Sen söyleyince konu oraya gelmişAma çizgi filmin finalinde olan olayı Çiğdem söyledi ben değil
Araştiricam o bölümü @Çiğdem
Sen söyleyince konu oraya gelmişAma çizgi filmin finalinde olan olayı Çiğdem söyledi ben değil
Nasıl inancaz Destere bu cinsiyet fark etmez, herkesi rahatsız edebilir. @Forumdash @ÇiğdemBende yok onun facesi
@MasacRE yapmazNasıl inancaz Destere bu cinsiyet fark etmez, herkesi rahatsız edebilir. @Forumdash @Çiğdem
Nasıl inancaz Destere bu cinsiyet fark etmez, herkesi rahatsız edebilir. @Forumdash @Çiğdem
Beni rahatsız etmedi neyse ki
Neyse ki dedin sustun peki neyse diyelim o zaman @ForumdashBeni rahatsız etmedi neyse ki
konuya girdiğimde senin fantazin vardı
Swinger filan @Forumdash zaten iyice uçmuş Biraz edep yahu @Çiğdem Bacımıza kötü örnek oluyorsunuz
@Çiğdem Barney ile Fred eşlerini değiştiriyor dedi ben de onun diğer adını söyledim Ama eşler değişmiyormuş karıları birbirleriyle münasebette bulunuyormuş
Hayır @Çiğdem dizinin masumyetinin kalkacağina dair endişesini belirtmiş (nasıl acıklıyorum ama ) Sonra sen de Barney ve Fred'in fantezi dolu dunyasına adım atacak olan postu gönderiyorsun
Konuş abicim Ve bu kütüğe inanma @Harunnn60
Herkesin ahlakını bozdun Hogatha bence seni idam etmeli bu arada @serhatt @Forumdash A don almışKonuş abicim Ve bu kütüğe inanma @Harunnn60
Herif Çakmaştaşlar konusua gelip Fred ile Barninin şey sahnelerine hazırlanıyorum demeye başladı 40 yıl düşünsem onları aynı karede düşünmem @xemrexxx i geçti ayoll
Hahaha @serhatt hediye almıyor bana diyordu gittiğin tatil köyünde giyersin fiyakan olur abicim @ForumdashHerkesin ahlakını bozdun Hogatha bence seni idam etmeli bu arada @serhatt @Forumdash A don almış
Ekli dosyayı görüntüle 69691
Bunu giyen kim @Çiğdem @Harunnn60 @MasacRE @serhattHerkesin ahlakını bozdun Hogatha bence seni idam etmeli bu arada @serhatt @Forumdash A don almış
Ben bunu kime niçin giycemHahaha @serhatt hediye almıyor bana diyordu gittiğin tatil köyünde giyersin fiyakan olur abicim @Forumdash
ben böyle ucuz hediyeler almamHerkesin ahlakını bozdun Hogatha bence seni idam etmeli bu arada @serhatt @Forumdash A don almış
ben böyle ucuz hediyeler almam
See tabi Faruk un senin için en önemli yeri orada kafes mafes yapturursin haklısın sen de @Forumdash
See tabi Faruk un senin için en önemli yeri orada kafes mafes yapturursin haklısın sen de @Forumdash