TV Survivor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AnaKin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pazartesi => Ödül Oyunu
Salı => Ada Konseyi

Şeklinde ikiye ayrılmıştır. Salı izlemek yeterli gibi gözüküyor

Eskiden Başak'ı tutuyordum ama beklemediğim bir satış yaptı,sanırım artık Merve'yi tutacağım.O da kız,o da güzel.Başak'tan bir farkı yok...

Eksiği desem daha doğru olurdu sanki gibi.

Eskiden Başak'ı tutuyordum ama beklemediğim bir satış yaptı,sanırım artık Merve'yi tutacağım.O da kız,o da güzel.Başak'tan bir farkı yok...

Eksiği desem daha doğru olurdu sanki gibi.

Abi ben fazla izlemiyorum arada bakıyorum ama baştan beri favorim merve
çok ayrı bir yer oluşturdu kendine

Her şeyin rol olduğu ispatlanmıştır.İhsan "Hakan adada kalmalı" deyip "Hakan" yazıyorsa ya rol yapıyordur ya da şizofrendir.1. ihtimal takdir edersiniz ki daha ağır basıyor.

Hakan'ın elenmesiyle adada adam gibi adam kalmamıştır.Merve'yi hariç tutuyorum.Asıl şu yarışmaya Merve,sakatsın,bayansın ama,kulisler değil,karakter kazansın şu yarışmayı.

İhsan öyle dedi ama gruba uymak zorundaydı. En başından beri deli gibi Hakan'ı elemek isteyen kişiler ele fırsat geçmişken bunu kaçıramazdı.
Ayrıca ben İhsan olsam (ki Allah korusun
) Hakan'ı elerdim. Çünkü en güçlü rakip o.

Haklısın,ama ben gruba uyacak isem o lafı etmem.O lafı edersem gruba uymam.Gruptan önce,adamın karakteri olmalı.Hakan tek başınaydı ama karakterliydi,güçlü kişileri eritip kendine yer açan faydası 0 adamlar (ertan başta) bunu hep yapıyor.İhsan,favori evet ama asla onu uzun tutmayacaklar.Ona ihanet edilecek.Hakan bu benmerkezci insanlarla çok savaştı,yamulmuyorsam 3 aydır (ki her bölüm 3 gün olsa 35-40 gün ediyor) 40 gün bu koşullarda bu insanlarla mücadele,normal bir Survivor yarışmacısı yapamazdı bunu ki,Hakan Acun'un deneği olarak yaptı.Ne mutlu ki onu izleyebildim,o dingiller içinde karakterli bir adam gördüm.Haftaya da Merve gidecek %79,o yüzden artık izlemiyorum bunu.Adam gibi sörvayvır yap Acun bro.

Gruptaki herkes söyledi onu
Ama ilk başta yaptığı hataları unutmadılar tabiki.

Hakan da suçsuz sayılmazdı. Adaya gelmeden önce Furkan-Gizem-Berke 4'ü anlaşmış bile diğerlerini elemek için. Daha adaya gelmeden Kemal'i elemeyi planlamış, onun için de ilk olarak ona yakın olan Metin'i kulislerle elettirmiş. Kulis olaylarını başlatan Hakan yani belkide.
Ama o hatasını anladı. O yüzden onu destekledim ama buraya kadarmış. Belliydi böyle olacağı.

Şimdi kimi destekleyeceğimi bilmiyorum. Kemal ve Emin'i Var mısın Yok musun'dan beri çok severim. Fakat Emin çok yanlış şeyler yaptı. Kemal'in ise kazanma şansını düşük görüyorum.

En Gıcık Olduklarım TOP 3
1.Ertan
2.İhsan
3.Oğuzhan

Not: Aydın'a olan gıcıklığım azalmaya başladı nedense

Ya onlar Hakan'ı elemek isteyenlerin uydurması...Hakan başlarda artist gibiydi evet,ama kulis işlerini başlatan Ertan'dır.2.haftada gidiyordu henüz,ve gidemedi.Ve sonra bir daha oy bile almaz oldu.Hakan ise sürekli gönderilmek isteniyordu.Ertan ana bacı sövse yine elenmez gibi geliyor bana.

Bence Ertan'ın elenmesi yakındır. Seda ile yakınlaşmaya başladılar.
Merve ve Seda'dan sonra elenecek 3.kişi olabilir... Tabiiki Emin de duruma göre elenebilir her an.

Kızları gönderirler,Oğuzhan,Aydın,Emin,Kemal,sığır kontenjanından Ertan ve melül İhsan olarak
saçma sapan bir yarışma izlettirirler bize.Zaten Hakan ve kızlar için izliyorum,biri gitti.Merve giderse artık olayı kızlar da kurtaramaz.

