Artık her dizide filmde bir eşcinsellik oluyor mutlaka. Bu yetişkin serisi olacaksa bunun da bir yerine illa ki sıkıştırırlar Ondan bahsediyorum ben
Artık her dizide filmde bir eşcinsellik oluyor mutlaka. Bu yetişkin serisi olacaksa bunun da bir yerine illa ki sıkıştırırlar Ondan bahsediyorum ben
yavaş yavaş hepinizi kendime benzeticem
Aaa zaten çizgi filmin finalinde bunların eşleri birbirini seçiyor diye söyleniyordu @xemrexxxArtık her dizide filmde bir eşcinsellik oluyor mutlaka. Bu yetişkin serisi olacaksa bunun da bir yerine illa ki sıkıştırırlar Ondan bahsediyorum ben
Belki eşcinsellik yok ama swinger var o zaman @ForumdashAaa zaten çizgi filmin finalinde bunların eşleri birbirini seçiyor diye söyleniyordu @xemrexxx
Escinsel varda karıları arasında var diyorlardı Sende kocalarını bir araya getirdin @ForumdashBelki eşcinsellik yok ama swinger var o zaman @Forumdash
Ha pardon ben karşılıklı eş durumu oluşmuş diye anladım O zaman eşcinsellikte var evetEscinsel varda karıları arasında var diyorlardı Sende kocalarını bir araya getirdin @Forumdash
Adları neydi yine yazamıcam diye şey edemiyorum wilma ile betimiydi neydi güya bunlar birbiriyle evlenip finali öyle etmişler ama o finallere inanmıyorum ben @ForumdashHa pardon ben karşılıklı eş durumu oluşmuş diye anladım O zaman eşcinsellikte var evet
Nette çıkar final bölümü, izleyip öğrenmek lazım doğrusunuAdları neydi yine yazamıcam diye şey edemiyorum wilma ile betimiydi neydi güya bunlar birbiriyle evlenip finali öyle etmişler ama o finallere inanmıyorum ben @Forumdash
Saçma sapan videolar var youtubede her çizgi filme 1 tane saçma sapan son eklemişler ama hiçbirinin finali yayınlanmıs değil sadece videoyu yapanlar biliyorNette çıkar final bölümü, izleyip öğrenmek lazım doğrusunu
Yayınlanmıştır mutlaka ya, gerçek finalleri yok mu bu çizgi filmlerinSaçma sapan videolar var youtubede her çizgi filme 1 tane saçma sapan son eklemişler ama hiçbirinin finali yayınlanmıs değil sadece videoyu yapanlar biliyor
İşte o youtubede olanlarmıs guya araştır bak ayoll neler neler var rahmetlinin Bravosu eşcinsel oluyor diyorlar mesalaYayınlanmıştır mutlaka ya, gerçek finalleri yok mu bu çizgi filmlerin
Belki eşcinsellik yok ama swinger var o zaman @Forumdash
Swinger da olsa grup da olsa bunlar hep eşcinselliğe ilk adım Sen benimkiyle ben seninkiyle sonra grup hoooopppp aaa ben senın şeyini gördüm filan dasdfghjk Öff bacımın yanında konusmak istemıyorum böyle şeyler. Testeronu artacak kızınEscinsel varda karıları arasında var diyorlardı Sende kocalarını bir araya getirdin @Forumdash
Nerelere dadandın sen ya. @Çiğdem @ForumdashBelki eşcinsellik yok ama swinger var o zaman @Forumdash
konuya girdiğimde senin fantazin vardıBen değil @Çiğdem söylüyor biz de olayı çözmeye çalışıyoruz @Forumdash ile
Ben değil @Çiğdem söylüyor biz de olayı çözmeye çalışıyoruz @Forumdash ile
Swinger filan @Forumdash zaten iyice uçmuş Biraz edep yahu @Çiğdem Bacımıza kötü örnek oluyorsunuzkonuya girdiğimde senin fantazin vardı
konuya girdiğimde senin fantazin vardı
@Çiğdem Barney ile Fred eşlerini değiştiriyor dedi ben de onun diğer adını söyledim Ama eşler değişmiyormuş karıları birbirleriyle münasebette bulunuyormuşSwinger filan @Forumdash zaten iyice uçmuş Biraz edep yahu @Çiğdem Bacımıza kötü örnek oluyorsunuz
Destere faceden bunları sana mı yazdırıyor acaba bak şüpheye düştüm onun seveceği şeylerde genelde @Forumdash @MasacRE@Çiğdem Barney ile Fred eşlerini değiştiriyor dedi ben de onun diğer adını söyledim Ama eşler değişmiyormuş karıları birbirleriyle münasebette bulunuyormuş
Hayır @Çiğdem dizinin masumyetinin kalkacağina dair endişesini belirtmiş (nasıl acıklıyorum ama ) Sonra sen de Barney ve Fred'in fantezi dolu dunyasına adım atacak olan postu gönderiyorsun@Çiğdem Barney ile Fred eşlerini değiştiriyor dedi ben de onun diğer adını söyledim Ama eşler değişmiyormuş karıları birbirleriyle münasebette bulunuyormuş
Ama çizgi filmin finalinde olan olayı Çiğdem söyledi ben değilHayır @Çiğdem dizinin masumyetinin kalkacağina dair endişesini belirtmiş (nasıl acıklıyorum ama ) Sonra sen de Barney ve Fred'in fantezi dolu dunyasına adım atacak olan postu gönderiyorsun
Bende yok onun facesiDestere faceden bunları sana mı yazdırıyor acaba bak şüpheye düştüm onun seveceği şeylerde genelde @Forumdash @MasacRE