriyor dedi ben de onun diğer adını söyledimAma eşler değişmiyormuş karıları birbirleriyle münasebette bulunuyormuş
Hayır @Çiğdem dizinin masumyetinin kalkacağina dair endişesini belirtmiş (nasıl acıklıyorum ama) Sonra sen de Barney ve Fred'in fantezi dolu dunyasına adım atacak olan postu gönderiyorsun
Konuş abicim
Herkesin ahlakını bozdun Hogatha bence seni idam etmeliKonuş abicimVe bu kütüğe inanma @Harunnn60
Herif Çakmaştaşlar konusua gelip Fred ile Barninin şey sahnelerine hazırlanıyorum demeye başladı40 yıl düşünsem onları aynı karede düşünmem @xemrexxx i geçti ayoll
Hahaha @serhatt hediye almıyor bana diyordu gittiğin tatil köyünde giyersin fiyakan olur abicim @ForumdashHerkesin ahlakını bozdun Hogatha bence seni idam etmelibu arada @serhatt @Forumdash A don almış
Ekli dosyayı görüntüle 69691
Bunu giyen kimHerkesin ahlakını bozdun Hogatha bence seni idam etmelibu arada @serhatt @Forumdash A don almış
Ben bunu kime niçin giycemHahaha @serhatt hediye almıyor bana diyordu gittiğin tatil köyünde giyersin fiyakan olur abicim @Forumdash
ben böyle ucuz hediyeler almamHerkesin ahlakını bozdun Hogatha bence seni idam etmelibu arada @serhatt @Forumdash A don almış
ben böyle ucuz hediyeler almam
See tabi Faruk un senin için en önemli yeri orada kafes mafes yapturursin haklısın sen de
See tabi Faruk un senin için en önemli yeri orada kafes mafes yapturursin haklısın sen de@Forumdash
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?