Sen söyleyince konu oraya gelmişAma çizgi filmin finalinde olan olayı Çiğdem söyledi ben değil![]()
Araştiricam o bölümü
Sen söyleyince konu oraya gelmişAma çizgi filmin finalinde olan olayı Çiğdem söyledi ben değil![]()
Nasıl inancazBende yok onun facesi![]()
Beni rahatsız etmedi neyse ki
konuya girdiğimde senin fantazin vardı![]()
@Çiğdem Barney ile Fred eşlerini değiştiriyor dedi ben de onun diğer adını söyledimAma eşler değişmiyormuş karıları birbirleriyle münasebette bulunuyormuş
![]()
Hayır @Çiğdem dizinin masumyetinin kalkacağina dair endişesini belirtmiş (nasıl acıklıyorum ama) Sonra sen de Barney ve Fred'in fantezi dolu dunyasına adım atacak olan postu gönderiyorsun
![]()
Konuş abicim
Herkesin ahlakını bozdun Hogatha bence seni idam etmeliKonuş abicim![]()
![]()
Ve bu kütüğe inanma @Harunnn60
![]()
![]()
Herif Çakmaştaşlar konusua gelip Fred ile Barninin şey sahnelerine hazırlanıyorum demeye başladı![]()
![]()
40 yıl düşünsem onları aynı karede düşünmem @xemrexxx i geçti ayoll
![]()
![]()
![]()
Hahaha @serhatt hediye almıyor bana diyordu gittiğin tatil köyünde giyersin fiyakan olur abicim @ForumdashHerkesin ahlakını bozdun Hogatha bence seni idam etmelibu arada @serhatt @Forumdash A don almış
Ekli dosyayı görüntüle 69691
Bunu giyen kimHerkesin ahlakını bozdun Hogatha bence seni idam etmelibu arada @serhatt @Forumdash A don almış
Ben bunu kime niçin giycemHahaha @serhatt hediye almıyor bana diyordu gittiğin tatil köyünde giyersin fiyakan olur abicim @Forumdash![]()
![]()
![]()
ben böyle ucuz hediyeler almamHerkesin ahlakını bozdun Hogatha bence seni idam etmelibu arada @serhatt @Forumdash A don almış
ben böyle ucuz hediyeler almam![]()
See tabi Faruk un senin için en önemli yeri orada kafes mafes yapturursin haklısın sen de
See tabi Faruk un senin için en önemli yeri orada kafes mafes yapturursin haklısın sen de@Forumdash