Ben nasıl birbirlerini yiyeceklerini görmek için takip ederim sonuna kadar

Yarı final ve finali Eylül'de çekeceklermiş Türkiye'de.

1-2 kişi elendikten sonra biter heralde.

Ertan'a katlanamıyorum,ben bırakıyorum.Ertan'ın elenişi-Merve'nin elenişi zaman dilimnide izleyeceğim sadece,öyle bir zaman dilimi hiç oluşmazsa,hiç izlemeyeceğim.

" ben emin'im abi, benim ne yapacağım belli olmaz ki, ben sana öyle derim, ertesi gün başka bir şey yaparım, bu benim karakterim. noterden senet imzalamadık ki..."

Bu yarışmada ben olacağım,yemin ediyorum kan çıkardı.Kanı çıkarır denize atarım,gerisini köpekbalıkları halleder.

Bu yarışmanın devamında olacaklar: Ödül yarışmasında Acun iki çuval çiğdem ödülü verecek.Bunu kazanan Ertan,çekirdekleri Oğuzhan,Aydın ve Seda ile kırışacak.Bu mudur lan ıssız adada hayatta kalmak?Pembe dizi resmen.

Güncelliyorum,yarışmada komplo döndüğüne kanıtım var.Erkek yarışmacıların adlarını sayalım:

Aydın,Emin,Ertan,Furkan,Hakan,İhsan,Metin,Oğuzhan,Metin 2 (ehehe),Kemal.

İlginç olan ne mi?

Aydın,Emin,Ertan,Furkan,Hakan,İhsan,Metin,Oğuzhan,Metin2,Kemal.

Ekşi Sözlük yazarlarına sonsuz sevgi ve teşekkürlerimi sunarım...İlk günlerde dikkatimi çektiydi ama iş güç derken unutmuşum,onlar unutmamışlar.

Şimdi takip edemiyorum,haftaya özet geçişini (özet geç ***
) izleyeceğim.Bu hafta Ertan'ın elenmesini istiyorum.Hatta daha da duygusal olarak onu Merve'nin elemesini istiyorum.Onun ardından Oğuzhan,sonra da Aydın gitsin.Son dört şekillenmiş olur böylece.Oradan finale Başak ve Merve çıksın,Merve de finalde onun ağzını yüzünü dağıtsın istiyorum.İstiyorum ben bunları.Gün itibariyle yarışmacılar hakkındaki yorumlarım:

Seda,ciddi anlamda Türkçe öğrenmelisin yavrum.Sözcüklerini çarpıştırıyoruz anlayamayıp. (Edit: Elenmiş.Son 4 senaryosu koca bir balondur.)

Ertan,kameralar önünde bir kız karşısında bu kadar çirkinleşebildin ya,çıkışta insanların yüzüne nasıl bakacaksın merak ediyorum.Gerçi hadi aşk acısı,adada ister istemez kendini tutmalısın tabii,sonun Hakan'la Furkan'a dönmesin.Bir de bir tutturmuşsun "grubum grupları bik bik bik bla bla bla",ilkokulda sessiz sinema oynamıyorsunuz çocuğum.Bursasporlu olsam ağzını burnunu kırardım bu adamın ben.

Oğuzhan amca,bence sağ bacağını da alıp gitme vaktin geldi de geçiyor ama,Ertan gidecekse sana biraz daha katlanabiliriz sanırım.

Aydın,yemediğin nane kalmadı ama Merve için sana sesimi çıkarmıyorum.Çıkarsam da elemez zaten seni.

İhsan,çok manyak stratejist bu,tekrar tekrar söylüyorum.Bir de,Başak ile arasında Iker Casillas-Sara Carbonero benzeri bir olay yaşanabilir.Görmek isterim öyle bir şey.Bu arada,Carbonero bikinili görülmüş,asdasd.

Başak,hala buna çok saf kız diyen var mıdır acaba?İhsan varmış galiba.İhsan gel beraber içelim lan dolapta 4-5 bira var,tek içersem kafa yapar.Bir de,Sara Carbonero diyorum tekrar.Olmadı sen Casillas ol.Çok rahatlayacaksınız bak.

Merve,son 4'te olmadığın senaryo yalanmış,devam genç.

Edit 2: Başak,lanet olsun sana.Sara Carbonero'nun tırnağı olamayacaksın asla.Kankaları birbirine düşürdün,Ertan'ı adada tuttun,ayıp lan.Merve elense İstanbul'a gelir basardım evini. (Bu lafı bir yerden çıkartacağım ama...)

Son düzenleme:
Ertan'ın acilen elenmesini istediğim yarışma. Her geçen program gıcıklık katsayısı artıyor bu kişinin.
Merve - Başak - Aydın kalsın son 3'e.