'Taş Devri' Geri Dönüyor!

Körle takılmayacak @MasacRE böyle şaşi kalkarsın :F:F Eserinle gurur duy @serhatt :A
Artık her dizide filmde bir eşcinsellik oluyor mutlaka. Bu yetişkin serisi olacaksa bunun da bir yerine illa ki sıkıştırırlar :A Ondan bahsediyorum ben :D

Körle takılmayacak @MasacRE böyle şaşi kalkarsın :F:F Eserinle gurur duy @serhatt :A
yavaş yavaş hepinizi kendime benzeticem :A
Artık her dizide filmde bir eşcinsellik oluyor mutlaka. Bu yetişkin serisi olacaksa bunun da bir yerine illa ki sıkıştırırlar :A Ondan bahsediyorum ben :D
Aaa zaten çizgi filmin finalinde bunların eşleri birbirini seçiyor diye söyleniyordu :A :A :A @xemrexxx

Ha pardon ben karşılıklı eş durumu oluşmuş diye anladım :A O zaman eşcinsellikte var evet :A
Adları neydi yine yazamıcam diye şey edemiyorum wilma ile betimiydi neydi güya bunlar birbiriyle evlenip finali öyle etmişler ama o finallere inanmıyorum ben :A :A :A @Forumdash

Belki eşcinsellik yok ama swinger var o zaman :A @Forumdash
Escinsel varda karıları arasında var diyorlardı :F Sende kocalarını bir araya getirdin :A :A :A @Forumdash
Swinger da olsa grup da olsa bunlar hep eşcinselliğe ilk adım :A Sen benimkiyle ben seninkiyle sonra grup hoooopppp aaa ben senın şeyini gördüm filan dasdfghjk:F Öff bacımın yanında konusmak istemıyorum böyle şeyler. Testeronu artacak kızın :F

@Çiğdem Barney ile Fred eşlerini değiştiriyor dedi ben de onun diğer adını söyledim :A Ama eşler değişmiyormuş karıları birbirleriyle münasebette bulunuyormuş :A
Hayır @Çiğdem dizinin masumyetinin kalkacağina dair endişesini belirtmiş (nasıl acıklıyorum ama :F) Sonra sen de Barney ve Fred'in fantezi dolu dunyasına adım atacak olan postu gönderiyorsun:A